Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: balhé

#735098 banyaiz Előzmény: #734858

Nem tudom mennyire lehetnek okmányokkal ellátva.

Leginkább nekem az a homályos miért emlegetnek embercsempészeket ha valaki szállítja őket. Szerb határon áthozza őket az egyértelmű illegális határátlépés embercsempészet.

Ha viszont már itt vannak beadják a kérelmet menedékre, akkor oda megy ahová akar egész EU-n belül, nem?

Lehet, hogy akiket megfognak mert szállította Mo-n őket és embercsempészettel vádolják az olyanokat visz akik nem adtak be kérelmet, és szeretnének átsurranni Ausztriába?

Re: nincs cím

#735065 Boby. Előzmény: #735044

Hihetetlen,hogy annak a másik buggyantnak is csak arra van esze,hogy az őket ért sérelmeket észrevegye,amit ők művelnek másokkal, az meg természetes.

#735062 Boby. Előzmény: #735056

Szerintem ez inkább siralmas.Ugyanis teljes mértékben leképezi a a kormányzó fityeszt,akik úgyanígy viszonyulnak mindenhez,közben meg rombadöntik az országot a sok butaságukkal.

#735057 rbbj11 Előzmény: #735037

"nem vagyok 20 éves és idealista amikor inkább kivártam sort minthogy lefizessek valakit.."

Ennyi. Nem kell a sok melléduma

#735056 Láma Előzmény: #735034

"Elég fura, hogy nem veszed észre te magad, hogy dózsás lettél"

Az észrevétel nem erőssége., Nem veszi észre évek óta, hogy körbeállják és tükröt tartanak elé. Úgy reagál, ezekre a virtuális tükrökre, mint majom a valódira. Meg van győződve róla, hogy ő egy széparcú, szőke herceg. Az elé tartott tükrökben látott egyforma füstösképű tevearcúakról azt gondolja, jééé, mennyi egyforma füstösképű tevearcú. :).

Ettől aztán nagyon szórakoztató az egész, ahogy Bazsy is említi.

Ügyes ez a felcsúti gázs…

#735052 walex

Ügyes ez a felcsúti gázszerelő, vizet fog a MÁV-nak szállítani.

Ehhez is ért, olyan, mint Lajos a kegyvesztés előtt, mindenhez ért.

De vigyázat, ez is a vörös propaganda része. Rettegjetek! :D

#735044 tozsdenyul Előzmény: #735039

jajjaj, miket nem mondasz rám

(hát érvet egy szálat sem, a sérvedet, meg egyéb egészségi nehézségeid meg inkább ne részletezd érvek helyett, köszönettel),

remélem édesanyám nem olvassa a fórumot :)

prospero, hol vagy hogy rendet rakj? :)

#735041 KawaBazsy Előzmény: #735039

Kisebbség: Piréz? :-)

Kéne egy külön vita topik ezeknek az összecsapásoknak, mindíg jól szórakozom.. :-D

#735039 Ibiza Előzmény: #735035

seggemen egy pattanás vagy..még nem láttam egy önálló egységes gondolatrendszert tőled..

valami ellen mozdulnak meg benned a valamik..nem tudom mi ez.. ezért nem tartalak sokra.. emlékeztetsz egy kisebbségre..

#735037 Ibiza Előzmény: #735032

a részemről én teszem a dolgom, tisztességesen jó hatékonysággal..annyit várok el másoktól amennyit én magam megteszek (inkább kevesebbet) mellesleg nem vagyok egyedül sok ilyen f@szt ismerek..nem szemetelek amennyire tehetem támogatok szegényeket..értem és szeretem a természetet.. nem szemetelek nem károsítom.. de ez nálam és a családban alap.. nem kérkedem vele nem jön 15 sajtós ha azt teszem amit kell.

Nem pártolom a korrupciót.. de már nem vagyok 20 éves és idealista amikor inkább kivártam sort minthogy lefizessek valakit..

Helyén kell kezelni a politikát, a folyamatokat kell látni.. a megosztás és demagógia évezredes hatalmi technika...azért mert működik.

#735035 tozsdenyul Előzmény: #735032

meghajlok az vitaképességeid előtt, állítottál, érveltél, alátámasztottál és bizonyítottál :)

#735034 tozsdenyul Előzmény: #735031

Elég fura, hogy nem veszed észre te magad, hogy dózsás lettél

-orbán elhivatott

-orbán erkölcsösebben lop mint gyurcsány, az apja sem úgy lop, hanem erkölcsösen, szépen :)

-na meg az a sok sok kritika, amit mindennap megfogalmazol a fideszről :))

ez egy védekezése az agyadnak, észre sem veszed hogy egy fura tömeggel üvöltesz,

ami tömeg egyre kisebb, már csak olyan furák üvöltenek a te tömegedben, mint prospero

jó drukkolást a tömeggel, és mindeközben jó ekézését az üvöltöző szurkoló makifajtáknak :)

a pszichológus doktoranduszok pedig reméljük jegyzetelnek

#735032 Ibiza Előzmény: #735029

jóóól van..igaza van okosnyuszinak..nyugszik a nyuszi..répát majszol..bekapja a kis sárga bogyeszt és kultúráltan rajzolgat az új szines ceruzáival.

#735031 Ibiza Előzmény: #735027

:) mint a Tanuban.. már kész az itélet is..pedig a részletek érdekesek

Saját életedet mérgezed ha rád telepszik a politika.. bekúszik a zsigereidbe.. azt veszed észre dózsás vagy fradista vagy..és egy fura tömeggel üvöltesz..és egyszer már észre se veszed..

Ibiza blogban leírtam miket gondolok a pártokról..annyira nem érdekes..d tényleg fura embereknek mennyire rövid az eszük.. mellesleg ez egy védekezése az agynak..minden nap tiszta lap..nincs ami összezavarja a csókát.

Orbán attól érdekes ő tényleg elhivatott..van egy küldetéstudata..érdekelne hogy éli meg az ideákból mi lesz mire lecsorognak a végrehajtói hatalmon.

#735029 tozsdenyul Előzmény: #735018

A tőled megszokottnál is nagyobb ostobaság.

Korrupció mindenhol van, de nem mindegy a mértéke.

Nem tesz hatékonyabbá semmit, éppen ellekezőleg, rettentően nem hatékony struktórákat segít elő.

A hálapénzt ha már hoztad...

egyáltalán nincs mindenhol hálapénz a világon, és azok az egészségügyek a leghatékonyabbak ahol nincs.

A magyar egészségügy is többek között a hálapénz miatt működik szarul, és köszönjük emese, hogy

1. előre adott pénzzel korrumpáltál

2. ennek révén hozzájárulsz a szar struktúrák fenntartásához, cserébe hogy te személy szerint jobban járjál

hatalmas ostobaság amit írtál

a korrupció csak a korrumpáló számára teszi hatékonyabbá az ügyintézést, egyébként mindenki más, és az adott rendszer is sokkal rosszabbul jár vele, mint nélküle

Mától 30% os béremelés a…

#735028 Tapasz

Mától 30% os béremelés a BM nél. Van valami infó, hogy egy diplomás rendőr és katonatiszt 10 év után mennyit keresett eddig bruttóban?