Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Vakond ügyben van vki ké…

#736580 KawaBazsy

Vakond ügyben van vki képben?

Tele ment a púpom a sok turkálással, úgyhogy vettem ilyen vakondriasztó folyadékot, meg csapdát. Mindkettőt a járatba kell tenni. Viszont hiába kotortam/ástam a vakondtúrásokat, nincs alatta luk.. ilyenkor mi van? :-)

Skóciában, Invernessben …

#736562 hosszhuszár

Skóciában, Invernessben nincs valakinek véletlenül ismerőse?

Skóciában, Invernessben …

#736557 hosszhuszár

Skóciában, Invernessben nincs valakinek véletlenül ismerőse?

Re: nincs cím

#735200 Ibiza Előzmény: #735197

kp-t bankkártyát eus tbkártyát azért illik vinni.. érdemes lett volna még az online vásárlást megpróbálni amit te fizetsz.. stb stb.

#735193 Fornit Előzmény: #735179

A BUD-Inverness utat egybe nem lehet foglalni, 2 külön repjegyyel lehet csak menni BUD-LGW / LGW - Inverness.

Az egyiknek meg nincs köze a másiknak, úgy "nincs" csatlakozás, mint ahogy érted.

#735181 tozsdenyul Előzmény: #735179

alapesetben nem téríti,

max. ha kötöttek biztosítást késés ellen, akkor az egy órát meghaladó késés esetén fizetnek/jóváírnak valami 100 euros nagyságrendet...

ez sajnos benne van a pakliban, az átszállást ráhagyással érdemes foglalni, sok minden közbejöhet

mondjuk a kártyás/készpénzes problémát angliában nem gond megoldani, bizalomra épül a társadalom, segítenek alapból

magyarországi tapasztalatok után sok pozitív meglepetés éri az embert

Járt már valaki úgy, hog…

#735179 hosszhuszár

Járt már valaki úgy, hogy lekésett egy átszállást repülővel?

gyerekeim utaztak, 1 londoni átszállással bp-skocia, inverness.

easyjet mind a két gép.

a ferihegyi járat késése miatt késték le a londonból induló invernessi járatot.

ilyenkor téríti e a társaság egy szintén easyjetre váltott későbbi időpontban induló jegy árát?

Köszönöm.

#735177 hosszhuszár Előzmény: #735125

Köszi, már megoldódott.

a gyerekeim lekésték a csatlakozást a londoni reptéren, vettek volna másik járatra jegyet, de mivel éjjel értek oda, nem lehetett csak kártyával fizetni, az meg nem volt , gy kerítettek egy olyan embert aki hajlandó volt a kártyájával kifizetni, ők pedig oda adták neki kp ban az összeget...

ennyi lett volna....köszi.

Bocs az off-ért 10-kor …

#732649 Razamanaz

Bocs az off-ért

10-kor a Spektrumon A merika elhalgatott történelme.Most ismétlik