Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#736328 Ibiza Előzmény: #736323

nem úgy néznek ki mint az éhesek..többet keresnek jobban élnek mint te.. ebből nem akarnak engedni..

12 k vagy fölé ehhez ke…

#736325 banyaiz

12 k vagy fölé ehhez kellene a görög ügy napirendről levétele (ami sikeres görög népszavazás, utána kis pénz nekik lélegzethez jussanak kinyissák bankokat stb), és az, hogy a piacok még amcsi kamatemelésre következő bő 1 hónapban ne kezdjenek ráparázni.

Ha ezek összejönnek akkor vsz nagy felhajtóerő lehet, hogy dax mennyit esett itt a görög műsorban hol van ath-tól.

Persze lehet, hogy leszavazzák, vagy kitör a forradalom, vagy lemond a görög kormány . De ezek nem a valószínűbb esetek vsz. Egy leszavazás esetén első következmény nem tudnak kinyitni a bankok és már nincs eurójuk amit kiadhatnának.

Megtehetik azt is leszavazzák és euró helyett kibocsátanak fizetési ígérvényeket vhogy működjön a gazdaság.

#736323 banyaiz Előzmény: #736297

Mit szeretnének mit nem szeretnének görögök azt nem tudom, de azt tudom nagy úr az éhség . :)

11340 környéke alá max napon belül kellene lemenjen vsz. Akörül van az 50 napos ami fölött a görög parában max felszúrás erejéig volt dax.

Ma lehetséges visszanézünk oda, vagy holnap szavazás előtt, főleg ha görögök összedobnának valami handabandázást.

Nyáron 12 környékére elvárnám. Nekem ez tűnik vszínűnek.

Új erste certi ts55,korl…

#736313 Kiss Zoltán

Új erste certi ts55,korlát ár 11500!!Ha jól értelmezem kiraktak az utcára "egy hat hónapos csecsemőt"

csekély életben maradási eséllyel!

#736312 Ibiza Előzmény: #736309

nem tudjuk pontosan mi volt az első javaslatban.. a mostanit sem teljesen ismerjük.. ha elengednek bármennyi adósságot..vagy átütemezik annak kamatfizetését.. vagy átkonvertálják vagyonelemekre..akkor már változott az IMF kutyáinak sablonjaihoz képest. (ciprasz párszor elmondta a nyugdíjak/nyugdíjasok különleges szerepet töltenek be Görög.o ban)

A helyzetet sem tudjuk 100%-ban felmérni..volt egy helyzet amit a görögök semmiképpen nem fogadnak el, fellázadtak volna.. amit akkor nem fogadtak el..mármint a zemberek..most simán lecsúszik...mármint átfogalmazott változata...azért mondtam nem látok tisztán lehet ciprasz az eu embere.

Én azt látom azért a megszorítás súlyozása eltolódott és az adók egy része is a külföldiekre tolódott..meglátjuk ennek a hatásait.

Gondolom eu most attól fosik magyar mintára különadókat vezetnek be a külföldi multikra.

A háttéralkuk mindig érdekesebb a populáris résznél... a parlamenti megszavazás sztem csak egy teszt..egy lépés.

Azért több mint érdekes, hogy IMF kipakolását kérték a megbeszélésekből.

#736309 archenius Előzmény: #736297

Én nem nevezném jó tárgyalásnak, ha a végén sokkal rosszabb feltételeket kényszerültek elfogadni.

#736297 Ibiza Előzmény: #736259

nagy biztonsággal tudod mit szeretnének a görögök :) Én nem tudom milyen erők vannak ott...remek lehetőség ciprasz "kivégzésére"..

mellesleg mellesleg szerintem jól tárgyalnak a görögök.. ha 180%-on van az adósságod..akkor el kell menni a falig...csak nyerhetsz.. be kell b@szni egy kézigránátot a pocsojába.. utána egy új helyzet van..bármilyen de új..

11250ig egy dax korrekció nem ártana..750k lehet a teteje..ha 12k akkor nem értek semmit.

Annyit elöre lehet látni a q3 nagyon jó lesz az eus cégeknek az olcsó euro miatt.. októberben a céges adatokra reppennek a német indexek.. usa meg szipoghat.. de gondolom lemenedzselik..

Svájc lesz érdekes erős a chf.. a gazdasági mutatók sz@rok lesznek.. sehol nem jó az erős valuta...leng az inga..az usai rossz export adatokra tán gyengül dollár.. amit nem annyira értek..(vagy még is) az arany miért nem drágul..

beesik, nem esik, beesik, nem esik

#736278 TrendMan

Júliusnak épp ez az a hete, amikor a nagy zuhék szoktak jönni.

Juli 17 után már több évben beestek az indexek, nem is kicsit.

Utána augusztusban hatalmas vola, szeptemberben feltápászkodás, októberben vissza, novemberben megint és utána egy erős december zárja kb. ezen a szinten, ahol most vogymuk.

#736259 banyaiz Előzmény: #736253

Ha pedig netán leszavaznák a görögök akkor vissza a káoszba. De ennek kisebb esélye van, szerintem a görög polgárok is inkább úgy vannak vele legyen vége ennek a bankbezárásos, világvége történetnek.

#736258 banyaiz Előzmény: #736253

Szerdán szavaznak görögök. Erre visszaadhatják valamennyire esetleg holnap zárásra, vagy szerda szavazás előtt. Nagyban függ pártok mit fognak nyilatkozni szorosnak tűnik e előtte szavazás. Esetleg tüntetések nem e fajulnak el .

Ha ez megvan akkor vsz hátra lehet egy kicsi dőlni longban. Görög témák mint napi daxrángás 2-3%-al talán lekerülnek a napirendről egy időre. Jöhetne az az életérzés, hogy 1000 pontra járunk ATH-tól lehet venni .

Így látom most.

A 3 deutsche bank pakkom…

#736256 Tapasz

A 3 deutsche bank pakkom átlagára már pluszban. A Commerzbank még nem

követtem a stoppal.. hoz…

#736253 Ibiza

követtem a stoppal.. hozott egy keveset..de szépen visszapattant..sajna nem vette vissza

azéé 500-on ne menjünk csak úgy át..

#736239 Varju Előzmény: #736234

Grat az önálló kereskedési elvhez. Ez a C nekem magas sajnos, sejtem micsoda:) De az a része nem is érdekes számomra.

#736234 Ricsi Előzmény: #736212

Igen, én készítettem a működést, és én készítettem magát a robotot is. Majd 30 éve vagyok programozó, nem volt nagy kihívás megtanulni ezt a nyelvet. Illetve a kihívás inkább az volt, hogy butább, mint a C, és sok bug is van benne, amit később találtam meg.

#736212 Varju Előzmény: #736210

Saját robot? Ezt úgy értem te készítetted. Mármint a működés alapelveit.

elég jó helyen nyomtam e…

#736211 Ibiza

elég jó helyen nyomtam egy dax shortot.. rakok neki egy stopot.

#736210 Ricsi Előzmény: #736191

Ez nekem megélhetés, és ha valaki idegeskedik azon, ami a megélhetését biztosítja, annak nem jósolok hosszú életet :)