A válogatott közös sétával hangolódott a ma esti finnek elleni Eb-selejtezőre. A 18 órakor kezdődő mérkőzést élőben közvetíti a Duna Tv.
https://www.facebook.com/magyarlabdarugoszovetseg/posts/1045479368810530
1-2-3 helyen még bármi lehet. Jól fociztunk
Stieber mekkora gólt vágott, kapus a kezét nem tudta megmozdítani. :) Nagyon eltalálta.
Ilyenből kellene a románok ellen 3-4. Kezünkben van a sorsunk.
kész ez a csoport...
kb. jók lettek az eredmények a csoportban.
de nem igaz,hogy az északireket nem tudjuk behozni.
Eb 2016: Feröer megverte a görögöket, román iksz Belfastban - eredmények, tabellák
Szerintem a legprofibb az, ahogy a magyar csapat gól után ünneplés közben visszavonul a saját térfelére.
Na ebben van magabiztosság és profizmus.
A finn kapitány a magyar válogatottról: Minden meccsükön ugyanazt játsszák
Bátor játékot ígér Mixu Paatelainen, a finn labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki kijelentette, nekiesnek a magyar csapatnak a szombati Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.
- Tökéletesen sikerült a felkészülés, napi egy tréninget tartottunk és maximálisan meg vagyok elégedve a játékosokkal. Már-már azt szerettük volna, hogy az egyik gyakorlás ne legyen annyira jó, nehogy a meccs napján fogjunk ki rossz napot - nyilatkozott az elutazás előtt, a Liszt Ferenc repülőtéren tartott pénteki sajtótájékoztatón a szakvezető az MTI híre szerint.
A sérültekről elmondta, hogy a csütörtöki edzés után az orvosi stáb megvizsgálta Dzsudzsák Balázst és Juhász Rolandot is, ez alapján egyikük sincs 100 százalékos állapotban, de szerinte mindketten vállalni tudják a játékot. Igaz, ennek van olyan kockázata, hogy akár az 5. percben cserélni kell, de erre fel vannak készülve.
Dárdai a kezdőcsapatát és a taktikát illetően konkrétumot nem árult el, de azt ismét megerősítette, hogy két csatárral küldi pályára együttesét, amelytől győzelmet vár.
"Tudjuk, hogy lehet megverni a magyarokat! Tényleg!"
Finnország-Magyarország
Videó: Hülyét csináltak a németek a nigériai védelemből
Hivatalos: Bogdán Ádám a Liverpool kapusa lesz!
Defenzívek, vagy támadóak vagyunk taktika kérdése. Amit nem értek a fiatalok csapatba építése , pontosabban csapatba nem építése. Mikor egy nb1-ről beszélünk. PL-ről beszélnénk ott megértem Jóska Pista 18 évesen nehezen fér be. De a magyar nb1-be ahol 2 egyeneset nem rúgnak a labdába , ott egy kicsit is tehetséges fiatalt nem lehet berakni ?
Nekem ebből a felállásból az jött le, hogy eleve defenzivek akartunk lenni.
Addig nem lesz előrelépés, amig nem az a cél, hogy mi domináljuk a mérkőzést.
Egyetlen meccset brazilok ellenit láttam . Ott emberhátrányban voltunk így nem derült ki mire vagyunk képesek, védekezni jól védekeztünk de labdát nem tudtuk tartani.
Szinte 0-ról kell felépíteni. De így nehéz lesz, ha egy edző ki tudja milyen okból nem tesz be nb1 kezdőbe 18-9 éves embereket.
Ezen a vb-n akivel játszottunk partiban voltunk kb. Felnőtt vb-re ki se jutunk . Ezt a feladványt kellene megoldani. Mondjuk lehet nb1-be játszik az se biztosít fejlődést egy szint után, így nehéz. :) De , hogy még oda se fér be pl egy u20-as válogatott, pontosabban, hogy u20-as között van olyan aki ebben az nb1-ben nem stabil kezdő, az szégyen, de az edzőinek.
ma reggel rögtön ezt néztem,mi lett az eredmény stb.
csalódott vok.