Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#737385 rbbj11 Előzmény: #737368

ehhez ät kéne lätnod az életem minden szegmensét, hogy pontos képet alkothass. Biztos van olyan, amit jobban kéne csinálnom

#737376 Tapasz Előzmény: #737288

Szerintem valami egyszerűbb konstrukciójú benzinest vegyél, pl. a turbósak elég érzékenyek. Kevés elektronika és klíma legyen benne. Én japán párt vagyok, mazda 3, hond jazz, de egy vw 1.6 -os, 8 szelepes, 105 lovassal is elmész jó pár évig.

Itt szerintem jó kis autókat lehet kifogni:

Becsuletesnepper.hu

#737375 Margaretta Előzmény: #737368

Te még nem láttál olyan embert, aki mikor csalt a kórházba került a szívével, pedig ki sem derült?

Vannak még ilyen dínók, én is ismerek párat.

Sírnivaló, hogy nem ilyenek irányítják az országot.

"Mondjuk egyebkent is, n…

#737368 Ibiza

"Mondjuk egyebkent is, nem erzem jol magam, ha csalok, plane ha sokat is kene.

Helyette inkabb szorgalmazom a vallalhato tiszta viszonyokat. Utalom, hogy allandoan azon kell torjem a fejem, h. ne vegyenek el tolem mindent kul jogcimeken. De mar egyre ritkabban bosszankodok rajta, inkabb belekalkulalom ezt a kornyezetet es ezzel egyutt kell annyit termelni, hogy nekem es dolgozoimnak is eleg maradjon."

Nem is kell csalni meg nem is éri meg. Nem nehéz bebukni, a konkurencia is tehet egy bejelentést és megszivtad, a hitelekhez is átnézik a céget ha nem jönnek ki a számok akkor nem kapod meg. Ráadásul a NAV egy partnereden keresztül egy nagy számlán keresztül is megtalálhat. Két éve volt egy ellenőrzésünk dicséretet kaptunk..mondtam könyvelőnek azért ezt nem kéne...

A vállalkozás olyan mint a foci..vannak játékszabályok azt teljesen ki kell használni. Te meg olyan vagy mint aki a focipályán csak középen fut. Sokféle vállalkozási forma van sokféle előnnyel és ehhez kell a te igényed szerintit kiválasztani.

#737313 rbbj11 Előzmény: #737270

egyetértek Bazsyval, butaság a diesel ilyen használatra, csak kis motoros benzinest

Opel corsa pl. De lehet Renault is

#737289 Kissherceg Előzmény: #737288

akkor sztm fiesta, fa ék egyszerű és a világból kimegy. Jól felszereltek se drágák. Fabianal jobb

#737288 taresz Előzmény: #737280

Persze, hogy nem kell nagy autó. Épp csak behajítja a komákat az asszony és mennek. Olyan nagy pénzt sem áldoznék rá. Ezért is néztem a 307-et. Nem egy mai design, de ahhoz képest pofás és apróért már osztogatják.

Mondjuk így már értem miért apróért.

#737280 Kissherceg Előzmény: #737278

fordok elég megbízhatóan teljesítenek, turbos focusról még nincs akkora tapasztalat, de a cégnél flotta 40% ford, ami kb 4-500 autót jelent. Megbízhatóak, a fiesta is. Belül igénytelen, de motorikusan üthető, csak tényleg a belső anyag felhasználás mint a daciaban. Vannak más márkák is, de azok nem kisautók. Gondolom max golf méretben gondolkozol.

#737278 taresz Előzmény: #737274

Nem mert ragaszkodom a 2 autóhoz. Életszerű, hogy valamelyik megdöglik és ha nincs másik akkor szopóka.

#737276 matgab Előzmény: #737266

F betűs autókat meg ne vegyél (Ford-bár nekem ezekkel nincs gondom, Fiat és Francia autókat)! :-)

#737274 matgab Előzmény: #737266

miért nem az autós topikba írtad?

Évi 3e km-nél nem érné meg jobban a taxi?

#737272 Kissherceg Előzmény: #737266

nehogy nehogy nehogy, elektronika olyan szar benne, hogy példaértékű. Egyébként autós topik célszerű, persze vannak ott trollok és bölcselkedők, de legalább olvashatod vitatkozásukat. :) 307 nálunk flotta autó volt, de úgy kiszórta a cég, hogy ihaj... Kollégámnak is volt, félév alatt 4-szer nem tudott elindulni otthonról különböző elektronikai gondok miatt - trailer - (plusz még vitte szervízbe a menetközben felvillanó lámpák miatt), nálam egyszer volt ilyen kocsi, de visszavittem 10km után, aztán mondták is, hogy akkor a kocsi kuka inkább... Pedig ezek végig új koruktól rendszeresen márkaszervízben kezelt autók voltak

#737270 KawaBazsy Előzmény: #737266

Rövid távokra nagyon nem ajánlott a diesel (ha arra kell). AMúgy egy ügyfelem vett anno 1.6 benzinest újonnan, volt baja vele elektronikai téren (részletekre már nem emlékszem, csak h panaszkodott).