Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#732925 prospero Előzmény: #732922

Van akinél Mammon az Isten, van akinél más értékek fontosabbak. Aki Mammonnak áldoz az fizet is érte általában elég keményen. Én 2 dolog miatt nem irigykedem ezekre az emberekre. Én nem vagyok hajlandó olyan árat fizetni a gyarapodásért amit ők. 2. Ha másoknak jobban megy, akkor előbb-utóbb nekem is jobban fog menni. Történelmi tapasztalat.

#732923 prospero Előzmény: #732899

Végre! Remélem a tervezett időpontra összejön a baba, aztán hátha kedvet kaptok még! :-)

#732922 Razamanaz Előzmény: #732918

"Ők elmulasztottak valamit az elmúlt években. Nem tették bele azt a munkát a kapcsolataikba, amit bele kell tenni. "

Már megbocsáss hogy beleszólok,de felénk ezt szopásnak,vagy nyalásnak nevezik.Magára valamit is adó ember ilyet nemtesz.

Volt hogy az ex Fideszes országgyűlési képviselő taj részegen kiabálta a vadászbulin hogy belőlem éltek.Azért nem indult választáson,mert egy rt-nél vagy zrt-nél ő intézi a felettesei dolgait.

#732920 Ibiza Előzmény: #732886

te is elfelejted a nemzeti vagyon pedig emelkedett.. különböző kivásárlások okán.. mnb.nél is nagy pénzek vannak ingatlanban..

ha van 1milliód de ebből 300.000ért van befektetésed azt illik hozzászámolni.

Mondtam fidesz jól indított, jól csinálta mato az dósság átkonvertálását, kamatcsökkentést, a 2000mrd kkv-s hitelt.. a kormány az átalakításokat...magas fokra emelte az eus pénzek felhasználását..

Orbán az embereit, támogatóit piaci infókkal fizette..nem a közösből engedett csipegetni.

de ez változott.. erősíti a saját klientúráját (mint mindegyik) és a simicska ügy és a fideszközeli erők rivalizálása kapcsán egymást áztatják..munícióval látják el a begőzölt libsibalt..

Nagy személyes sérelmek lehetnek a pártok emberei között mert régen a mindenkori legnagyobb ellenzék és a kormánypárt felosztotta a javakat.. most kicsontozás van..(bár néhány összefonódás megint látszik lásd a taknyos kóka..és a megyó vonalat..meg egy-két mszp-s is kap megbízást) és csak közvetítőkön keresztül tárgyalgat a két oldal...de új szövetségek alakulnak és a türelmetlen fiatal generáció is harapni akar a zsírból..nem akarja kivárni amíg kipusztulnak az öregek.

A politika a hatalomról szól..a javak feletti ellenőrzésről.. ezért akar mindegyik kormányozni..

A jobbik egy brahipárt..az emberek természetes igényeire kapszkodtak rá.(időseket vertek randalíroztak a cigányok) az emberek szeretik a rendet és a nyugalmat....gondolták ijesztegetnek kicsit és bármelyik oldaltól leeshet valami.. zsidók mondhatták rasszizmus antiszemitizmus.. lmp is kiretteghette magát..mszp lám lám megmondtuk..

Most ahogy jól szerepelnek a közv.kutatásokban már cukimukiság van.. megérezték a hatalom közelségét.. azt hiszik bekerülhetnek a kormányba..a húsosfazékba.

#732918 prospero Előzmény: #732898

Miért ne gazdálkodhatnál? Meggyőződésem, hogy kapcsolat jelentette előnyök nélkül is lehet boldogulni ma Magyarországon.

A megjegyzés azokra vonatkozik, akik irigylik a kapcsolat útján szerzett lehetőségeket. Ők elmulasztottak valamit az elmúlt években. Nem tették bele azt a munkát a kapcsolataikba, amit bele kell tenni.

A világ más részein ahol úgymond piaci körülmények dominálnak sem megy ez másként. Luxembourg pl. Külön megállapodásokat kötött globális vállalatokkal, hogyha ott mutatják ki a nyereséget még annyi adót sem kell fizetniük amennyit egyébként kellene. Nagyon versenysemleges eljárás ez ugye, nem mellesleg az adófizetők meglopása.

De itt a Fifa botrány, ahol milliárdos kenőpénzek repkedtek a rendezési jogokért. De hát Magyarország az egyetlen ország, ahol kibírhatatlan korrupció van. Más országokban minden tisztán és versenysemlegesen történik, a kapcsolatok pedig sehol nem játszanak szerepet. Szerintetek.

#732917 walex Előzmény: #732915

Megint belemagyarázol olyat, amit nem írtam, nem írtam,hogy nem volt jó döntés.

Ez volt a 1,5 hónapos propaganda tanfolyam tananyaga?

MNYP vagyonnal 27000-27500 milliárd környéke a reális,ha viszonyítunk 2010-hez.

6000 milliárd növekedés simán megvan, az más kérdés,hogy az örökölt MNYP vagyon egy része be lett tolva, így ez most kevesebbnek látszik.

Fáradsz, aludj egyet. Zsinórban 18 órája nyomod szünet nélkül.

#732915 prospero Előzmény: #732897

A számokkal Te bűvészkedsz. Ugyanis az államadósság annyi, amennyi után kamatot fizetsz. És ez kb 25000 milliárd körül van az általad fabrikált 27500 milliárd helyett. 3000-3500 milliárddal nőtt az adósság úgy, hogy az örökölt adósságszolgálat kb 7000 milliárdot tett ki az elmúlt 5 évben.

Tehát érvelésed szerint nem volt jó döntés a mnyp vagyont az adósság törlesztésbe bevonni. Szerinted mindenkinek jobb lett volna, ha megmarad a 3000 milliárd mnyp vagyon, cserébe fizessen az állam kamatot a gdp 100%-a után? Évente minimum 150 milliárddal többet....köszönjük Emese!

Tehát

#732912 Ibiza Előzmény: #732881

dehogy jobbikos..hangja nem volt trianon ellen vagy bármilyen magyarellenes ügyben..csak a tények zavarják..piros köd van az agyán..

Nyafog azért mennyi minden el van b..va.. a következő mondata semmihez nem nyúltak..

agitprop osztályon dolgoznak.. nyomják napi 20órát..mszp-nek. libsibalnak van ilyen troll tagozata..

gyurcsánybukta idején gyurcsóti szipogva megmondta.. fidesznek meg kell bánni kormányra került..totális támadás...nem lehet engedni egyetlen cm-t sem.

Amúgy ez a hamis zászló elve..jobbikos zászló alatt támadnak de gúnyájuk alatt a bőrükön a vörös skarlát betű..LB..

#732911 Ibiza Előzmény: #732874

:) áá napközben dolog volt este megy csináltam 2 ajánlatot..amúgy is este szeretem mert napközben csörög a telefon..mindig van valami.. egyik az elég bonyolult volt.. ilyenkor felpörög az agyam kell egy kis levezetés..

#732906 rbbj11 Előzmény: #732879

akkor halgass meg engem...

Nagy mutyi lehetett csak a földbérlet pályázat

És az is igen gyanús, hogy a jó földekre gyakran él az állam az elövásárlási jogával...és aztán a helyi fideszes Pista müveli pär honappal késöbb...

#732905 Láma Előzmény: #732892

Megjelent kiéhezve. Azóta eteted. Most csodálkozol, hogy még mindig itt van, eszik és hízik?

#732901 rbbj11 Előzmény: #732899

és azért ez sem mindegy: "A CSOK-kal érintett lakásra - 10 évig - a magyar állam javára jelzálogjog, és annak biztosítására elidegenítési és terhelési tilalom kerül bejegyzésre. A kedvezménnyel érintett lakást ezen időszak alatt haszonélvezet vagy használati jog nem terhelheti."

#732899 rbbj11 Előzmény: #732838

jol hangzik a 3 milla, de mi pl egy gyereket tervezünk (nem hirtelen négyet...) és akkor märis csak a régi szocpol összeget kapirgálja a program: 600000

#732898 rbbj11 Előzmény: #732833

"Építs kapcsolatokat, szerezd meg a húsos falatot!"

jah, hogy ez már nyiltan így megy kis hazánkban???!!! :OO

Én naív meg azt hittem, mindenféle politikai kapcsolatépítgetés nélkül is gazdálkodhatok földön agrármérnök diplomával! Óh, mekkorát tévedtem....

#732897 walex Előzmény: #732895

Tudod, nem lógok egyfolytában a gép előtt, mint te,így nem fogok azonnal reagálni.

Ártott valakinek a gárda valaha? Nem.

Max. a Fidesznek, mert rávilágított arra,hogy nemhogy 2 hét, de évek alatt se lett rend, bűvészkedés megy a számokkal (lásd szabálysértési összeghatár emelése).

Államadósság cirka 27500 MNYP-vel együtt, még ha hozzáadjuk az önkormányzatok adósságát, úgy is bő 6000 milliárd a növekedés 5 év alatt, remek teljesítmény tényleg.

Paks 2 hitel maga a csoda, sikerül megint még jobban eladósítani a következő generációkat.

"Az államháztartás közpo…

#732896 prospero

"Az államháztartás központi alrendszerének májusi TÖBBLETE 98,7 milliárd forint volt"

"Az államháztartás központi alrendszerének első öt havi hiánya 58,25 százaléka az egész évre tervezett 877,4 milliárd forintnak, ugyanakkor a minisztérium megjegyzi, hogy a hiány nagyságának lefutása nem időarányos: az év első felében a kiadások meghaladják a bevételeket."

"Banai Péter Benő, az NGM államháztartásért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán hétfőn kiemelte: 99 milliárd forinttal több bevételt számolhattak el a Magyar Államkincstárnál, mint a teljesített kiadások összege, az első öt hónap hiánya az éves előirányzat 58 százaléka. Tavaly ez 82 százalék fölött volt, az első öt hónap biztatónak tekinthető - tette hozzá."

"Az államháztartás idei első öt havi adatait tekintve a központi költségvetés 588,5 milliárd forintos deficittel, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 47,0 milliárd forintos, az elkülönített állami pénzalapok pedig 30,4 milliárd forintos szufficittel zártak."

"A jelentős többlet oka, hogy egyrészt a magyar gazdaság növekedésének köszönhetően a tavalyinál kedvezőbben alakultak a bevételek. A kiadási oldalon pedig fegyelmezett költségvetési politikát folytattak - mondta."

Na emiatt javulhat mindenkinek a helyzete akár rövid, akár hosszú távon, a jelenlegi kormány mindenki javát szolgálja, a kritizáló propaganda ellenére.