Azokat kellene érdekelje, akik rájuk akarnak szavazni és/vagy nyomatják a Fidesz ellenes propagandát anélkül, hogy a következményeket belátnák.
Szóval, nincs érdemi válaszod az államadósság ügyhöz sem.
Azokat kellene érdekelje, akik rájuk akarnak szavazni és/vagy nyomatják a Fidesz ellenes propagandát anélkül, hogy a következményeket belátnák.
Szóval, nincs érdemi válaszod az államadósság ügyhöz sem.
Ha annyira érdekel, kérdezd meg Vonát.
Tegnap 17:22 óta nyomod szünet nélkül, hánykor váltjátok egymást? Mindjárt 9:00.
Államadósságról beszélgetünk nem a központi költségvetés adósságáról, ami nem tartalmazza azt a kb. 1600 milliárdot amit az önkormányzatok és egyéb állami intézmények felhalmoztak.... de mindig kevered a kettőt, már kezdem megszokni.
"máris rád tört a Jobbik fóbia"
Én különbséget teszek a Jobbik, mint párt és annak keményvonalas vezetői, és a Jobbikot támogató egyébként jószándékú, de megtévesztett emberek között.
Magyarázd meg már nekem, hogy mit jelent Vona azon kijelentése, hogy hatalomra kerülésük esetén számít a Magyar Gárda "szolgálataira"?
21500-22000 milliárdról indult az államadósság. Most 24500 milliárd. Évente 1000-1200 milliárd volt az adósságszolgálat a jegybankban parkoltatott 4000-5000 milliárd forint után járó jegybanki alapkamaton felül. Szóval a magyar állam 1200-1400 milliárdot fizetett a tőketulajdonosoknak az elmúlt időszakban, akik nagyrészt külföldiek voltak. 5,5 év alatt ez 7700 milliárd. Ahhoz, hogy az államadósság csak 2500 milliárddal ugorjon meg kellett a mnyp vagyon és az a fegyelmezett államháztartási gazdálkodás, amire eddig egyedül a Fidesz volt képes úgy hogy nagyjából megőrizte társadalmi támogatottságát is. A Jobbikról meg legjobb esetben sem tudjuk, hogy mire képes KGBélával fűszerezve. Magam részéről túl sok jóra nem számítok tőlük....
Még csak most jöttél vissza 1,5 hónap után, de máris rád tört a Jobbik fóbia? :)
Még mindig ez a párt utasítása,hogy riogatni kell velük meg kgbélázni, mert nincs ellenük más? :)
Remélem, kipihentétek magatokat, mert indul az ellenplakát kampány is, kemény napok várnak rátok. :) Lesz mit magyarázni az M1-en a fanatikusoknak. :)
24500.
A 3000 milliárd MNYP vagyont mindig elfelejted megemlíteni, nyugodtan add hozzá, azzal együtt cirka 27000-27500 milliárd.
+7500 milliárd 5 év alatt, s közben simán a képedbe hazudnak naponta,hogy csökken az államadósság.
Paks 2 hitel tovább fogja "csökkenteni", nyilván nem lopnak majd el belőle egy fillért sem, mert ezek jó komcsik, nem úgy, mint az elmúltnyolcévé. 30 év titkosítás pedig biztos a dolgozó kisemberek érdekében történik.
Ahhoz képest, hogy abban az időben, amikor a trafik és földbérleti pályázatok történtek, társadalom 40%-a Fidesz támogató volt, arányaiban nem lehet ennyi ügyet a Fidesz klientúrájához kötni!
A "pitiáner zsebesek" annyira pitiánerek voltak, hogy tényleg beszűkítették az ország és jó pár millió magyar család lehetőségét évtizedekre....Egyébként meg a világ működése ellen ágálsz. Nem Magyarország működése ellen, a világ működése ellen. A világ működése rossz, de a szabályai adottak. Nem kell nyalni a Fidesznek. Kapcsolatot kell építeni. Aztán majd ha jó Jobbikos leszel, és a Jobbik kerül hatalomra, majd újraosztja a lapokat, mert el kell zavarni a "rendszerváltó" "kommunistákat" és kellenek az új káderek - Neked is csurranhat, cseppenhet valami - mert szóhasználatoddal élve a Jobbiknak nyaltál.
Jó ez a "rendszerváltó" kommunistákat szeretnétek elzavarni duma. Majd a Jobbikkal visszakaphatja az ország a kemény rendszert.
Addig ágáltok a Fidesz ellen, sírás lesz a vége, ha bukik....mondom mindenkinek aki a Fideszt támadja.
Most már hallgathatod, elég sokan vannak a párt klientúrájában.
Inkább azoknak a véleményét hallgatom meg, akik trafikkal, földdel foglalkoznak, ha nem zavar.
Tekintettel arra,hogy ápr. 21. óta bérkommentelő oktatáson voltál a pártközpontban, így nyilván erről is lemaradtál.
Nyilván ők se értenek ahhoz, amit csinálnak.
http://www.agroinform.com/gazdasag/keszuloben-az-ujabb-kishantos-22407
Szerintem nem én védem a bűnözők jogait.
Igazad van, rohadjon meg minden trafikos, földet művelő is, akinek nem jutott, mert nem nyalt a kommunistáknak.
Írtam már, ezekhez képest sima pitiáner zsebesek voltak az elmúltnyolcévben, de még mielőtt belemagyaráznál ebbe is olyat, amit nem írtam (lásd védjük tőzsdenyúllal őket), nem kívánom vissza őket a hatalomba. Azt az időt várom, amikor felébred az ország végre és elzavarja az összes "rendszerváltó" kommunistát, hogy a büdös életben még egyszer ne kerülhessenek hatalomra.
Ez igen!
Micsoda erkölcsi magasságok!
Inkább írnád azt,hogy téged nem zavar,hogy leosztották maguknak a piacot, a trafikokat, földeket és a kaszinókat.
Narancskomcsi mutyi jó mutyi, akit meg zavar, azt ne érdekelje, foglalkozzon mással, úgy is mindenki hülye, nem ért hozzá.
Ahogy a kaszinóhoz, úgy a trafikhoz és a földműveléshez sem értek, nem látom át a viszonyokat. Van x millió hektár saját tulajdonban lévő föld, az állam osztott hozzá - nem tulajdonba, hanem bérletbe -másik x milliót 1000 hektáronként. Nekem az a lényeg olyan kapja, aki megműveli, vagy megművelteti, ért hozzá, foglalkozik vele. Bármekkora haszon is van rajta állítólag, én nem értek hozzá, nem is kívánok foglalkozni vele, aki pedig foglalkozni akar, és nem tetszik neki a rendszer - biztos vagyok benne, hogy kikaparja vagy már ki is kaparta magának a gesztenyét.
Trafikügyhöz sincs sok hozzáfűznivalóm. Aki akart pályázott volt aki nyert és volt aki nem. Különböző sajtóorgánumok foglalkoztak azzal, hogy kik nyertek, próbálták ráhúzni az egész eljárásra, hogy csak fideszes kapcsolat nyerhetett. Ami pedig konkrétan nem igaz, de ez az eredményekből is látszik. Próbálták ráhúzni, hogy micsoda őrületes nyereség van ebben, aztán kiderült, hogy mégsem olyan jó üzlet trafikot üzemeltetni.
Egyébként ha akarsz mai napig hírdetnek trafikjogokat. Bárki pályázhat rá.
a trafikost meg a földművest kihagytad a felsorolásból...érzésed szerint őket sem kell megvédeni, milyen jó hogy te eldöntöd kiket érdemes, kiket nem
van aki annyit is ér, van aki meg nem...
szerzett jogok védelmét viccesnek találod, mindjárt első nap ahogy visszatértél a munkába, nemcsak mennyiségre de minőségre is látványosat produkálsz
kezd kicsit elszaladni veletek a ló, pedig azt olvastam, kövér laca meggyőzött, hogy vegyetek vissza az arcból