Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#735286 banyaiz Előzmény: #735283

Kit látnak szemeim.

Nem vitatkozunk itt soha semmiről. :)

Éppen politikai nézeteket fejtek ki.

Mesélj a halakról vagy tőzsdéről.

#735285 banyaiz Előzmény: #735194

Akkor még ilyesmit, hogy ősöknek , hagyományoknak , történelemnek a tisztelete , legalább olyan szintem törekedni az ismeretére. Ha megkérdeznek valakit az utcán , hogy mikor volt a II. vh kiknek az oldalán harcoltunk , mik voltak azok a körülmények amik ide vezettek stb. Azért ezt hozom fel példának mert elég közeli esemény. :)

Szóval ha erről megkérdezik az utca emberét akkor nem csak néz bamba birka szemekkel , és hozzá se tud szólni, aztán mint aki jól végezte dolgát betol a fejébe még 2 hamburgert és leöblíti egy colával aztán megnézi a barátok köztöt. :)

Nem tudom szakszerűen megfogalmazni de szerintem ebből már úgy kb érthető mire gondolok.

#735282 banyaiz Előzmény: #735194

Hmm ez egy jó kérdés. :) Számomra ha röviden akarnám megfogalmazni annyit, a szellemi , fizikai igénytelenség elutasítását.

Mire is gondolok szellemileg , fizikailag törekedj a fejlődésre és pl ha magad jobboldalinak tartó miniszterelnök vagy akkor ne beszélj össze butaságokat még akkor se ha ez a bamba birka tömegeknek jól hangzik.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy akinek nem volt lehetősége tanulni az szükségszerűen egy igénytelen állat, de azért ártani nem árt, és ha már választunk egy tanult embert vezetőnek akkor az úgy is nyilvánuljon meg , ne álcázza magát olyan embernek aki iskolát max fényképen látott , mellesleg meg egyébként is alapjáraton retardált.

Kiindulási pontnak kb jó.

Eszmeileg világnézetileg piacgazdaság, piaci verseny minél tisztább verseny, és a társadalmi, anyagi különbségek szükségszerű voltának az elismerése.

Azzal a kitétellel , hogy törekedni kell arra, hogy mindenkinek legyen lehetősége tanulni, előre jutni (ha akar) de nem úgy, hogy átlépjük az egyedfejlődést kinevezzük vezérigazgatónak a kubikost , vagy a birkapásztort mert a proletárokat pozícióba kell helyezni. Vagy nem úgy, hogy akinek van valamije attól elvesszük és szétosztjuk a nincstelenek között , hogy kiegyenlítsük a különbségeket.

Valami ilyesmi, aztán még lehetne ragozni .

#735274 Boby. Előzmény: #735271

Amúgy meg kíváncsi lennék,hogy kinek íródhatott,ki tekinthető itt haladónak?:)A sok makákó biztos nem.

#735273 Boby. Előzmény: #735271

" mellesleg csak én méltattam ennyi reakcióra is,

hiába posztoltad két helyre"

Kétszer vágja,aztán mégis rövid?:)

#735271 rbbj11 Előzmény: #735267

ez sehova sem halad...inkább reverz verzió

mellesleg csak én méltattam ennyi reakcióra is, hiába posztoltad két helyre

Re: rend van

#735270 walex Előzmény: #735266

Csodálatos.

Adjanak neki még több lóvét, kamumédia kisböfik pénze is kevés volt.

#735267 Ibiza Előzmény: #735247

nem neked iródott..ez már haladó szint..az ibiza blogos némileg összetettebb verzió..

#735265 Láma Előzmény: #735220

Ez most a politikusi vénádból jött. Jó hosszan nem mondtál semmit.

" Ezeket az értékeket általában a jobboldalon szokták értéknek tartani, a ballib oldalon ezek egy részét egyáltalán nem tartják annak."

Erre írj pár példát

"Ezek amúgy a "romantikus", már-már gyermeki naivitású értékek, nem is sorolnám őket, ne röhögjön rajtam mindenki. :-)"

Tapasz szerintem pont erre lett volna kíváncsi. (Nem csak tapasz. Egyszer régebben már én is próbáltam valami hasonlót. Akkor is kisiklottál, aztán nem feszegettem.)

Ezt úgy kell érteni, nem mered felvállalni?

" A baloldalhoz ugyanis annyi számomra elrettentő dolog és személy tartozott és tartozik, amiktől enyhén szólva is viszolygok,"

Ez egy olyan érv, ami alapján mindkettőt el kellene utasítani.

#735252 Boby. Előzmény: #735251

" .Úgyhogy

szerintem sok ember nem is rendelkezik valódi

politikai identitással."

Ês itt akkor vissza is tértem oda,hogy az emberek többsége nagyjából ugyanazokat a célokat tartja elérendőnek,csak az oda vezetőnek gondolt útban vannak némi eltérések.

#735251 Boby. Előzmény: #735220

Elég,hogy úgy mondjam zavaros a történelmünk és hát ez a trianon se volt olyan túl régen,ráadásul utána 89-ig is történt itt egy s más,az elmúlt 25 év politikai prostituáltjainak a tevékenységéről már nem is beszélve.Úgyhogy szerintem sok ember nem is rendelkezik valódi politikai identitással.Bár lehetnének,de nincsenek az embereket összetartó,összehozó hagyományaink,ünnepeink.A legnagyobb hibásnak ebben a politikusokat tartom és legfőképpen a pávatáncost - inkább cigánykodónak nevezném -,akik az össze-vissza beszédeikkel,tetteikkel teljesen megkeverik az emberek agyát.