Azt is agyonütném aki a kisgyerek kezébe adta a zászlót
Azt is agyonütném aki a kisgyerek kezébe adta a zászlót
hät kb...bär ezt sose mondta senki, és ha objektiven nézzük, azt irják, a megzavaräsät ellenzik, attol meg egy idöben lehet egy mäsik teren ellentüntetni, sztem senki soha nem mondta, hogy nem lehet
"A nagykövetek azt írták, hogy az emberi jogok tiszteletben tartása – ezen belül az igazságosság, az egyenlőség, a megkülönböztetés elutasítása, a szabad véleménynyilvánítás, és ezen jogok szabad gyakorlása –, valamint a törvényesség a demokratikus államok alapkövei."
De mondjuk ellentüntetni tilos. Ezen "alapkövek" jegyében. Értem.
http://index.hu/belfold/2015/07/03/25_nagykovetseg_allt_ki_a_budapest_pride_mellett/
A nagykövetségek komoly aggodalmukat is jelezték „az egyének szexuális orientációja vagy nemi identitása okán a világ minden táján elkövetett erőszakos cselekmények és megkülönböztetés miatt”. Elutasítanak, és elítélnek minden ilyesfajta megkülönböztetést, mivel az összeegyeztethetetlen az Egyesült Nemzetek Szervezete, az Európai Unió és az Európa Tanács vonatkozó joganyagával.
egyebkent azt baromira nem vagom, miert nem lehetett eladni vagy felszerelni akar korhazakban legalabb az üleseket....vadi uj üleseket tizezerszämra nem kellett volna hagyni szetbomlani, mikor azok mozdithatoak....
jol hasznosulnak??? Maga nooomälis????
Ilyen jol fognak hasznosulni itthon is???
Még USA-ban is full bukó volt
azt a rohadt... hogy lehet valaki ennyire birka? :D
http://index.hu/belfold/2015/07/08/egymililardert_vagatta_le_a_labat/
Én nem, de ha annyira menetelni akarnak, akkor csak tegnapra vagy a mai napra adtam volna engedélyt.
valami orvosi szavakat írogattál..olyan félelmetesen hangzott..gondoltam tán szifilisz lehet.
vagy csak nálatok van az okosparaszt gondolkodás.. "ahaaa azé hogyasztán jól lophassanak".. oszt erre lehet inni meg nagyokat összekacsintani a kocsmában.. mert ugye kocsma a meg nem értett zsenik nagy olvasztótégelye..
tehát akkor azt vízionálod..lesz fidesz 2024ben..és még kormányerő is lesz?
így kell közpénzből építkezni, csak az olimpiai épületek össze ne dőljenek a megnyitó előtt :D
Olimpia nem biztos, hogy ördögtől való ha úgy fogod fel ezt a pénzt így is úgy ellopnák de legalább épül is valami belőle. :) Van egységnyi pénz amit el lehet lopni , ha semmi másban abban biztos lehetsz lenyúlják, a többi bizonytalan, de ez biztos.
Na de ettől igen messze vagyunk még , először is nyerni kellene a pályázaton arra pedig túl nagy esélyünk nincsen vsz. Elég nagy verseny szokott lenni, és a lobbierőnk látva pl focieb 0 szavazatot.
Az biztos, hogy megfigyelik, szerintem több titkosszolga lehet köztük mint betyár. Egyszer valami bevetésre készülnek aztán az állományuk 2/3-a letartóztatja a maradék 1/3-ot. :)
Bár ki tudja milyen szinten mozoghat ez a magyar titkosszolgálat. Remélhetőleg az államigazgatás színvonalánál valamivel jobb.
Ezek nem lopnak, nem tudtad? Ha nem hiszed el, majd prospero elmagyarázza neked. :)
Hát, mert még sokan vagy nem jutottak el oda észhíján, vagy még nem hiszik el, hogy a lenyúlás a lényeg.
A naívlelkű sportolók meg egészen eufóriába esnek, hogy itt lesz.
Gazdaságilag sokkal erősebb és fegyelmezettebb országokban is mínuszos volt az olimpia megszervezése. A papír mindent elbír ott is, ahol plusszot mutattak ki.
http://www.uzletahalon.hu/en/cikkek/az-olimpiak-tul-sokba-kerulnek-a-rendezo-varosoknak