Magánszemélytől veszed. Garancia jegy tuti van hozzá, csak aktiválni kell. Van ilyen tapasztalata a módjáról valakinek?
Magánszemélytől veszed. Garancia jegy tuti van hozzá, csak aktiválni kell. Van ilyen tapasztalata a módjáról valakinek?
ok
elvileg akkor a garancia is érvényes rá?
Hogy juthat el hozzám?
Androidon CamScanner nevű progit használom. Patent nagyon. Szögből is fényképezheted, mert OCR-t használ és kihozza téglalap formára.
nem szerzek be semmit, ismerősöm jutott ezekhez olcsón. Csak a kedvező ár miatt jeleztem itt
egyältalän nem vagyok otthon a témában, de igy tájékozatlanul nagyon jo árnak tünik. Ha t-mobile-os arany tärskärtya van, akkor lehet még olcsóbb? :)
A lent emlitett Tab S-t is be tudod szerezni kedvezö äron?
es hogy tudsz vele scannelni?? Áthuzod a lap fölött a telfont vag mi?
hm
mivel okostelot nem veszek, lehet, ilyet kéne
28.000/db, bontatlan gyári csomagolás.
Tablettel tudsz pl. scannelni pdf be, meg ezer más alkalmazást rátölthetsz.
Sokkal tovább bírja 1 töltéssel és szebb a kijelzője, mint egy 100 k laptopnak.
Nem üzlet rontásként, de ha a legjobbat akarod, akkor vegyél galaxy tab s 8.4 vagy 10.5 colos tabletet.
A nagyobbikat vettem az asszonynak tavaly karira, brutál.
Most is arról írkálok. Amióta van tablet a családba, azóta csak munkára használom a laptopot és az asztali pc-t
MS word, excel, powerpoint, navigáció, email, játékok, szótár stb. Igazából egy nagy okostelefon, simkártya nélkül. Én most vettem a gyerekeknek 1-1 darabot, de már a tab 4-est. Szerintem nem rossz méret a 7 col, van a családban 10 colos is, játszani jobb a kisebb, legalábbis nekem. Kereskedni jobb a nagyobb, bár én nekem az 5,7 colos Note 3 is teljesen jó tőzsdézni.
engem lehet érdekelne, de mit lehet vele csinálni? 3 MB-os képek készítésére (nem tudom pixelben az mennyi), excelre, pdf olvasäsra alkalmas?
köszönjük, ön leiratkozott :)
Ez egy gyagyás méret, alig nagyobb mint egy telefon, de már nem tehető zsebre.. 10"-es? :-)
Sziasztok, elvileg hamarosan fogok tudni olcsón ilyen típusú eszközt, teljesen új, bontatlan csomagolásban:
Árgépnél olcsóbban persze :)
Egyébként már benyújtották rá az igényt, lehet elveszem pár nap múlva vateráról.