Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: re

#735460 Boby. Előzmény: #735458

Olyan igazi cigányos, fityeszes megmozdulás volt.Elmegy valaki melletted az utcán és se szó,se beszéd megüt.Csak hát én vissza szoktam ütni.

#735454 Boby. Előzmény: #735449

" ha középen a kereszt a

lepedődön akkor csak gyógykezelnek.."

Anyád mesélte, gondolom ezt is kaparás után.

#735453 Boby. Előzmény: #735448

" fiúkat

is szeretik arra."

Én nem tudom,még nem jártam arra,de ha te mondod neked elhiszem.Gondolom a keletinyitás kapcsán te a szádat, tártad ki az arabok előtt.A fiadat biztos nem fogtad melóra,mert egy magtalannak nincs se fia,se borja.De jobb is ez így,így legalább nem szaporodnak el a makákók.

Re: nincs cím

#735451 KawaBazsy Előzmény: #735447

Jah, van olyan fejlett s gazdag állam, aki megengedheti magának. Mi nem tartozunk ebbe a körbe, ez csak azért kell a komcsiknak, mert szét lehet lopni az egészet.

#735449 Ibiza Előzmény: #735446

biztos svájban vagy? ha középen a kereszt a lepedődön akkor csak gyógykezelnek..

#735448 Ibiza Előzmény: #735446

szóval egész családodat kiraktad..a fiúkat is szeretik arra.. nagy strigó vagy. ,) de mit szeretsz a tejen..

#735447 Ibiza Előzmény: #735445

ne kishitűsködj.. egy olimpia hatalmas fejlődés egy országnak egy városnak..a meglévő épitmények jól hasznosulnak..iszonyat Pr az országnak..lehet jól csinálni..nem kell elszállni..

#735446 Boby. Előzmény: #735443

" Édesanyádat kiraktad Dubajba.."

Halottam róla,hogy van valaki, aki tejért sz*pik Dubajban,mert azt szereti a fia,de anyád rosszul látta az én családom itt van velem.

#735445 Koffein Előzmény: #735444

nem értem, hogy minek nekünk olimpia. :)

részleteket lehet tudni, hogy egymagunk akarjuk lebonyolítani, vagy más országokkal összefogva?

#735443 Ibiza Előzmény: #735439

irtam párszor, a magyarok többet és jobban dolgoznak mint a nyugatiak..nyugatiak többet keresnek és piaci áron tudnak vásárolni..nem kampányszerűen hanem folyamatosan..a szolgáltatás nagyon drága de azt is megfizetik..csak igy működik egy gazdaság.

A hatékonyság az automatizálásban az autóipaban érhető tetten..amikor kevés ember hatalmas értéket termel..az automatizálás és a folyamatos fejlesztés fejlődésben tartja a gépipart.

Édesanyádat kiraktad Dubajba..te meg Svájcban sütögeted a kolbászodat?

#735439 Boby. Előzmény: #735437

Itt Svájcban van most lehetőségem,hogy egy picit a színfalak mögé lássak.Meg kell mondjam,hogy nem jobbak ezek nálunk semmivel sem.Több a pénzük valamiért,mint nekünk,de nem dolgoznak többet,nem dolgoznak jobban,mint mi.Talán feszesebb a munka tempó,de ez már otthon sem ritkaság és ez érthető a mezőgazdaságra is.A magyar juhászt,max a gumicsizmája választja el, a Scarpa v. Salomon bakancsot hordó svájci társától.Sok helyütt kimondottan kisgazdasági módszerekkel folyik a termelés.Mondom ezt függetlenül attól,hogy ezek még egy kaszára is szeretnek vagy egy motrot,vagy egy lánctalpat szerelni.Itt, kint tudasult bennem,amit otthon is h*lyeségnek tartottam,mikor professzorok szokták mondani,hogy nyugaton azért keresnek többet,mert jobb a termelékenységük...,háát a kis f@szomat azért.

#735437 Boby. Előzmény: #735427

" a spanyolok már pariban vannak velünk emiatt, a

libanoni meg röhög az európában kapható 'déli'

gyümölcsökön."

Szerintem nem feltétlenül kell feltalálnunk semmi újat.Azt kell termelni, amik régebben már bizonyítottak,beváltak.Én a termelés módjában,illetve legfőképpen az állami szerepvállalásban - és ebbe rengeteg dolgot kell érteni -látom a tennivalókat.