Látod mozog azért a görög hírekre. Visszatértünk a nemzetközi vérkeringésbe, reagál a piacunk egy dax mozgásra stb. Azért ezt is meg kell becsülni. :)
Látod mozog azért a görög hírekre. Visszatértünk a nemzetközi vérkeringésbe, reagál a piacunk egy dax mozgásra stb. Azért ezt is meg kell becsülni. :)
certinél 40 pont kellett volna még a következő nyitáshoz, na mindegy is....
engem különösebben nem érdekel, csak otp essen :)
Ez vajon hány éves szappanopera lesz?
görögök nagyot kaszálnak a tőzsdén, de cipras tuti...
Beintettek a hitelezők a görögöknek, zuhan minden! 2015.06.24 11:39
Alekszis Cipras percekkel ezelőtt bejelentette, hogy a nemzetközi hitelezők nem fogadták el a görögök által kidolgozott reformcsomagot, amelynek hírére a német DAX 1 perc alatt 150 pontot zuhant majd kissé korrigált. A forint is esni kezdett, 311 fölé lendültek a jegyzések.
sokan még ma is TA-znak..úgy látom te már kinőtted.. a hírek mozgatnak..nem papírok szektorok régiók emelkednek vagy esnek..hanem minden tőzsde tök egyszerre.. a nagy országok kamatai hajtják a tőzsdéket..
Portfólió??? Hát ez!
Na ez szép!!! Megint nőtt Magyarország tekintélye. Politikusaink megint majd megmagyarázzák és a baloldal ármánykodásának tudják be.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/leminositette_magyarorszagot_a_freedom_house.215950.html
attól, hogy a portfolio nem kreatív és erre fogja, nem muszáj elhinni :)
Még az a jó,h ezt te sem gondolod komyan! Persze csak a TA meg a f@sza eredmények miatt ment megint 10%-ot!!! :)
Igen, inkább az OTP-nek az ukránokhoz és az oroszokhoz van több köze, mert most azok viszik a pénzt.
Magyarország még az Euro övezethez sem tartozik, így a görögök gondjainak megoldásában ők bábáskodjanak, elég nekünk az itthoni politikusaink nem kell nekünk még Ciprasz is.
nem sok köze van az otpnek a görögökhöz... nem a színházat kellene nézni :)
ráér az holnap is :)
Ibiza 650-e erős ellenállás és támasz ha felette zár akkor gáz van..mert 950 a teteje sztem. Elsőre ritkán viszi át..és sokáig eltököl ezen a szinten.
Most az a gond, hogy a "b" hullám feltételei közül az egyiket már teljesítette.
Tehát az "a" hullám csökkenésének 50% fibóját 5630-at visszatesztelte. (a másik 5745 lenne)
Most már bármikor elindulhat a "c" hullám lefelé.
megnyitottam kis ládikómat, aztán 50 Forintonként kapja a szeretetet