Vakond ügyben van vki képben?
Tele ment a púpom a sok turkálással, úgyhogy vettem ilyen vakondriasztó folyadékot, meg csapdát. Mindkettőt a járatba kell tenni. Viszont hiába kotortam/ástam a vakondtúrásokat, nincs alatta luk.. ilyenkor mi van? :-)
Vakond ügyben van vki képben?
Tele ment a púpom a sok turkálással, úgyhogy vettem ilyen vakondriasztó folyadékot, meg csapdát. Mindkettőt a járatba kell tenni. Viszont hiába kotortam/ástam a vakondtúrásokat, nincs alatta luk.. ilyenkor mi van? :-)
Skóciában, Invernessben nincs valakinek véletlenül ismerőse?
Skóciában, Invernessben nincs valakinek véletlenül ismerőse?
kp-t bankkártyát eus tbkártyát azért illik vinni.. érdemes lett volna még az online vásárlást megpróbálni amit te fizetsz.. stb stb.
köszi átnézem... ez a kanyar 100ft volt....
igen, így foglaltak ők is.. de azonos volt a légitársaság, ezért gondoltam...
A BUD-Inverness utat egybe nem lehet foglalni, 2 külön repjegyyel lehet csak menni BUD-LGW / LGW - Inverness.
Az egyiknek meg nincs köze a másiknak, úgy "nincs" csatlakozás, mint ahogy érted.
Köszi. Valahogy sejtettem.. :)
Mindegy, nem utaztak még így, tanulő pénz meg is volt. :)
alapesetben nem téríti,
max. ha kötöttek biztosítást késés ellen, akkor az egy órát meghaladó késés esetén fizetnek/jóváírnak valami 100 euros nagyságrendet...
ez sajnos benne van a pakliban, az átszállást ráhagyással érdemes foglalni, sok minden közbejöhet
mondjuk a kártyás/készpénzes problémát angliában nem gond megoldani, bizalomra épül a társadalom, segítenek alapból
magyarországi tapasztalatok után sok pozitív meglepetés éri az embert
Járt már valaki úgy, hogy lekésett egy átszállást repülővel?
gyerekeim utaztak, 1 londoni átszállással bp-skocia, inverness.
easyjet mind a két gép.
a ferihegyi járat késése miatt késték le a londonból induló invernessi járatot.
ilyenkor téríti e a társaság egy szintén easyjetre váltott későbbi időpontban induló jegy árát?
Köszönöm.
Köszi, már megoldódott.
a gyerekeim lekésték a csatlakozást a londoni reptéren, vettek volna másik járatra jegyet, de mivel éjjel értek oda, nem lehetett csak kártyával fizetni, az meg nem volt , gy kerítettek egy olyan embert aki hajlandó volt a kártyájával kifizetni, ők pedig oda adták neki kp ban az összeget...
ennyi lett volna....köszi.
SOS
Valakinek ismerőse londonban?
segítség kéne...sos..
Bocs az off-ért
10-kor a Spektrumon A merika elhalgatott történelme.Most ismétlik