legaläbb van min mulatni
és még akkor ott a tok..tok vagy nem tok...mágneses..vagy nem?..
Ne szívasd, ez most megint 2-3 álmatlan éjszaka, mire mind össze van hasonlítva.. :-)
kösz a tippet, valoban kell, föleg nekem, mivel autoban laptop is szokott repkedni kanyarban vagy elözéskor
Ha már veszel, nem árt rá egy ilyen:
http://mobilarena.hu/teszt/xpro_kijelzovedo_foliak_es_uvegek_bemutatoja/teljes.html
tömören: van, ami jobban illeszkedne drägäbban. Innentöl mérlegelnem kell, megéri e a kompromisszumot az ár és egyéb figyelembe vételével. Egyébként napokkal ezelött irrelevánssá vált a témázás róla, m ahogy herceg kérte, privátban jeleztem, hogy vennék. Csak ide nem írtam még, gondoltam csak elcsámcsog a témán még mindenki egy hétig, mi sül ki belöle, megnézem... :)
sztem végtelenségig folytathatjuk ezt a beszélgetést, de tényleg auto topikba, de sztem nincs értelme...
Nálam már a cikizés jön.. elképzelem, amint csontkeretes szemüvegben hajnalig böngészi a táblázatait, h minden kockázatot kiszűrjön.. ezek a közgazdászok.. :-)
egyelőre ez van, de később lehet lesz más is, írj rám majd, hogy ne felejtsem el megkérdezni
egy jól árasított ipad mini3al vagy ipad airel az én ingerküszöbömet is fel lehetne korbácsolni :P
keep calm
:) esküszöm nem cikizés csak érdekelne a folyamat..
nekem ez fut le az agyamban..
1. Herceg biztos át át akar nyomni.. megnézem mennyiért adják a neten..kb 15 perc.. jéé40-50e
2. Van ez a cucc 27ezer..
egy szar gps 20ezer
egy szar telefon 20ezer
egy szar fényképező 10ezer
ezenfelül lehet mailozni..képeket terveket nézegetni.. irodai alkalmazások..a laptop és a telefon közötti méret..hosszú akkuidő..
ezeket mind tudja 27ért.. Igot zsiványok 5ezerért letöltik.. de van sok offline térkép ingyenes..
3. régóta akartam ilyet vagy sem.. alapból megéri..
4. ennyiért kaphatok e jobbat márkásabbat..igen/nem?
oszt döntök...a mobilok és tabletek tudásának a 70%-át az emberek csak ritkán vagy csak az első hónapban használják.
Nekem azért nem kell mert van egy galaxis4 mini mobilom..(nem kedvelem de sok jó dolog van benne) 12"-os és 15"-os laptopom..és 2 helyen asztali gép. útközbenre utazásra jó a 12 colos a mobilon sem nézegetem a mailokat csak ha negy ugribugri van...nem gondolom 2-3 órát ne bírna ki bármilyen dolog.. A másik én utálom a tapicskolós vackokat.
A munkámhoz nappal elég a telefon mellette a laptop.. este a nagyobb munkákhoz a nagyobbik lap..vagy az asztaliak..
Csak érdekelne mi az a legrosszabb dolog egy ilyen cuccnál ami történhet,...amitől a legjobban tartasz..amivel nincs pariban a 27ezer..átveszed és egy tégla van benne?
Ha alapból jól illeszkedne a munkádhoz és életedhez akkor mi az a fék?
Ez is hülyeség....mert, vegyük pl a volt én autómat, 4 éves koráig garanciálisan, minden apró hibát megcsináltattam rajta, ezután viszont én szervizeltem itthon.. aminek ugye semmi nyoma nincs, a számlákat sem őriztem meg, viszont aki nálam becsületesebben csinál meg valamit, a saját autómon, annak megeszem a kalapját, sőt tovább megyek, csak gyári alkatrészeket vettem bele mindig, de nyilván a legolcsóbb helyen, sőt, olajakból nem a gyári előírást, hanem annál jobbat tettem bele....
és itt csináltam az udvaron.. :)
Ja, értem. Tehát én nem tudhatom, h mi volt a kocsival, de te természetesen a röntgen szemeiddel mindent látsz, s nincs előtted titok.. na ne szívass.
Azt, hogy mit cseréltek benne hivatalosan, azt tudhatod, az nem is volt kérdés. Én arra akartam rávilágítani, hogy totál nem mindegy, h hogy használnak egy kocsit, s nem elég csak a km óra állást nézni ahhoz, hogy tudj jósolni, mikor mi fog elromlani. S term készíthetsz terveket, csak aztán azok vagy bejönnek, vagy nem. S igen, sok táblázattal csökkentheted a rizikót, de túl sok az ismeretlen változó, ami felboríthatja a tervet. S erre írtam kvázi megoldásként, h elég, ha azt lövöd be, hogy az adott járgány milyen nagyságrendű szervíz költségekbe kerül, a többi úgyis lutri.
Rólad volt szó!! Ez szövegértési probléma, fuss neki még egyszer légyszi.
1. nälad ... tudod - :E/2
2. veszek ....tudom ... E/1.
Mellesleg feléd kérdést intéztem, a másik állítás volt. Semmiféle ellentmondás nincs köztük, mi több, semmi közük egymáshoz.
Baromság, h. nem tudhatod, mert csak kapcsolatok kellenek, hogy a megadott szervíz kiadja az infót, valójában mit szereltek. Persze ha Gazsi garázsában szerelték, akkor nem tudod, hacsak nem tett el minden számlát (pl. ahogy én teszem).
És írtam már, nyilván van hibalehetőség, de attól még demagóg duma a minimálisra csökkentett rizikót egyenértékűvé tenni azzal, hogy csak jóslás.