Regisztráció Elfelejtett jelszó

Apróhirdetés

Re: samsung tablet

#734027 matgab Előzmény: #734022

jó, hogy csajozni nem így csajozol, mert nem jutottál volna el az első randiig sem! :-)

#734023 KawaBazsy Előzmény: #734022

Rohadtul különbözik a felhasználás jellegétől, hogy mikor mit kell cserélni. AZ Opelen 280-nál még nem zörgött a kettős tömegű, más autónál meg már 150-nél cserés.. Hidd el nekem, h ezeket max megtippelni tudod, aztán vagy úgy lesz, vagy nem.

#734022 rbbj11 Előzmény: #734017

dehogynem tudod, csak utäna kell olvasni...minden tipusnäl van egy värhato km-älläs, amikor bizonyos dräga alkatrészek cserések lesznek (kuplung, turbo, lendkerék, aksi, szilentek, tömitések, EGR, stb stb). Elég jol belöhetö, melyikre mennyi nagy felujitás lesz esedékes adott 100.000 km-en.

#734017 KawaBazsy Előzmény: #734015

Azt tudod számolni, h mennyit fogyaszt, meg hogy nagyságrendileg milyen árba esnek az alkatrészek. De h egy használt autón milyen hibák fognak kijönni, azt nem. Az Opel keveset fogyaszt, meg olcsó hozzá az alkatrész, van minden, úgyhogy munkakocsinak kiváló. Én is megyek ennyit egy évben, sztem többet is..

#734015 rbbj11 Előzmény: #734007

tol - ig nagysägrendileg stimmelt amit szämoltam

Evi 35.000 km-t megyek, 5 év alatt egy uj autot is elhasznälok, nemhogy egy régit

#734004 rbbj11 Előzmény: #733971

sokat

mióta néhány dologban megütöttem a bokámat, mindent nagyon körüljárok, autóknál eddig mindig volt komoly matek is várható fenntartás, amortizáció stb tekintetben, teljes életútra, km-re stb-re levetítve

#733971 Ibiza Előzmény: #733953

:) csak azért kérdeztem mert ha egy 27ezres cuccon ennyit szöszölt elképzelem az autónál mennyit.

#733953 rbbj11 Előzmény: #733881

nem vettem, nincs ilyenre most idöm

Van mär 2 auto, nem sürgös, és még meg sem melegedett alattam a toyota, csak bö két hónapot jártam vele

És azt mondtam, az tetszik, ami a linken volt, de nem maradéktalanul, felhivtam a sräcot, amit mondott, az sem ébresztett bennem tul nagy bizalmat (nem is näla van az auto, fél éve az országban, de nincs forgalomba helyezve stb)

#733881 Ibiza Előzmény: #733867

:) nem vagy piskóta 27ezres cuccról van szó..ráadásul nem ismeretlen gyártmány.. ha van garancia jó ha nem akkor nem..1-2 hetet simán eltökölsz rajta.

Tényleg merdzsót megvetted?