Nekem csak husbavago teny, azt kerdezd meg a magyar szabalyozoktol, h. butasag e
Nekem csak husbavago teny, azt kerdezd meg a magyar szabalyozoktol, h. butasag e
Két egyszerű lépésből:
1 - Veszel egy panelt 10m ft ért.
2. - kiadod havi 200.000-ért.
:)
Alternatív mód:
1. - Veszel egy ingatlant.
2. - ?
3. - Profit!
úgy igen...akkor lehet 30% is.
ha 20% lenne akkor 5éves lenne a megtérülés.. ha 25% akkor 4..általában a 8 éves már jónak számít a 10et tartják még elfogadhatónak...az sem mindegy bruttó vagy nettó
"A bérleti díjakat meg emelni akarják, mert azt gondolják, lehet. De egy család, ahol keresnek ketten 250 nettót, nem tud kifizetni csak lakásra 100-120 ezret rezsivel."
.
Igen de sokan itt követik el a hibát h a betelepülőkkel és a turizmussal nem számolnak, pedig kijöhet akár évi 20-25% hozam is a bankbetét meg nulla. Ráadásul ha meg akarsz építeni egy lakást kb 2x-t fizeted mint amennyiért még most is megveheted persze fel kell ujítani ez igaz de akkor is az ingatlan alapfundamentuma ez.
Nekem sincs, de ketten bnővel már rezeg a léc.. :-)
Nincs,mivel brutto beveteleim bo 60%at viszi az allam
Minek oda ekkora reptér? Ezek a spanyolok sem normálisak :)
Na, ott az útlevélkontrollnál külön kínai sáv lesz, határőr nélkül :)
ezek az ingatlan vételek az érdekesek:
http://444.hu/2015/07/17/kinai-kezbe-kerult-a-spanyol-ciudad-real-repuloter/
csak így veszek majd én is :)
jelentkezem, de még szobafogság van :) Kövhéten már szabad vagyok, sorry
Az ország 3. legnagyobb városa. Van tengerpart, közelben hegyek, normális focicsapat. Madrid 400 km, vonattal 1 óra 40 perc, most próbáltuk. Jegyár kb 30 Eur, olcsóbb mint itthon, össze nem hasonlítanám, mert egy napon sem lehet említeni. csak 1 példa, végig 300-al mentünk.
Nincs turista, mert azok a közeli Barcelonába mennek. Mindenki kedves, aranyos. Az ott lakók nem spanyolok (nekem ők koszosak, mármint a környezetük, nem az emberek). Az igazi katalánok pedig rettenetesen beképzeltek. Itt ezek az emberek félig katalánok, félig spanyolok, és mindkét nemzetből a jókat tartották meg. Tiszták és kedvesek, emellett én még sosem hallottam ott hangos szót. Kivéve persze a piacon, de az oda kell.
Szóval, röviden, nekem ez a kánaán.
Juts eszembe, nálam van a telefonkártyád.
még nem sikerült leállni :) szóval,
A 2007-es ingatlanpiaci csúcs után az ingatlanok átlagos árai Spanyolország szárazföldi részén 30 ÷ 50 %-al csökkentek. Valamivel jobb helyzetben van pl. Mallorca. Egyes ingatlanok ára az eredeti ár egy harmadára csökkent, de még ezen az áron is túl drágák. Éves összehasonlításban az ingatlanok árai 2011-ben 9,27 %-al csökkentek, 2011 utolsó negyedévében az előző évhez viszonyítva a csökkenés 2,86 % volt. Az ingatlanok átlagos ára Spanyolország szárazföldi részén 2011 utolsó negyedévében 256.900 euró volt. 2012 első negyedévében ez az ár 252.000 euró volt. Azonban Mallorcán az ingatlanok átlagos ára 456.700 euró.
250€, bútorozott, 60nm új építésű Verában, ami szintén elég jó helyen fekszik, kicsit délebbre. Azonban ezt abbahagyom, mert árt az egészségemnek :)
hmm találtam kültéri medencés társasházat 400€ körül, igaz nem Valencia, de nekem tetszik :) és nem ez a 8m-es pocsolya :) és bútorozva..
http://hu.kyero.com/ itt nézelődtem