Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#734326 KawaBazsy Előzmény: #734310

Szervizes haver szerint a benzin be tud kerülni az olajba, úgyhogy az se jó, ha nő a szint. Amúgy a kocsi 18.5 éves..

#734321 rbbj11 Előzmény: #734309

szerintem az olajevés

nekem egy centit sem megy le, akkor nem eszi. 3 dl mär a 10%-ot közeliti...

#734310 matgab Előzmény: #734309

én azon csodálkozom, hogy a tietek nem termeli az olajat! :-)

Csak hogy ne csak rbbj kapja a savazást! :-)

#734292 Ddavid Előzmény: #734270

A Hondák szerintem az egyik legmegbízhatóbb gépek, bár az olajat eszik bizonyos kilométer(100 ezrek) után. Annyi, hogy a 8gen szerintem nehéz és nem a legkezesebb autó kanyarvétel szempontjából. A régebbiek teljesen másak köszönhetően az alacsony súlypontnak és a komolyabb futóműnek.

#734280 Koffein Előzmény: #734270

használhatóságot vettem figyelembe +ár érték arányt, ehhez társul az óriási belső, mindenki kényelmesen elfér benne, akár 5személlyel is. motorikusan probléma nem volt vele amióta nálam van. de én a sajátomról tudok véleményt mondani. :)

#734270 rbbj11 Előzmény: #734252

nekem külsöre csak a 8. tetszik, jok ezek a gépek? Honda-t egyältalän nem térképeztem fel, mondjuk nagy utazos autot kerestem

#734252 Koffein Előzmény: #734250

7gen közt is van olyan limitált kiadás, aminek majd felfele megy az ára... amúgy jól tartja az árát, ép év elején néztem, ha leakarnám cserélni kb annyiért tudnám eladni, amennyiért vettem :)

meg egy eredetiben hol volt momo kormány? ezt lehet majd ha eljön az idő nem is lehetne ot.síteni :)

hosszhuszärnak: egy ker…

#734078 rbbj11

hosszhuszärnak:

egy kereskedötöl. A harmadiktol, aki meg lett bizva, hogy adott paramétereknek megfelelö autot taläljon

Tetszett nagyon a honlap, amit linkeltél, de nagyon fura, hogy nincs egy cim se, nem is értem azt sem, hogy adott auto, amit hirdet, nem is näla van, de még csak nem is a värosban, fél éve nincs forgalomban stb.