wizzair már fog menni tenerifére októbertől :-)
Kedves Margaretta, azt nem tudod úgy véletlenül, hogy az Azori-szigetekről, hogy és miként lehet a Kanári-szigetekre átjutni? Meg kell látogassam Matgabot, a régen látottat :-)
Kösz Boby, már találtunk szállást. Mészkő nevű faluban, nem messze a Tordai hasadéktól, és Homoródon.
Majd megírom, milyen volt.
A teccett, az kettő t:)
Most botlottam csak ebbe a topicba,ha mêg nem késő akkor www.sovidekpanzio.eu/hu/component/contact/contact/1
Nagyon kedvesek és a szállás is jó.Szerintem,ha náluk nem lenne hely,keresnek máshol.Igaz Parajd,tulajdonképpen Felsősófalva egy pár km-el még túl van Szovátán,de nem nagy a távolság,nekünk legalábbis nem okozott problémát.
Ezek a package-turista tipus alkategóriái :))
További típusok típus sztem:
A 2 weeks millionaire
Az önállótlan (ő igazából package holiday-re vágyik)
A "cool backpacker" type
http://index.hu/index2/#bloghu/go-n-visit/2015/06/02/smaragdzold_to_ausztria_legszebb_helye
sokszor jártam die kirándulni, sífutni, amikor Ausztriában tanultam. érdemes elmenni megnézni, tényleg gyönyörű....van egy hasonló K-Tirolban is, Lienz mellett...
Augusztus első hetében utazunk erdélybe, szováta és torda közelébe. Tud valaki a közelben jó szálláshelyet? 4 felnőtt külön szobába ( 2 szoba), kozös fürdő és wc megfelel. Előny lenne a házias ételek a szálláson.
Hosszú utazásokon odafele több kiszállókkal megyünk, de visszafele egyfolytában és a nem várható katasztrófák, vagy késéseknek köszönhetően belefutunk a 30 órán felüli időknek. Én még magamon sem és az utastársainkon sem tapasztaltam ekkora tahóságot, ami a képeken látható.
Ha elgyötörtek vagyunk nagyon, mert például most február elején a Catay Pacific 8 órás késéssel szállt fel Hong-Kongból visszafele és még 5 órát alhattunk is egy 4csillagosban kárpótlásként, mégis jól jött egy nem tele gép, ahol harmadannyi utas volt és nagyon élveztem éjszaka a négyüléses/vagy ötüléses (nem jut eszembe) középsoron való elnyúlást. De ha telegép van, eszembe nem jut, hogy ilyen allűrökkel szívassam az utastársakat.
Ha nincs semmiféle fennakadás a járatindulás tekintetében, akkor hogyan bírják így elhagyni magukat, mert egyszerű esetben, csak kondicionálnunk kell magunkat a hosszú repülőútra és nincs semmi probléma.
Bunkó repülőutasok gyűjteménye
http://www.origo.hu/utazas/hirek/20150513-a-pofatlan-legi-utasokra-nem-hat-a-megszegyenites-sem.html
Engem sem vonzanak ezek az utak semennyire.
Nagyjából az általad leírtak miatt:)
Ezért is írtam, amit.
Beleszaladhatsz a zsúfolt futószalagos étkezésekbe.
Az egy koktélért, bármi innivalóért fizetett irreális összegekbe, meg a ténfergésekbe, hogy mi a rossebet lehet tennem ingyen:) A fakultativ kirándulásokért külön fizetni kell, ezt mindenképp nézd meg, lehet hogy nem. Bár furcsállnám.
Ha nem akarsz pénztszórni és semmit tenni zsúfolt helyen, akkor ki kéne hagyni.
Az eddigiekből én úgy érzem, hogy te is úgy gondolkodsz erről, mint én.
Ja, oda kell menned repülővel az induláshoz és vissza kell jönnöd repülővel haza.
Ennyit bírtam közölni erről:)