ahogy én látom..4350 kis támasz..250 erős támasz..a 186 elemierő a vételi oldalon.. ha 4100alá megy akkor 3950..
4250ről simán mehet 4500..4650..
ahogy én látom..4350 kis támasz..250 erős támasz..a 186 elemierő a vételi oldalon.. ha 4100alá megy akkor 3950..
4250ről simán mehet 4500..4650..
ha az üzete így maradna az volna a cél :)
20:00 USD Federal Funds Rate <0.25% <0.25%
Eldöntheti az irányt.
a lengyelek vagy bármelyik nemzet visszavágyik szülőföldjére.. a kozmopolita gyökérteleneknek mindegy hol élnek.. nyílván hoz sokfélét az élet... de első generációsként mindenki gyüttment....a népek nagy olvasztótégelyei New york..london ahol nem tűnik ez fel..de ott kialakulnak a lengyel zsidó olasz kínai negyedek..nemzeti boltokkal..
remélem is
akkor csökken a lakossági adósságállomány..utána hazajönnek és az átalakult személyiséggel még akár vállalkozhatnak is.
ja, csak ezt a közmű számlákra utalják és nem befektetni :)
http://profit7.hu/karrier/sokszorosara-nott-a-kulfoldrol-hazautalt-penz
egy kis tőkebeáramlás
Nincs markersem, de sztm 4k alatt, hátha még szórni kívánja valaki...
Ha már szóba hoztad,ricsiről gyors vélemény? Megérett a vételre vagy felejtős?
http://alapblog.hu/wp-content/uploads/2015/06/20150616-EM-cash-flow.png volt egy kis tőkekiáramlás
Számomra az is érdekes, hogy Usát mennyire nem rázza meg ez a téma . Dax parázik szolidan , rángatózik, de Usa szinte meg se rezdül ATH közelből. Azt is figyelembe véve nem kizárt kamatemelés kezdete hamarosan nagy erőt mutatnak, nem éppen shortos jel, május is itt volt semmi beleadás, komoly erő vsz. Lehet már arra játszanak elcsúszik a kamatemelés jövőre.
Ha tovább kínlódnak esetleg dobhatnának rájuk atomot ne szenvedjenek szerencsétlenek, de csak akkor ha nem erre fúj a szél. :) Más ötletem már nincs. Ennyi éven keresztül nem tudtak felmutatni semmit és az állami kiadásaik az egekben nyugdíj , közalkalmazottak stb, mit akarnak ? Egyszer vége lesz ennek a dolce vitának, se csinálni nem akarnak semmit se fizetni , zsarolják eu-t. Pofátlanul nyomják nagyon.
Görögök emberkednek továbbra is. Azért vagyunk nyomott szinteken. :)
Most pü miniszterek összeülnek, ha ott se lesz megoldás akkor meleg a helyzet.
Viszont kínálja magát azt mondják újabb pár hónap haladék. Ha nem ezt lépik akkor jó lesz a shortod. Ha haladék akkor 6 k -ra ugrunk vsz, minimum.
Az a gáz már legutóbb is kisírtak 4 hónap haladékot aztán semmit nem csináltak jóformán. Ezután megint adni nekik, nagyon más megoldást nem látok , de péntekig kiderül.
egy derék ricsis grafikonra számítottam mára
ez biz esni már nem akar...