Re: nincs cím
Csusza Előzmény: #735194Kicsit nehezet kérdezel. :-)
A számomra fontos -szerintem működő- értékrend, ami miatt így gondolom. Ezeket az értékeket általában a jobboldalon szokták értéknek tartani, a ballib oldalon ezek egy részét egyáltalán nem tartják annak.
Ezek amúgy a "romantikus", már-már gyermeki naivitású értékek, nem is sorolnám őket, ne röhögjön rajtam mindenki. :-)
Ebben biztosan nagy része van a családi háttérnek, neveltetésnek.
Másrészt sok választásom sincsen. A baloldalhoz ugyanis annyi számomra elrettentő dolog és személy tartozott és tartozik, amiktől enyhén szólva is viszolygok, ezért kizárásos alapon jobboldalra kell tartoznom.
Sajnos az utóbbi időben a dolgok változtak, és sokan, akikben eddig bíztam elkurvultak, már nem olyan fontosak nekik ezek a dolgok. Illetve már csak szavakban, de tettekben már nem.
Mondjuk így előállt az a fura helyzet is, hogy jelenleg két párt van, amelyekkel valamennyire (részben, de nem teljesen!) szimpatizálok, akik nem váltak még hiteltelenné a szememben, ez a Jobbik és az LMP. Egyik sem tökéletes számomra, de csak ezeknél találok olyan értékeket, amik nekem számítanak.
De! Mindez persze csak addig van így, amíg a Stocky párt meg nem alakul, mint az ország egyetlen tiszta és a népet kizárólag jó irányba vezető pártja! :-D