Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#736615 Kissherceg Előzmény: #736614

7,5 millió forinttól indulnak a lakásárak, de azok se drámaian lepukkantak és egész nagyok.

#736614 Kissherceg Előzmény: #736609

aztán albínó mór leszel :)))) Gondolom mocit majd kint veszel :) Valenciától délebbre már túl meleg van, vagy pont ez a régió a legjobb ár/érték arányú, illetve elég nagy maga a város is, így élhetőbb számodra a közeg?

Ha egyszer kirúgnak tényleg kimegyek élni :)

#736609 Ricsi Előzmény: #736600

Itt:

a). télen hideg van, és én motorozni akarok

b). nyáron meleg van, és nincs tengerpart

c). annyira idegesít a magyar közélet, hogy menekülni akarok

d). annyira nem fekszik nekem az mostani hozzáállás az emberekhez (szegények, cigányok, bevándorlók, betegek, stb), hogy innen mindenképpen elmegyek.

#736600 rbbj11 Előzmény: #736598

igy nem nehéz a 300 euros ár...

és ezek még nem is voltak annyira top ingatlanok

Ricsi, mindenhol tud jól élni, akinek van pénze. Söt, mindenhol jó annak, akinek pénze van. Bp. is szuper, ha külön parkolód van sok helyen, és van nettó 1 milla bevételed.

#736598 Kissherceg Előzmény: #736596

azt mond meg kérlek, hogy melyik térséget érinti leginkább az ingatlan válság :)

"de a válság miatt elhagyott, kiürített ingatlanok számával együtt pedig az egymilliót közelítik a kongó ingatlanok a spanyol statisztikák szerint. Mindez látványosan szimbolizálja a 2008-ban kidurrant spanyol ingatlanbuborékot, amely minden mostani bajnak a legfőbb okozója."

#736596 Ricsi Előzmény: #736531

Így van :)

Én nem láttam, hogy olyan szar lenne ott élni, viszont van tengerpart, ami nekem nagyon tetszik. Meg sok egyéb is, keress rá :)

#736523 rbbj11 Előzmény: #736522

ha ugysincs melod, akkor biztos, h. jobban megéri ott lakni

Föleg, ha tudsz spanyolul :)

#736522 Kissherceg Előzmény: #736519

szabad piac, eu, oda megyek ahol olcsó :) Kirúgnak a meló helyemről, kiköltözöm egy évre és még spóroltam is :) téli kabátokat meg elvaterázom :)

#736519 rbbj11 Előzmény: #736514

gondolom, azert erösen nyomott hagyott epp Valencia ingatlan arain (es berleti dijain), h. evek ota egekben ott a munkanélküliség... es epp abban a tarsadalmi osztalyban (fiatalok), akiknek ezeket a lakäsokat celozzäk

#736515 Kissherceg Előzmény: #736514

addig linkelgetsz bazzeg, hogy melléd költözöm, aztán nézheted a szomszéd bevándorlót... :)))

#736514 Ricsi Előzmény: #736509

Azt sem veszik figyelembe, hogy csak a statisztikák által nő a fizetés, akiket én ismerek, azoknak évek óta nem nőtt. (Persze nem is állami szektorban dolgoznak).

A bérleti díjakat meg emelni akarják, mert azt gondolják, lehet. De egy család, ahol keresnek ketten 250 nettót, nem tud kifizetni csak lakásra 100-120 ezret rezsivel.

Nézzük Valenciát, berakok ide 3 lakást, az ottani fizetésekről meg mindenkinek van elképzelése. Gondolom, azzal senki nem vitatkozik hogy több, mint itthon:

http://www.fotocasa.es/vivienda/valencia-capital/valencia-ciudad-aire-acondicionado-calefaccion-amueblado-barrio-de-la-luz-135965480?opi=140&tti=3&ppi=3&pagination=1&RowGrid=8&tta=4&tp=1

http://www.fotocasa.es/vivienda/valencia-capital/valencia-ciudad-trastero-se-aceptan-mascotas-no-amueblado-zona-botanico-135951738?opi=140&tti=3&ppi=3&pagination=1&RowGrid=7&tta=4&tp=1

http://www.fotocasa.es/vivienda/valencia-capital/valencia-ciudad-ciutat-fallera-136023732?opi=140&tti=3&ppi=3&pagination=1&RowGrid=3&tta=4&tp=1

#736512 Kissherceg Előzmény: #736509

a bankok mutyiban kiadják csókosoknak az ingatlanokat. Mi is filóztunk, hogy beszálljunk a bizniszbe, csak aztán beteg lettem. Egyébként komplett társasházakat lehet bérelni havi 0,5-1 misiért, ha szeretnek. Persze lokáció függő az ár, de ha a népek tudnák az igazságot... :)

lásd belvárosi hostelek

#736509 Ricsi Előzmény: #736506

Egyetértek veled mindenben.

Egyre kevesebben vagyunk, lakás és ház meg annyi, mint 10 éve, amikor még fél milllával többen voltunk.

Valami háttéralku alapján a bankok nem dobják pl piacra azt a rengeteg ingatlant, ami náluk van. Mesterségesen gerjesztik a folyamatokat, aztán ha beüt megint a piaci ár, lesz nagy pislogás.

#736112 Pyxis Előzmény: #736065

Amennyiben van hol laknod, akkor rendben. Akik korábban kezdték bérelni az ingatlant azoknak még nem szállt el nagyon a bérleti költség. Kezdenek horror árak kibontakozni a bérleti és a lakáspiacon egyaránt. Azt is megfigyeltem, hogy tucatjával indulnak a lakásépítési projektek és hetek alatt elfogynak a jövőre elkészülő társasházi lakások.