Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Comme au cinéma"

Re: nincs cím

#733736 banyaiz Előzmény: #731566

A törvény nevében True Detective , meglepően jó ahhoz képest sorozat, de azt nem mondanám, hogy fodros masnis film, véres jelenetek nem nagyon vannak, csak maga a történet brutális. :) Lélektani film, egész jó.

Most amit néztem Aki király akart lenni . Ezer éves film már egy párszor meg akartam nézni, kellemes csalódás volt .

44. gyermeket, és Saul papát akarnám még megnézni Bár 44. gyermekről azt hallottam nagyon hollywoodi jellegű.

Sorozat ajánlást kérnék.…

#731566 KawaBazsy

Sorozat ajánlást kérnék.

Itteni tippre a "The Wire" volt az első, amit végignéztem, tetszett. Bnő a "Homeland"-nál kapcsolódott be, bejött neki is. Volt még "Band of Brothers", ill. most a "Sons of Anarchy"-t nézem. Nekem begyere, de bnőnek túl véres.. Az alkotó előző melója a "The Shield" már nem annyira jött be vmiért.. Milyen jóképű sorozat van még, ami sikeres (volt), s nem annyira erőszakos?

#731111 banyaiz Előzmény: #728842

Eleje nekem is tetszik de aztán átmegy egy nyáltengerbe.

Igazán szerintem nem tudta egyik film sem visszaadni.

Jóakaratúakat kellene megfilmesíteni, de szóról szóra a könyvet az film lenne. :)

Könyvekben vannak nagyon jók, de amíg pl piszkos 12-öt se tudtak megfilmesíteni , akkor mit lehetne várni egy Jóakaratúaktól vagy Meztelenek és holtaktól stb. Esély nincs rá.

Mekkora csalódás Őrület határán , Vékony vörös vonal ami alapján készült egészen más hangulatú, cselekményről nem is szólva. Nem rossz film ha csak a filmet nézem, de köze nincs könyvhöz.

Szóval könyv az igazi.

Saul fiára kíváncsi vagyok, 44. gyermekre is két jónak tűnő film.

#728842 matgab Előzmény: #728811

Ellenség a kapuknál nem kezdődik rosszul, de utána eléggé átmegy amerikai háborús amolyan pop-rock- pattogatott kukorica, klisékkel teli háborús filmbe.

Jó háborús filmet az oroszok és a németek tudtak csinálni, talán az angolok.

#728814 Sumér harcos Előzmény: #728765

huh én ezt a ma és az elmúlt években divatos látvány,animácio,szinészek nélküli,számitógép- háttér-előtt ugrálós mozit nem kedvelem.

#728810 matgab Előzmény: #728765

megnéztem megint az 1993-as Sztálingrád című filmet...

Ahh, annál nincs jobb film és nem is lesz...