Re: samsung tablet
Ibiza Előzmény: #734061:) esküszöm nem cikizés csak érdekelne a folyamat..
nekem ez fut le az agyamban..
1. Herceg biztos át át akar nyomni.. megnézem mennyiért adják a neten..kb 15 perc.. jéé40-50e
2. Van ez a cucc 27ezer..
egy szar gps 20ezer
egy szar telefon 20ezer
egy szar fényképező 10ezer
ezenfelül lehet mailozni..képeket terveket nézegetni.. irodai alkalmazások..a laptop és a telefon közötti méret..hosszú akkuidő..
ezeket mind tudja 27ért.. Igot zsiványok 5ezerért letöltik.. de van sok offline térkép ingyenes..
3. régóta akartam ilyet vagy sem.. alapból megéri..
4. ennyiért kaphatok e jobbat márkásabbat..igen/nem?
oszt döntök...a mobilok és tabletek tudásának a 70%-át az emberek csak ritkán vagy csak az első hónapban használják.
Nekem azért nem kell mert van egy galaxis4 mini mobilom..(nem kedvelem de sok jó dolog van benne) 12"-os és 15"-os laptopom..és 2 helyen asztali gép. útközbenre utazásra jó a 12 colos a mobilon sem nézegetem a mailokat csak ha negy ugribugri van...nem gondolom 2-3 órát ne bírna ki bármilyen dolog.. A másik én utálom a tapicskolós vackokat.
A munkámhoz nappal elég a telefon mellette a laptop.. este a nagyobb munkákhoz a nagyobbik lap..vagy az asztaliak..
Csak érdekelne mi az a legrosszabb dolog egy ilyen cuccnál ami történhet,...amitől a legjobban tartasz..amivel nincs pariban a 27ezer..átveszed és egy tégla van benne?
Ha alapból jól illeszkedne a munkádhoz és életedhez akkor mi az a fék?