Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

Re: nincs cím

#736874 Ibiza Előzmény: #736872

és bele kell férjen a szabad vélemény nyilvánításba.. lehet szabad véleménye az embernek a deviánsokkal kapcsolatosan..

Mellesleg a nagy libsik a nagy szólásszabadságosoknak mi a véleményük a zsidó táborokkal kapcsolatosan? miért jár börtön ha valaki személyes véleménye szerint nem úgy történtek a dolgok ahogy a cionista propaganda az agyadba nyomja? itt nem látok tüntetéseket?

Aki azt mondja nincs szabad véleménynyilvánítás ma Magyarországon az vagy hüje..vagy fizetett ember.. furcsaarcú álemberjogis taknyok nyomják az agyadba élő adásban 8 tévécsatornán..Magyarországon az bizony nincs..elég ostobának kell lenni el is higgye valaki... mondjuk vannak ilyenek..itt is van pár (int. mosóporvásárló makik? ,)..ők veszik az intelligens mosóport.

#736871 tozsdenyul Előzmény: #736870

és igen, közben én is rájöttem, hogy szerkeszteni is lehetne :)

de az milyen sajtószabadság már, utólag beleszerkeszteni :)

#736869 tozsdenyul Előzmény: #736864

te is azt mondod, a **** otthon azt csinál amit akar, de az utcán ne

valahogy így lehetnek a Barikáddal is :)

#736864 Csusza Előzmény: #736843

Érdekes dolog ez, értelek. Például ezt olvastam egy fészbúkos beszélgetésben (valaki szivárványos avatarrral):

"Nem akarunk CBAt az újságos polcain a Barikád című újsággal!!! En hiszek és támogatom a sajtó szabadságot, de ennek az újságnak a tartalma, tolerálhatatlan, szerintem aki ez érdekel vegye meg, de az élelmiszerbolt polcain nincs helye!!!!"

Na, szóval így nem könnyű...

#736851 rbbj11 Előzmény: #736843

mi itt ebben a kis közösségben sztem (remélem) kivétel nélkül a vélemény szabadsága mellett vagyunk, akkor märis lehetne ez pl közös nevezö, és minden magyar is elítélhetne minden olyan intézkedést, ami nem ezt szolgálja

#736849 tozsdenyul Előzmény: #736843

csak egyetérteni tudok

a baj az, hogy minden ország akkor kezdett felzárkózni, amikor rbbj ötletét megfogadták

mivel senki sem tudja elképzelni, hogy az ötlet itthon megvalósuljon, borítékolható, hogy nem lesz felzárkózás

#736845 prospero Előzmény: #736835

Visszajárt már egy kis minősítés a bérkommentelős vádjaid miatt. Bocs. Én nekem is a nénikéd jutott eszembe akkor.

#736843 Ricsi Előzmény: #736793

Nem talált, de mit lehet hozzátenni?

Én azt gondolom, semmi esélye egy ilyen megállapodásnak, mert sok mindent a politika kényszerít ránk. Pl gondolok a szólásszabadságra.

Itt is van 2 kedvenc témám:

a). Ha azt mondom, nem volt Napóleon, akkor azt mondják rám, hülye vagyok, és kész. Ha azt mondom, nem volt holoka..., akkor meg börtönbe csuknak.

b). Ha azt mondom, minden jogot a bbuuzziiknak, akkor én rendes, polkorrekt ember vagyok. Ha azt mondom, semmilyen olyan jogot, ami természetellenes, akkor én homofób, lassan büntethető ember leszek.

Szóval, amíg nincs szólás és véleményszabadság, addig szerintem a többi felesleges okoskodás. Majd ha azt mondhatom amit gondolok, akkor érdemes a többivel is foglalkozni.

Jelzem, egyikben sincs semmi bántó, vagy bárkire nézve sértő. Tehát én nem olyan szólásszabadságban gondolkozom, ahol bárkit lehet bántani, de legyen már jogom bármiről úgy gondolkozni, ahogy én akarom. Mert ha nem lehet, akkor a többiben is csak azt fogják nekem elmondani, mit gondolhatok valamiről, mit szavazzak.

#736835 walex Előzmény: #736791

1. Te kezdesz ész nélkül Jobbikozni, ha valaki rákérdez valami kellemetlen adatra,holott senki nem beszélt róluk.

2. Sehol nem írtam,hogy 5 év narancskomi kormányzás és OV tehet az 1200 milliárd kamatkiadásról.

Pont egy hozzászólással korábban írtam, kik tehetnek róla. Antall, Boross, I. Orbán, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai és II-III. Orbán kormányok kéz a kézben, csak elöntötte az agyad a narancssárga füst.

3. Hülye a nénikéd te propagandista. Nyomd csak, döntsd meg a 22,5 órás rekordod! Tudjuk, állítólagos 3 gyerek mellett, 1-2 óra alvásokkal pont fórumozni van kedve az embernek 22,5 órán át.

Igazán életszerű. :D

Védd tovább a mutyikat, mert ha többet nyúlnak maguknak,akkor előbb-utóbb neked is jobb lesz, meg különben is egyik mutyival sincs semmi gond, pl. a régi dohányárusok, földművelők nem értettek ahhoz, amit évtizedekig csináltak, de majd a narancsos kommunista párt s*ggnyalói megmutatják, hogyan is kell csinálni.

#736822 Csusza Előzmény: #736793

Én elolvastam. Még tetszett is.

Az persze egy más dolog, hogy ez itt halva született ötlet... :-)

#736820 Csusza Előzmény: #736754

Valószínűleg ez a dolga. Nem zavarja a nagyokat.

Furcsállom, hogy nem fidesz rajongó linkelte be a cikket... :-)

#736791 prospero Előzmény: #736777

Ennyi? Jobbik fóbia? Ennyi az érved? Azért példálózom a Jobbikkal, mert ők rendszerkritikus párt, rendszerkritikus szimpatizánsokkal, akik meg tudnák mutatni, hogy kell egy országot vezetni. Elméletben. Miközben a saját életükben nem boldogulnak, azért rendszerkritikusok.

Te adod az idiótát államadóssággal kapcsolatban folyamatosan, agyhalottként viselkedve, annyira jól csinálod, hogy kezdem elhinni, Te tényleg ennyire hülye vagy. Mert szerinted jobb 85 Ft adóssággal rendelkezni, ha éves jövedelmed 100 Ft, és rosszabb 90 Ft adóssággal rendelkezni, ha éves jövedelmed 1000 Ft. Most sarkítva, hogy megértsd.

Ezért lenne fontos, hogy a megtermelt jövedelmeinkhez képest csökkenjen az adósság, még akkor is ha nominálisan nő. Illetve 85%-os adósság mellett 5-6% kamatteher a GDP 4%-át veszi el évente, 2-3% kamat mellett a GDP 2%-át. Tehát két cél van: takarékoskodni; a jövedelmet növelni amennyire lehetséges; és a kamatterhet csökkenteni.

De a kedvedért itt az örökölt kamatfizetési adat a hiányok mellé:

2010: 853,9 milliárd forint hiány; örökölt kamatkiadás: 1,136 milliárd

2011: 1734,4 milliárd forint hiány; örökölt kamatkiadás: 1,101 milliárd

2012: 607,5 milliárd forint; örökölt kamatkiadás; 1,202 milliárd

2013: 929,2 milliárd forint; örökölt kamatkiadás: 1,278 milliárd

2014: 825,7 milliárd forint; örökölt kamatkiadás: 1,345 milliárd

2015: 877,4 milliárd forint (tervezett); várható kamatkiadás: 1,112 milliárd

Hiány összesen: kb. 5820 milliárd; örökölt kamatkiadás: 7174 milliárd. Nyomjad walex, ne hagyd abba, hogy 5 év Fidesz kormányzás és az Orbán tehet arról, hogy 1,200 milliárd kamatot kell fizetni évente, csak ez így nettó hazugság.

És nyomjad, hogy már régen nullásnak kellene lennie a költségvetésnek, csak ha emiatt visszaesik a GDP, akkor még szarabb helyzetbe kerülsz.

#736777 walex Előzmény: #736763

Ki beszélt Jobbikról?

Megint rád tört a fóbia?

Megint ez az utasítás a pártközpontban, hogy tessék a Jobbikkal riogatni?

5 éve Fidesz-KDNP kormány van, nem Jobbik.

Másrészt amiről beszélsz, az az Antall, Boross, I. Orbán, Medgyessy, Gyurcsány kormányok hitelfelvétele miatti kamatfizetési kötelezettség, benne van vastagon nyakig az összes. 2010 óta pedig csak folytatják azt, amit korábban mindegyik, többet költenek, mint ami bejön. Ha így állna hozzá minden család a családi költségvetésnél, akkor már olyan szegények lennének, mint a templom egere.

Ismétlés a tudás anyja, mert úgy látom, nem esett le, ezért beírom még egyszer, hogy mennyivel költöttek többet, mint amennyi bevétel volt.

Költségvetési hiányok a Fidesz-KDNP 2010-es kormányzása óta:

2011: 1734,4 milliárd forint

2012: 607,5 milliárd forint

2013: 929,2 milliárd forint

2014: 825,7 milliárd forint

2015: 877,4 milliárd forint (tervezett)

Azért az profi, hogy az MNYP lóvé lenyúlásával is mínuszt sikerült összehozni, dee sebaj, a magyar reformok működnek, ahogy szólnak a plakátok az agyhalottaknak.

#736775 Kissherceg Előzmény: #736626

egyébként akkor a verseny a csempészek között, hogy olcsóbb lett a cigi, azért az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

A mai Tiziano shopping is rendkívül boldoggá tesz, komolyan feltudnak annyira qrni, hogy hihetetlen. Komolyan nem tudom már megtippelni se mikor érzem úgy, hogy ennél lejjebb már nincs...

#736773 banyaiz Előzmény: #736722

Te szórakozol velem. :)

Végtörlesszen 180-on 220-as chf-nél az nagy bölcsesség. :)

De egyébként megkérdezném akik végtörlesztettek őket mi akadályozta abban, hogy mikor 180-on volt az árfolyam akkor kifizessék? Semmi elméletileg mert ezek szerint volt rá lóvéjuk.

2009-ben a forintosítás legfőbb akadálya az volt, hogy lényegesen magasabb volt a ft hitelek kamata. Ez akkor csak úgy lehetett volna megcsinálni valami nagy kamattámogatást adni hozzá. Brutál költségvetési teher. Másik probléma, hogy milyen alapon kap chf hiteles brutál kamattámogatott ft hitelt ha más nem kaphat.

Forintosítás feltételei kb olyan 2013-tól voltak meg köszönhetően az alacsony kamatkörnyezetnek. Ha nincs ez az extrém alacsony kamatkörnyezet akkor is ki lehetett volna váltani ft hitellel csak jóval magasabb kamattal , jóval magasabb törlesztővel

#736766 rbbj11 Előzmény: #736626

Ezt a hsz-met tényleg olvassa el mindenki figyelmesen, köszönöm.

Volt a Kossuth rádióban 1-2 napja egy jó adás. Arról volt szó, h. kéne egy nemzeti minimum mindenben, amit pártoktól és egyéb társ-i megosztottságtól függetlenül majdnem minden magyar támogatni tud. Szóba került, hogy a svájciak úgy oldják meg a problémáikat, hogy mint a hagyma héjait fejtegetve haladnak egyre beljebb egy adott problémába, de a problémát körülvevö egyes héjakban könnyebben állapodnak meg, és nem egyböl egymás torkának esnek.

Szerintem ezt kéne meghonosítsuk ezen a fórumon.

Pl. dohánytrafik ügyében el lehetne onnan kezdeni, hogy abban egyetért e mindenki, hogy a hatalmi körökhöz nem köthetö, versenyszellemü és átla´ható pályáztatás kell történjen egy ilyen esetben? Vagy egyáltalán abban egyetértünk-e, hogy a dohányárusítást szigorúan szabályozni kell-e? Stb