Ja...,és már izzítják a híveket,hogy aki nem támogatja ezt a m@rhaságot az nem is magyar,sőt libsibolsi,sőt nem is ért semmihez.
Ja...,és már izzítják a híveket,hogy aki nem támogatja ezt a m@rhaságot az nem is magyar,sőt libsibolsi,sőt nem is ért semmihez.
" Mintha csak én írnám ezeket:)"
Azt gondolom,akinek egy csöpp agya is van,az nem gondolhotja komolyan,hogy Mo. a jelenlegi politikai,gazdasági helyzetében, képes egy sikeres,az országot nem a görög sorsra juttató olimpiát rendezni.Nem olimpia ellenes vagyok,csak látom,hogy egy olyan elittel ami ennek az országnak jutott,ez nem lehetséges.Pláne, nem 700mrd.-ból!Nem kell ehhez ész,elég elolvasni hogy milyen világversenyek rendeztek az elmúlt években és mennyibe került ezek rendezése.
Látom, hogy jól elvagy itt magadban:)
Mintha csak én írnám ezeket:)
Nna, meg a Vajna Timura lennêk kíváncsi!Biztos ő énekelné a Himnuszt.Persze előtte, a Damu adna neki néhány gyomrost az öltözőben,hogy élethűbb legyen a "Balsors akit régen tép" rész.Istenem, be szép is lenne....!
Annyiból amúgy tényleg jó ötlet az olimpia,hogy akkor 2024-ben a megnyitó gála alkalmával ,egy füst alatt,az akkor már természetesen megkoronázott vezírt,keleti szokás szerint, pajzsra emelhetné a nép és császárrá kiáltaná.
Azt,hogy mely magyar hírességek lennének a főszponzorok most nem sorolom fel,mindenki kívülről tudja ezeket a neveket.A külföldi olimpiák főszponzoraihoz képest annyi különbséget lehetne megemlíteni,hogy a magyar patrónusok nem adnák, hanem vinnêk a pénzt.A költségeket,az elnyomó brüsszeli hatalom és néhány átnemhárítandó adó formájában, fifti fifti alapon a zemberek fizetnék.
Ááá,dehogy!Ez rossz megközelítés!Ha most,mikor az állampárt szívvel lélekkel az ügy mellett áll, te ezt nem támogatod,akkor nem lehetsz se magyar,se vállalkozó,se semmi.Igaz,hogy nálunk egy buszmegállót nem tudnak se időre,se az előzetesen kalkulált összegből megépíteni,de azért mi olimpiát akarunk.Gondolom a távolugrás döntőjét a 3500 fős felcsúti stadionban rendeznék,ahol a Mészáros is rajthoz állna és megmutatná,hogy egy gázszerelő milyen messzire képes elrugaszkodni az eredeti foglalkozásától.A felcsúti Disneylandbe természetesen kisvasúton érkezne a tömeg.A sportesemények szakkomentátora a nem fideszes kovács koko pityu lenne.A közvetítéseket természetesen, csak az m1-m20 valamelyik csatornáján lehetne követni,egy-egy vicces időjárás jelentéssel megszakítva.
nem tudom minek egy ilyen rasszista fasiszta antiszemita országba.. sok tevearcú maradjon ott ahol van..
csak feltételezem,hogy ez a sereg nem egészen önálló életet élő alakulat,tele sportoloval,volt rendvédelmissel.
biztosan akad besúgó,titkosszolga szál,már évek óta megfigyelik őket valószinűleg.
Izraeli katonai repülőtérre indít Budapestről járatot a Ryanair.
Izraelbe a Wizz Air is működtet járatokat, a téli szezonban heti hatszor repülnek Tel-Avivba.
Az a bajom, hogy túl sokba kerül egy ilyen kis országnak ahhoz képest, amit hoz, ez egyelőre nem fér bele sztem. S a pártoknak meg azért fontos, h legyen mit lopni.
Az "et tu, mi fili, Brute?"-t értettem.. :-)
A betyár sereg is kell oda, mint egy falat kenyér...
IQ fighter mindenit :D
"Szomáliából, Dél Amerikába menjen, meg a szomszéd államba..."
Földrajzból 1es, ülj le, nyugodj meg... :D
nagyfokú gerinctelenség is kell azért
mesterházi bevallotta azért lett mszp-s mert amikor jelentkezett a fideszhez nem hívták vissza pedig hagyott üzenetet..
ő nem látja őket.......már 18évesen 1991ben is csak az mszp-t látta,amikor a nagy változások korában rajta kivűl más be sem lépett oda.
olyan ez a politikai pálya,mint a napos csirkéknek a keltető üzem,már akkor eldőlt a sorsa.
DE az mszp-s polgármester még nem látta a menekülteket.
ismerősöm mondja,aki kapcsolatba került velük,hogy 20-30ezer euro is van náluk,többeknél.
nem mondom jól elkeltek a kecskék a buckában.
meg 30ezerrel caplatni 8országot a zsebben,elég veszélyes.
bolgár rendőrök verik őket a lovettáért,el is veszik.
szerbeknél szintén,szabadkán volt amelyiket 600euroért leütötték.
ügyesen belaviroztak ekkora összegekkel fejenként néhányan ide.
Tényleg jól esik, hogy figyeled, amiket írok, és elnézést, ha felületes voltam az olvasásnál. Ezt komolyan mondom. Külön, jól esik, hogy nem tartasz elfogultnak, pláne, hogy ez egy értékes tulajdonság, így hát büszke is vagyok rá.
"Az látszik eltökélt, de nem elvakult vagy." Ezt meg különösen jól írtad, kösz.. Valami ilyen szeretnék lenni vagy maradni.
Az általam nagyra tartott értékeket azért nem érdemes felsorolni, mert legtöbbre el lehet mondani, hogy "ááá, de hát ez megvan a baloldalon is, miért vagy te ettől jobbos!?". Ilyen vitába meg tényleg kár belemenni, azt hiszem.
"Mit gondolsz, megértettem? :)" A felhozott példámat természetesen tökéletesen értetted, csak hát csavartál rajta egyet, de ezen nem csodálkozom, Drágabolgárúron edződött srác vagyok. ;-)