Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#736046 banyaiz Előzmény: #736041

Nem rosszul emlékeztem tavaly decemberben benézett rövid időre 200 napos alá. Azóta a mostani görög paráig a 20 napost nézte meg egyszer közelről , egyébként végig a 20-50 napos átlagok felett járt. :) QE hatás finoman szólva látszott rajta.

Tartósan 200 napos alá ment volna nem tudom hány évet kell visszamenni de nem keveset.

Itt ebben a görög parában felfelé az 50 napos megfogta többször mikor örömködés volt. Nem tudott felette maradni szinte napon belül sem. Normál ker időben most is alatta zárt nem sokkal de alatta.

Álomszép lenne most megegyezés és a nyár további részére visszatérne ahhoz amit év elejétől április végéig májusig mutatott.

De ne szaladjunk ennyire előre mert itt szinte minden most ezen a görög marhaságon múlik rövid távra.

#736045 banyaiz Előzmény: #736041

Ha vhogy összevesznek megint akkor felejthetjük ezeket a 20 napos 50 napos és hasonlókat. :) Azt nem is tippelném akkor hol nyitna ki hétfőn.

De most már csak megemberelik magukat.

#736043 banyaiz Előzmény: #736041

Átviszem én. Aztán jöjjön aminek jönnie kell. :)

Most jön a dráma végkifejlete ha minden igaz. Csak nem kavarnak még vmit és csúszik az egész tovább.

Ma átvitte az 50 napost , nem néztem mikor volt utoljára 200 napos alatt amit a héten megközelített de k régen. Szerintem olyan 7800 környékén mikor onnan longoltam aztán én marha eladtam 8100-200 között. :) Akkor lehetett utoljára 200 napos alatt pár percig emlékeim szerint.

De megnézem majd.

Most futures átvitte az 50 napost , viszont index alatta zárt olyan 340-50 környékén van az 50 napos most.

Megegyeznek hétvégén szerintem minimum 600 on nyit , de nem lepődnék meg ha feljebb. Részetektől függ sok minden, milyen kommentárok lesznek hozzá. Na meg lesz e megegyezés. :)

#736042 banyaiz Előzmény: #736036

szépet ment ma. este még 3% pluszba ugrott ahogy látom meg is tartotta ma.

Jó ez, csak hétfőn merre lesz a szokásos 300-400-500-600 pont ugrás? :)

Viszem a longot de ha hétfőn a 200 naposon nyit ki beledőlök a kardomba.

#736041 Ricsi Előzmény: #735940

Most még szebb a világ, éppen most ütötte a 11 400-at. Nem tudom mi legyen a 200 körüli longjaimmal. Van rajtuk csúszó, de a görögök a hétvégén még vicceskedhetnek, bár nem nagyon hiszem. Személy szerint hétfőre még emelkedést várok :)

nagy zsuga lenne nem sza…

#735970 Ibiza

nagy zsuga lenne nem szavaznák meg..a megszorítást..

ez a rulett.. vagy 250po…

#735947 Ibiza

ez a rulett.. vagy 250pont fel vagy 250le.ez rulett.. akkor tegnap nem is volt bennfentes a kereskedelem a daxban ugye... hol van ilyen kor a pszaf..:)) takony tevearcú lagardék dagadtra keresik magukat.

Óhhh igen. :) Valami tö…

#735940 banyaiz

Óhhh igen. :) Valami történt 3% pluszban futures. Remélem egyezség közelbe kerültek végre, nem csak valami fellángolás.

#735876 Tapasz Előzmény: #735871

A Fidesz emlegette, utólag együtt Magyarországot Görögországgal. Én legalábbis így emlékszem.

#735871 Ibiza Előzmény: #735867

makacsak de téged/titeket ..nem zavarnak.. emlékezni kéne Görögországgal együtt emlegették Mo.-ot.. de már rég volt..mikor mató jött és tett akkor fújtátok..államcsőd 450es eur.. stb stb..

ja manyupot elköltötték..bevonták a papírokat azzal csökkentve az adósságot.. de nem magyarázom ezredszer..külön számlára gyüjtött adót vettek vissza..ez nem egy nagy darab pénz volt..

de nem érdekes..befejeztem.

#735870 banyaiz Előzmény: #735861

de miért adtad el? Biztos pénz alapon? Vagy nem bízol megegyeznek hétvégén?

Benne van a kalapban nem mondom feladják a leckét, de olyan szép lenne ha simán alakulna .

#735867 banyaiz Előzmény: #735866

Tények makacs dolgok. Önmagában az, hogy nekünk nincs eurónk egy hatalmas mozgástérbeli különbség export számokat ha megnézed. A 2/3 is egy akkora mozgástérbeli különbség. Akkor az, hogy Bajnai rögtön nagy korrekciót csinált imf-el. Mnyp vagyon felélése mint mozgástér. stb stb.

Ilyenekről görög testvéreink csak álmodozhatnának ha nem lennének mással elfoglalva, hogy süt nap és kék a tenger, és mit foglalkozzunk holmi államcsőddel mikor lányok is vannak a világon. :)

De nézzük a pozitívumokat a műsorukban úgy megmozgatták a daxot itt ebben a nyári pangásban, hogy jobban nem is lehetne. Csak most már álljunk irányba.

#735866 Ibiza Előzmény: #735864

csak nyomod.. nem érdekes.. hatalmas mozgásterünk volt..

emlékezni kellene a lengyelekre is..de az már rég volt.

#735864 banyaiz Előzmény: #735858

Még jó, hogy nekünk ezeknél a görögöknél több mozgásterünk volt 2008-9-10-ben mert ugyanezt végigélhettük volna lett volna unortodoxia.

Nyilván mindenki képviseli a saját érdekét. Ez a tárgyalás vsz túlment minden keménységi határon.

Van egy olyan mintha a nyúl vinné a vadászpuskát hangulata is részben a sztorinak. Tanulságos az egész eur zónának ebből a vadászpuskás szempontból is, sok más szempontból is.

Daxilag nekem az kellene ha most már nem vinnének csavarokat a történetbe, nem mondom izgalmas , érdekes. De olyan szép lenne egy jó beszállót adtak és nagyon rövid idő alatt visszapattanna .