Regisztráció Elfelejtett jelszó

Apróhirdetés

Re: samsung tablet

#733869 Kissherceg Előzmény: #733867

Magánszemélytől veszed. Garancia jegy tuti van hozzá, csak aktiválni kell. Van ilyen tapasztalata a módjáról valakinek?

Re: nincs cím

#733792 taresz Előzmény: #733780

Androidon CamScanner nevű progit használom. Patent nagyon. Szögből is fényképezheted, mert OCR-t használ és kihozza téglalap formára.

#733785 Kissherceg Előzmény: #733781

nem szerzek be semmit, ismerősöm jutott ezekhez olcsón. Csak a kedvező ár miatt jeleztem itt

#733781 rbbj11 Előzmény: #733761

egyältalän nem vagyok otthon a témában, de igy tájékozatlanul nagyon jo árnak tünik. Ha t-mobile-os arany tärskärtya van, akkor lehet még olcsóbb? :)

A lent emlitett Tab S-t is be tudod szerezni kedvezö äron?

Tablettel tudsz pl. scan…

#733714 Tapasz

Tablettel tudsz pl. scannelni pdf be, meg ezer más alkalmazást rátölthetsz.

Sokkal tovább bírja 1 tö…

#733713 Tapasz

Sokkal tovább bírja 1 töltéssel és szebb a kijelzője, mint egy 100 k laptopnak.

Nem üzlet rontásként, de ha a legjobbat akarod, akkor vegyél galaxy tab s 8.4 vagy 10.5 colos tabletet.

A nagyobbikat vettem az asszonynak tavaly karira, brutál.

Most is arról írkálok. A…

#733711 Tapasz

Most is arról írkálok. Amióta van tablet a családba, azóta csak munkára használom a laptopot és az asztali pc-t

#733710 Tapasz Előzmény: #733707

MS word, excel, powerpoint, navigáció, email, játékok, szótár stb. Igazából egy nagy okostelefon, simkártya nélkül. Én most vettem a gyerekeknek 1-1 darabot, de már a tab 4-est. Szerintem nem rossz méret a 7 col, van a családban 10 colos is, játszani jobb a kisebb, legalábbis nekem. Kereskedni jobb a nagyobb, bár én nekem az 5,7 colos Note 3 is teljesen jó tőzsdézni.

#733707 rbbj11 Előzmény: #733695

engem lehet érdekelne, de mit lehet vele csinálni? 3 MB-os képek készítésére (nem tudom pixelben az mennyi), excelre, pdf olvasäsra alkalmas?

#733698 KawaBazsy Előzmény: #733695

Ez egy gyagyás méret, alig nagyobb mint egy telefon, de már nem tehető zsebre.. 10"-es? :-)