semmit nem csináltam, és egyszercsak elindult mind.... no comment
semmit nem csináltam, és egyszercsak elindult mind.... no comment
Nekem megy mindkettő éppen most.
Viszont nekem is van ilyen jellegű gondom , amit még nem láttam eddig. Egy weboldal ha a címsorban mennék rá nem jön be, viszont ha rákeresek és a találatok közül kiválasztom bejön.
Pergetve, vagy kuttyogatva, fenekezve? Milyen csalival, vízmélység? Elárasztalak a kérdésekkel. :)
Van egy horgász topik harcsa süllő. Ott ki tudjuk beszélni a témát. Nehogy megzavarjuk itt az elvetemült Otp-seket.
elnézést az off-ért:
nektek működik a stooq.com? nekem tegnap este ment, az android telefonon most is megy, viszont egyik laptopomon sem megy. az investing.com sem. az összes többi honlap hibátlanul működik. mi a rák lehet ez?
Bocs az off-ért.
Banyaiz kérdésére:
Hol, milyen módszer, milyen halakra, milyen csali , milyen eredményel stb? Ez részletes kifejtést igénylő téma .
Az este kimentem a Dunára harcsázni. Halat a család sajnos nem nagyon szereti, így általában amit fogok visszaengedem. Viszont hétvégén kerti sütögetés lesz és akik jönnek nagyon szeretik a halat.
Általában, amikor kell, akkor nem fogok. Az elején egymás után fogdostam a méreten aluliakat, majd jött egy méteres példány. Kép készült róla, majd beteszem, ha valaki meg akarja nézni.
shortok egy részét zártam a túl nagy áttétel miatt.
Betudnál erről linkelni valami ábrát, milyen is ez?
Ksz
Ha ma 5277 alatt zárna, akkor "Medve átölelő gyertyaalakzatot" kapnánk.
Remélem, hogy a medve nincs ölelkező hangulatban.
Az első longot elhamarkodtam, nem vártam meg az órás tf-et, hogy leérjen.
mehet ez lejjebb is, minek korlátozzuk?
meglátjuk..