eddigiektöl tök eltérö:
Ibiza, te jutottál eszembe, mikor ezt meglättam :DD
ehhez ät kéne lätnod az életem minden szegmensét, hogy pontos képet alkothass. Biztos van olyan, amit jobban kéne csinálnom
Szerintem valami egyszerűbb konstrukciójú benzinest vegyél, pl. a turbósak elég érzékenyek. Kevés elektronika és klíma legyen benne. Én japán párt vagyok, mazda 3, hond jazz, de egy vw 1.6 -os, 8 szelepes, 105 lovassal is elmész jó pár évig.
Itt szerintem jó kis autókat lehet kifogni:
Becsuletesnepper.hu
Te még nem láttál olyan embert, aki mikor csalt a kórházba került a szívével, pedig ki sem derült?
Vannak még ilyen dínók, én is ismerek párat.
Sírnivaló, hogy nem ilyenek irányítják az országot.
"Mondjuk egyebkent is, nem erzem jol magam, ha csalok, plane ha sokat is kene.
Helyette inkabb szorgalmazom a vallalhato tiszta viszonyokat. Utalom, hogy allandoan azon kell torjem a fejem, h. ne vegyenek el tolem mindent kul jogcimeken. De mar egyre ritkabban bosszankodok rajta, inkabb belekalkulalom ezt a kornyezetet es ezzel egyutt kell annyit termelni, hogy nekem es dolgozoimnak is eleg maradjon."
Nem is kell csalni meg nem is éri meg. Nem nehéz bebukni, a konkurencia is tehet egy bejelentést és megszivtad, a hitelekhez is átnézik a céget ha nem jönnek ki a számok akkor nem kapod meg. Ráadásul a NAV egy partnereden keresztül egy nagy számlán keresztül is megtalálhat. Két éve volt egy ellenőrzésünk dicséretet kaptunk..mondtam könyvelőnek azért ezt nem kéne...
A vállalkozás olyan mint a foci..vannak játékszabályok azt teljesen ki kell használni. Te meg olyan vagy mint aki a focipályán csak középen fut. Sokféle vállalkozási forma van sokféle előnnyel és ehhez kell a te igényed szerintit kiválasztani.
egyetértek Bazsyval, butaság a diesel ilyen használatra, csak kis motoros benzinest
Opel corsa pl. De lehet Renault is
akkor sztm fiesta, fa ék egyszerű és a világból kimegy. Jól felszereltek se drágák. Fabianal jobb
Persze, hogy nem kell nagy autó. Épp csak behajítja a komákat az asszony és mennek. Olyan nagy pénzt sem áldoznék rá. Ezért is néztem a 307-et. Nem egy mai design, de ahhoz képest pofás és apróért már osztogatják.
Mondjuk így már értem miért apróért.
fordok elég megbízhatóan teljesítenek, turbos focusról még nincs akkora tapasztalat, de a cégnél flotta 40% ford, ami kb 4-500 autót jelent. Megbízhatóak, a fiesta is. Belül igénytelen, de motorikusan üthető, csak tényleg a belső anyag felhasználás mint a daciaban. Vannak más márkák is, de azok nem kisautók. Gondolom max golf méretben gondolkozol.
Nem mert ragaszkodom a 2 autóhoz. Életszerű, hogy valamelyik megdöglik és ha nincs másik akkor szopóka.
F betűs autókat meg ne vegyél (Ford-bár nekem ezekkel nincs gondom, Fiat és Francia autókat)! :-)
miért nem az autós topikba írtad?
Évi 3e km-nél nem érné meg jobban a taxi?
nehogy nehogy nehogy, elektronika olyan szar benne, hogy példaértékű. Egyébként autós topik célszerű, persze vannak ott trollok és bölcselkedők, de legalább olvashatod vitatkozásukat. :) 307 nálunk flotta autó volt, de úgy kiszórta a cég, hogy ihaj... Kollégámnak is volt, félév alatt 4-szer nem tudott elindulni otthonról különböző elektronikai gondok miatt - trailer - (plusz még vitte szervízbe a menetközben felvillanó lámpák miatt), nálam egyszer volt ilyen kocsi, de visszavittem 10km után, aztán mondták is, hogy akkor a kocsi kuka inkább... Pedig ezek végig új koruktól rendszeresen márkaszervízben kezelt autók voltak