Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

bajnok csapat

#736213 TrendMan

Valaki biztos egyből tudja, mi történt Nikoliccsal?

Nem látom a vidi alapcsapatában sem a holnapi meccs előtt.

Eladták és hová?

Valójában összesen 2 ismerős nevet látok, ez aztán a csapat.

Re: nincs cím

#733335 banyaiz Előzmény: #733326

Románok ellen kell megmutatni , megverjük őket olyan depresszióba esnek utána Feröertől is kikapnak. :) Valahogy azt érzem szétverjük őket. 3-0-ért visszavágunk. Arra is kíváncsi vagyok mi lesz a stadionban, vénaszkenner most le lesz tesztelve mit ér, mennyire sikerül megszűrni a közönséget. Normál esetben nagy balhéra számítok, amit műveltek kint Bukarestben 1918-as táblák himnusz kifütyülülés és a többi. Most lenne jó kész lenne új Puskás megtelne.

#733330 banyaiz Előzmény: #733326

De nem is kaptunk ki. Jó volt ott az 1 pont. Kitámadtunk volna esélyt adunk a görögöknek és felhozzuk őket. Szerintem ez volt a jó taktika.

#733285 matgab Előzmény: #733283

ha nyerünk vagy vesztünk, akkor sehol! :-)

De kicsit odébb, aztán odametrózik az ember.

#733281 banyaiz Előzmény: #733274

Ami nagy változás még, és nagyon pozitív szerintem, hogy korábban ha ezt a védekező taktikát játszottunk állandó magyarázkodás volt miatta. Mintha ez szégyen lenne a magyar csapatnak, még nálunk sokkal jobb csapat ellen is.

Dárdai elmondja, hogy ennyi a képességünk ehhez és ellenfélhez van igazítva a taktika. Ez alap dolog semmi rendkívüli , de már ez előrelépés. :)

Pl tetszett a görögök elleni taktikánk is, hogy felvállalta menjünk a biztos 1 pontra. Korábbi edzőkből 10-ből 9 biztos azt játszatta volna menjünk a győzelemre támadó felállás és kaptunk volna jó eséllyel 3-at. Volt is egy ilyen nyomás közvélemény részéről, és Dárdai tökösen kiállt a szerintem igen okos elképzelése mellett.

románokat kell megverni és ott vagyunk az első hely környékén holtversenyben.

#733280 banyaiz Előzmény: #733274

hozzáállásban javulást látok, önbizalmat, ez mindenképpen az edző érdeme. Talált is egy-két posztra új arcokat pl Fiola védelemben jól játszik már több meccsen. Robi carlosok nem szaladgálnak sajnos a két szélső hátvéd poszton, de hát ebből kell kihozni valamit. :)

Román meccs az nagyon jónak ígérkezik. Milyen hangulat lesz, tényleg ki kellene menni. Csak nehogy akkora balhé legyen utána pontlevonást kapunk. :)

Sok edző próbálta ezt a kontrajátékot játszatni csapattal, stabil védekezés és kontrák. Viszont most sikerült valamit nagyon eltalálni mert 1 kapott gól 5 tétmeccsen . Játékban is látszik valami pl most a finnek ellen domináltunk, rengeteg helyzetünk volt, nekem tetszett amit láttam.

#733274 matgab Előzmény: #733239

Igen a védekezésünk az olyan, mint E. Koeman idején, de támadásban is jók vagyunk.

http://index.hu/sport/futball/2015/06/14/dardai_leleplezte_a_magyar_szakma_hazugsagait/

Azt látom, hogy Dárdai egy olyan edző, aki nagyon összeszedett, felkészült, szuggesztív profi és még emlékszik arra, hogy hogyan gurul a labda. Ebből a csapatból Mourinho sem tudna jobb eredményeket elérni.

A román meccsre biztos kimegyek-ha rajtam múlik!

Nem kell, hogy 3-0-ra nyerjünk egyszer egyszer és utána fejetlen játékkal kikapjunk amatőr játékkal.

Inkább nyerjünk 1-0-ra mindig... :-)

#733239 banyaiz Előzmény: #733218

Teljesen felül kell értékeljem véleményem, hogy mindegy ki ezeknek az edzője.

Tartása van csapatnak, és látszanak begyakorolt elemek ilyen rövid idő alatt . Lelkesek stb, összehasonlítom Egervári féle csapat románok elleni meccsével ahol mint akik beszartak úgy futkároztak össze vissza , komoly előrelépés.

Nem hittem volna. Jó nem vagyunk világverőek de legalább merünk focizni, hasonlít focira amit csinálnak.

Ez a gól pedig Puskás díjra is esélyes. Így eltalálni , hogy védő 1 centire állt lába között rúgta el. Minimum dobogós Puskás díjon, nálam.