Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#735858 Ibiza Előzmény: #735658

ebből az látszik nem kell fosni..nem kell egyből a brére cuppanni..másrészt amit nem értesz nyílván van egy terve és stratégiája a görögöknek.. ez egy sima tárgyalás..kemény de tárgyalás.. imf és eu megszokta egyből leborulnak elöttük..most nem így volt..

Orbánt ezért nem kedvelik mert precedenst teremtett..most u.ez csak a görögök..

100% feletti GDP arányos adósságot hogy a f.ban lehetne visszafizetni.. és ott vannak az olaszok spanyolok..portugálok írek..csak ha Európát nézem..

http://hu.tradingeconomics.com/country-list/government-debt-to-gdp

azt gondolom most az eu 3sebességgé tétele a cél..fejlett-fejlődő-felzárkózó.. de lehet akik teljesítik és akik nem az eus normákat.. esetleg a nem euro zóna..

De nincs kétségem egy lejátszott meccset nézünk..minden bennfentes tudja a végét..volt A-B-C verzió..A nem kellett C nem jött be ott a B..de alapból mindenki tudta ez lesz.

Hátrább lépve meg azt látjuk politikai befolyási övezetek átalakulóban vannak a világban..

Usa kihasznál minden olyan helyzetet ami számára win-win...sőt rásegít ezekre.. ilyen-olyan módszerekkel.usa most is röhög a markába..az ő szara (megszállt országok szétverése) hullik eura..a menekültekkel.. minden jó neki ami az eu egység ellen van és pluszköltségeket okoz eunak..

#735857 banyaiz Előzmény: #735856

Már megint ellenkező irányban vagyunk. :) Mondjuk itt amilyen rángatózás volt az utóbbi hetekben daxban mindkét irány jó lehetett. Meg most is jó lehet.

Megegyezést tartanám alapjáraton vszínűnek de látod mi megy , szóval itt már ember meg nem mondja mi sül ki belőle, főleg mikor sül ki végre.

#735856 Tapasz Előzmény: #735853

De én nem kaszálok, nekem az esés jó!!

Én meg már a 8 ezret vizionálom.

Van egy olyan érzésem (ne legyen így), hogy a sok bevándorló között beszivárog egy csomó IS tag is, és egy időben, több helyen lesz terror támadás Európában.

Alakulunk, de most aztá…

#735853 banyaiz

Alakulunk, de most aztán fel van adva a lecke mi legyen hétvégére. Péntek záróig milyen hírek szivárognak.

Az kellene , hogy már hétvége előtt látszódjon, hogy meglesz az egyezség. Ha nem így lesz megint nagy hazárdjáték lesz a hétfői történet.

Itt a 200 napos nagyon jól megfogta, most már csak a megegyezés kellene aztán kaszálunk. Már látom a 11900-at hétfőn a lelki szemeimmel. :) De jó volna.

#735661 banyaiz Előzmény: #735612

Úgy indult a sztori , kaptak 4 hónap haladékot összedobjanak egy programot, miután nyertek.

Azóta megy az alkudozás. Mostanra egy imf részletet nem tudtak fizetni, bankjaik zárva, népszavazgatnak stb. :)

Egyszerűen tébolyda ez. Láttam pár hitellejáratot piciben, egy vállalati hitelnél ha van 1 hét arra, hogy azt elbírálják egy bankon belül mondjuk egy pár száz milliós hitel, úgy ügyfél még rakja össze az iratokat, hát az egy igen meredek szituáció.

Legyen előkészítve döntésre , hagyják jóvá a döntéshozók. :)

Itt meg ezek a görögök ahelyett hétfőn vinnék a már előre lefixált anyagot még majd pár nap múlva beadjuk nyomják a bullshitet.

Nem tudom mire játszanak még itt, hová akarnának még itt blöffölni? :) Olyan programot kellene leadniuk amire előzetesen rábólintottak, ha nem ez folyik éppen akkor nem tudom mi lesz.

Látszik is a daxon ez a nagy bizonytalanság.

#735658 banyaiz Előzmény: #735612

Abból indulok ki mindkét félnek az érdeke a megegyezés.

Az természetes mindkettő próbálta paráztatni a másikat egy bizonyos fokig.

De ez amit látunk? Azért ez kőkemény már. :)

Oké a sajtó mindig nyomja a hisztit mindenre , hogy sorsdöntés , utolsó esély, világvége stb.

Viszont most tényleg úgy néz ki nem nagyon van már idő itt tárgyalgatni.

#735623 matgab Előzmény: #735617

nem véletlenül... Pont 1,5 éve szálltam be a lengyel piacra a rank progressel és a PKO-val...

#735612 Ibiza Előzmény: #735598

emlékezz, népszavazás előtt ciprasz elfogadta volna a feltételeket..eu kedvéért mondatták le a pénzügyminisztert...ezek jelek..

#735598 banyaiz Előzmény: #735596

Most jön még csak a műsor java. Néhány napba besűrítve. Persze a döntés megint hétvégére. Lassan már megszokott lesz a hétfői 3-4-5% elmozdulás nyitóban. :)

De péntekig még kérdés milyen programot adnak le. Két szélsőség olyat amit még szavazásra sem engednek pü miniszterek, vagy olyat amit lelkesen támogatnak. Két szélsőség között még van pár verzió.

Ezek ilyen alsó hangon 1000 pontos témák akár jövő hét hétfőig a daxban.

Logikusan gondolkodva nem lehetnek annyira hülyék, hogy ne érezzék ez kb az utsó dobásuk. Mondjuk egy pár meglepetést már okoztak.

#735596 Ibiza Előzmény: #735592

a dax futures már felette van annak a szinten ahol vettem az első pakkot ..10884re húzták és még van kettő extrémen.. érdekes ezt a legmélyebb szintet tegnap vártam..de látszott nem lesz meg..

#735595 Ibiza Előzmény: #735592

most nézem kezdő pakkom nem szép.. de volt két extrém vétel.. az jó lehet..

daxot általában lenyomják mielött felmegy..de kiderül..nem akartam pakk nélkül maradni..

A fájdalomtól megtörten …

#735576 Kiss Zoltán

A fájdalomtól megtörten tudatom,azokkal akik ismerték,szerették,hogy a mai napon TL63 hosszan tartó szenvedés után elhunyt!Rövid,de izgalmas,tartalmas élete volt,most azonban szenvedése olyan mély szintekre jutott,amelyeket már nem tudott elviselni!Az utóbbi hetekben voltak pillanatok,amikor még reménykedtünk,de sajnos legyűrte őt a "görög para"!Földi maradvány értékeitől napokon át búcsúzhatunk!A részvény nyilvánításokat kérem mellőzék!:))

#735564 banyaiz Előzmény: #735502

Teljesülgettem szépen longjaim ma . Holnap áttörés kell a tárgyalásokon , és akkor Hawaii. :) Mondjuk Hawaii az így is van ekkora állati hőséget, békák szeme is kisül a vízben.

Ha innen elmegy a dax egy egyezségre gyors 12 k fölé akkor megígérem meglátogatom görög testvéreket viszek egy kis eurót nehogy éhenpusztaljanak itt a nagy államcsődben. Csak egyezzenek meg a héten , de legjobb lenne holnap.

vettem egy kis dax longo…

#735502 Ibiza

vettem egy kis dax longot.. kiváncsi vagyok.