hmmm egyelőre nem merek ráadni
hmmm egyelőre nem merek ráadni
azért az uccsó lehetne happy hour:)
igazából semmi a nap.
hát ez megint bolond
Lefelé van nyitva rés?
Próbálom vele elhitetni, de nagyon önfejű, állandó felügyeletet igényel.
ezt otp is tudja? :) egyébként jó lett
számozva az OTP. A "B" hullám tetejét helyhiány miatt nem tudtam 5745-re feltenni.
ők csak 500Ft alatt vennének, ismerve őket....
"Június 23-án 236 612 darab saját részvényt vásárolt az OTP 5589 áron.
200k-t adtak vezetőknek:
Pongrácz 40 316 darabot, Pongrácz eladta az összeset 5533 forinton.
Bencsik 26 790 darabot, Bencsik eladta(összeset) június 23-án 5631 forinton.
Utassy 18 842 darabot, Utassy eladott(összeset) 5576 forinton.
5500 forinton eladott még Kovács Antal is 29 188 darab részvényt.
OTP vett 236 612 darab saját részvényt.
A bennfentesek pedig eladtak 115 136 darab részvényt."
Felment az "a" aljáról az 50%-os fibo-hoz 5630-ig, majd lejött ma a 38,2% fibo alá. Most fel kellene mennie a 61.8%-os fibo-hoz az 5745-höz, de elég elromlott a hangulat. Igaz, holnap új napra virradunk.
Ha lenne humorérzékük felállnának a tárgyalásokról , örök harag stb, nagy para aztán hétvégén kibékülnének és vasárnap este bejelentenék az egyezséget. :) Illene az eddig káoszhoz.
cibálják cibálják azt egyszercsak úgy összecsuklik minden mint a frász. vagy tényleg megegyeznek aztán megy mint a rakéta. én már két hete csak szemlélődöm jó a kp a bizonytalanságban. repcsiseket is eladtam ülök a kp-n amíg valami nem van.
csak cibálgatják felfele
14:30 USD
Final GDP q/q
-0.2%
-0.2% -0.7%
USD
Final GDP Price Index q/q
0.0%
-0.1% -0.1%
12500-on. :) Ha Ukrajnába beszálltunk mikor mindenki ukrán bankot akart , akkor szétnézhetünk most görög földön is mikor mindenki menekülni akar.
Lehet legjobb leánybank lenne, úgyis pörög most arrafelé a betétgyűjtés. :)
Komolyra fordítva ezen a héten még nagy mozgások lesznek vsz. Esti bejelentések , jó nagy ugrások lehetnek Otp-ben előző záróhoz képest.
na akkor 2500on zárom a shortokat :))) Vagy lehet lesz Zeusz Fecsút FC :) vmelyik kinti csapatból
Ez is előrelépés a legsötétebb időszakhoz képest. Jó nem az még amikor minden rezdülésre reagáltunk. De már valami.
Hát azért nem mellékes ez a görög téma. Még a végén görög bankot kell vegyen Otp. :)
ööö igen, kirívó napokon :) de nem a görögök miatt zárok 4500 körül shortokat :)