Nekem ez is, meg az is tetszett.
Most Trónok harcát nézünk, bnőnek begyere. :-)
Nekem ez is, meg az is tetszett.
Most Trónok harcát nézünk, bnőnek begyere. :-)
Jobb volt vagy rosszabb mint 44 ? Nem azt mondom hű de nagy film, de valahogy élethűbb hangulata volt szerintem.
Amit elkezdtem nézni Foglalkozásuk amerikai , sorozat . Egészen jó.
Megnéztem ezt az X polgártársat, csomó magyar szereplő volt benne..
Darth Vader, most felnyársallak az izzó fénykardommal!! Jönnek a homó jedilovagok
http://www.origo.hu/kultura/kotve-fuzve/20150915-star-wars-konyv-jedi-meleg.html
tegnap este ezt néztem meg.1986os film.
http://www.port.hu/torvenytol_sujtva_down_by_law/pls/w/films.film_page?i_film_id=2507#
elvont,de nagyon szorakoztató jelenetek tarkitják.
később kap is egy 10est.:)
nem tetszett pl az se ilyenekkel tunningolták az NKVD-s gyerekét öli meg.
Van egy brutál történet, brutál korszakból, felesleges még ilyenekkel turbózni. Valóság megölt sok embert ma se tudják mennyit, és sokáig balesetként tartották nyilván mert SZU-ban nincs gyilkosság ezt megmondta nagy vezető. Hollywoodi fordulatok feleslegesek.
X polgártárs címen van témáról egy sokkal jobb film vsz, már az csalódás volt újra elkészítik de sokkal silányabb.
Ajánlok két jó filmet amire mindenképpen csettinteni fogsz, ínyencfalatok :) Sivatag fehér napja, Ian Fleming titkos élete
Nekem az nem tetszett, nem voltak hitelesek a szereplők az egésznek a megvalósítása olyan gagyi. Úgy nézek filmet legyen érdekesnek tűnő téma , amit legjobban szeretek ha megtörtént esetet dolgoznak fel. De ez nem feltétel.
Utána következő lépés egy filmélményhez a számomra, hogy hiteles legyen , nézzem a filmet belemerülve és azt mondjam ez a valóság , ez igen, a színészek mintha tényleg élnének abban a szerepben stb.
Ezt elkezdtem nézni és úgy jártam vele mint az amerikai mesterlövésszel, nem kapott el ez az érzés, olyan lagymatag a színészi játék is, az egésznek a képi világa. Ha pedig ilyet tapasztalok elvesztem az érdeklődésemet. Így elég sok film van amiből 10-20-30 perc és ko. :)
44. gyermek egy nagyon gyenge film, nem is tudtam végignézni, fél órát bírtam belőle. Maga a sztori brutál , csak a kivitelezése.
Ami viszont tetszett Anyáink apáink német film , 41. szovjet film. Ezek jók.
Mostanában amit láttam még , Októberi vasárnap ez is egy jó magyar film .
32 nevem voltot persze nem tudtam megszerezni.
Nem rossz, de nem volt alaposan kidolgozva. Jó téma lett volna pedig.
Made in Britain
Piszkos melók
két Tim Roth film aki amúgy is a nagy kedvencem .
Election I-II hongkongi triád vezetőválasztásról szól ez mindent visz, nem az akciókra van kihegyezve, eszméletlen brutalitás van a filmben. 18 éven aluliaknak és gyenge idegzetűeknek nem ajánlott alkotás. :) Tényleg brutál , de nagyon jó film.
igen, értem, hogy miért szerepel benne, de túl tolták a csajt... többi cselekményszál sokkal érdekesebb
Azonban a hátteret sztm elég jó hangulat mellett mutatja be
nos,éreztem,hogy gyanús..láttam már,és semmire nem emlékeztem,csak ahogyan újra néztem ugrott be minden percről-percre.
igazából nem rossz,de nem rengetett meg, egy 10/7től semmi szin alatt nem adnék rá többet,a kis néger kurvva meg kifejezetten idegesitett.
ne szépitsünk,rakás xar.:)
Ja, általános iskolás korban még elmegy.
A szigorúan titkos Tungamungali sziget őserdejében az övöltő dinoszauruszok elől menekül a Professzor, (sikítva)a Nő, a Kételkedő és az Alfahím (aki azért a végén egy sugármetakarburátorral legyőzi az elszabadult gyinoszauruszokat)
Eltaláltam a cselekményt? :))
megnéztem az uj Jurassic parkot,ujhullám-amerikai látvány redva.
már vagy 5bőr lehúzva,mai 20asoknak pont yo.
199X évben még tetszett az 1 nekem is.
hirtelen gyanús,de talán még nem láttam.
már meg is van,este nézem is.
Én még mindig ajánlom ezt a jó kis európai/francia bankos filmet: