Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: polilitikus

#736494 Ricsi Előzmény: #736453

Mi a baj? Beszólt a világesze?

Nem olvasom, így nem is érdekel. Nekem otthon azt tanították, ne azt nézzem, mit mondanak, hanem azt, ki mondja. És miután számomra egy hiteltelen, lejáratott ember, ezért miután látom, ki mondja, nem is érdekel, mit mondott.

Azért köszi:)

Írtam privit.

#736431 Ibiza Előzmény: #736425

ott voltál Rómában?

jéé itt a zsebgurunk.. aki utólag mindig nyer..ha mást ne shortol és longol is egyidőben.

Szóval jövő héten beesés…

#736430 TrendMan

Szóval jövő héten beesés, de addig még nagy szárnyalás is lehet.

A beesés mértéke viszont az EKB akciója miatt kérdéses.

#736427 Ricsi Előzmény: #736425

Itt ne kezdj légyszi vitatkozni Ibizával. Más topikokba már nem megyek, mert folyamatosan őt lehet látni, engem meg nem érdekelnek magvas és építő jellegű hozzászólásai.

Szóval, kérlek, ne kezdjük el itt, köszi :)

#736422 Ibiza Előzmény: #736358

a régi stadionban is voltak a pinyóban a rabszolgák..állóhelyen a plebs.. ülőhelyen a polgárok és páholyokban a gazdagok..cirkusz és kenyér..a páholyokbn meg jönnek-mennek a wiszkis- és nokiásdobozok.

#736360 banyaiz Előzmény: #736357

Ahogy így messziről elnézem őket a leghatásosabb eszköz a korbács lehet. :) Oroszok szeretik alkalmazni. :)

Még addig sem jutottak el a helyzetükkel szembenézzenek. Ha ilyen populista ígéretekkel választást lehet nyerni, nézd meg mi lett belőle még jobban bevitték őket az erdőbe.

polilitikus

#736357 TrendMan

A görögökre visszatérve, azért nehéz a helyzet, mert nem egy monolitikus társadalom.

Egyesek nagyon megszedik magukat és az államon meg az EU-n élősködnek.

Mások tényleg egyre inkább lecsúsznak, a bérből és fizetésből élők meg a nyugdijasok helyzete egyre nehezebb.

Az egyik sziget nyomorog, a másik meg kőgazdag.

Az elit csak magára gondol.

Hogyan kormányozol egy ilyen társadalmat?

Re: nincs cím

#736344 banyaiz Előzmény: #736330

Ha amcsik elkezdenek ráparázni akár kamatemelésre nyáron akkor kuka az egész dax ATH közelig long történet. Ezért lenne jó ha minél előbb megcsinálnák.

Csak egyelőre ez a görög műsor még napirenden van legalább addig amíg megszavazzák görögök és kapnak egy kis lóvét . Addig dax ezzel van elfoglalva leginkább.

#736343 banyaiz Előzmény: #736330

Az lett volna a jobb verzió, ha olyan megállapodás van ami azonnal lezárja a témát. Mert akkor ugrott volna vsz 12 k közelbe legalább, azonnal .

Emlékszel mikor odatették eléjük a megállapodást 2 hete talán, 115xx-en várta a dax, erre ahelyett aláírták volna oxizgattak népszavaztak. Ha akkor aláírják 12 k.

Most egy ilyen kínlódásosabb történet alakult.

Nekem ennyi a meglátásom daxról.

#736341 banyaiz Előzmény: #736330

Csak tudod meddig kapja ezt meg. Ha bankok kifogynak hírek szerint a határán vannak akkor napi 0 euró. Akkor valami saját fizetőeszközt kell kitalálni, hogy a nyugdíjakat pl ki tudják fizetni. Ez pl egy azonnali következmény ha oxiznak holnap.

Nagyon extra rövid távra vsz ma esés vszínű a holnapi népszavazás miatt azért jöttünk is fel most 200 napos környékéről majd 900 pontot. Mértékére szerintem az 50 napos ami 11340 , annak nem kellene elesni. Persze lehetne itt TA-zni vonal hegyeket behúzni de ehhez nem tudok hozzászólni. :)

De ha megszavazzák akkor mehetünk felfelé. Felette van a 200 naposnak 20 naposnak 50 naposnak , QE megy, abszolút long.

Csak ne írják felül amcsik ott vannak ATH közelben de gyorszezon van náluk, kamatemelés is lebeg, vannak bizonytalanságok de hát 124xx-es dax ATH igen messze van. Milyen szép lenne meglátogatná nyáron. :) Ábrándozok egy kicsit. :)

#736330 Ibiza Előzmény: #736329

napi 60eurral szivesen ellennének nálunk..görögbe..ha van mit.

--------------------------------------------------------

Tiszta rulett a DAX legalább is nekem.. elvileg szerdáig le kellene mennie.. 250 500 750 és a kerek ezresek komoly szintek.. a gond az egy hír és 200pont reppenés..vagy zúgás.

#736329 banyaiz Előzmény: #736328

Még nem, de most kaptak ízelítőt belőle mivel játszanak. Nem véletlen az, hogy az ECB szerdán fog dönteni a görög bankoknak juttatott pénzről. Lényegében ezzel azt mondták megszavazzátok nyitunk egy kicsit a csapon, ha nem akkor nem.

Nem tudom felmérni a görög közhangulatot, de szerintem ez a bankbezárás eléggé betett nekik.