pontosan...
pontosan...
jó, hogy csajozni nem így csajozol, mert nem jutottál volna el az első randiig sem! :-)
Rohadtul különbözik a felhasználás jellegétől, hogy mikor mit kell cserélni. AZ Opelen 280-nál még nem zörgött a kettős tömegű, más autónál meg már 150-nél cserés.. Hidd el nekem, h ezeket max megtippelni tudod, aztán vagy úgy lesz, vagy nem.
dehogynem tudod, csak utäna kell olvasni...minden tipusnäl van egy värhato km-älläs, amikor bizonyos dräga alkatrészek cserések lesznek (kuplung, turbo, lendkerék, aksi, szilentek, tömitések, EGR, stb stb). Elég jol belöhetö, melyikre mennyi nagy felujitás lesz esedékes adott 100.000 km-en.
nem bontottam ki egyet sem, passz. Nézd meg hátha :)
1 év garancia van az eszközökre.
programra gondoltam
Azt tudod számolni, h mennyit fogyaszt, meg hogy nagyságrendileg milyen árba esnek az alkatrészek. De h egy használt autón milyen hibák fognak kijönni, azt nem. Az Opel keveset fogyaszt, meg olcsó hozzá az alkatrész, van minden, úgyhogy munkakocsinak kiváló. Én is megyek ennyit egy évben, sztem többet is..
tol - ig nagysägrendileg stimmelt amit szämoltam
Evi 35.000 km-t megyek, 5 év alatt egy uj autot is elhasznälok, nemhogy egy régit
A gps rajra van?
Xar lehet így élni...;)
Hasznalt auto ugy is lutri, hiaba szamolgat az ember hosszutavot..
Egyébként olyan olcsó, hogy kettőt vehetsz a kisker árból. :)
sokat
mióta néhány dologban megütöttem a bokámat, mindent nagyon körüljárok, autóknál eddig mindig volt komoly matek is várható fenntartás, amortizáció stb tekintetben, teljes életútra, km-re stb-re levetítve
:) csak azért kérdeztem mert ha egy 27ezres cuccon ennyit szöszölt elképzelem az autónál mennyit.
nem vettem, nincs ilyenre most idöm
Van mär 2 auto, nem sürgös, és még meg sem melegedett alattam a toyota, csak bö két hónapot jártam vele
És azt mondtam, az tetszik, ami a linken volt, de nem maradéktalanul, felhivtam a sräcot, amit mondott, az sem ébresztett bennem tul nagy bizalmat (nem is näla van az auto, fél éve az országban, de nincs forgalomba helyezve stb)
akit érdekel az eszköz, írjon rám privátban