"bnő könnyebben ül bele, jól néz ki, s az ára is rendben van."
Itt most az autóról vagy az asszonyról szól a mondat. :)
Baba mikor lesz?
"bnő könnyebben ül bele, jól néz ki, s az ára is rendben van."
Itt most az autóról vagy az asszonyról szól a mondat. :)
Baba mikor lesz?
ja,bocsi se hallottam se láttam,mikor megláttam,csak betettem:))
A Mazdának teljesen begyere a termékpalettája. Pár napja tesztelték a CX-3-ast, ez egy megemelt, kis crossover. AZt néztem, h olyasmi méret hosszában, mint a szaggatós Civicünk, de bnő könnyebben ül bele, jól néz ki, s az ára is rendben van..
http://totalcar.hu/tesztek/2015/03/23/bemutato_mazda_cx-3_2015/
ez kiräly
mär most készülök rä, hogy megvegyem kb. 3 év mulva használtan :)
Nekem abban az nem tecc, h amikor 89'-ben kijött az NA, akkor az 1.6i motor 115 lóval egy ****a, erős motornak számított. A donor 323 blokkját tunyingolták meg, s vele 8.8-at gyorsult a gép 100-ra. Ennél viszont egy az egyben belepattintották a Mazda 6 kispolgári hangolású 125 lovas blokkját, amivel a nagyobb súly miatt szarabbul is megy. Az MR2 pl 140 ló, s vvti, az szimpibb.
igen,az volt.
1napig hirdettek egy padlizsán mxnc-t,magyar ,szervizkönyv,2tulaj volt,1950000-ért.
sokkal xarabbakat árulnak 1misivel feljebb is.
jól benyaltak a ferkának :) habár egy tc-s vagy top geares tesztet a vasról szívesebben megnéznék. :)))
Így igaz, egy alsó közepes árán fenntartható/megvehető. Ezért is ilyen népszerű.
nc,nb-ben mindkét dolog teljesül.
semmi fenntartás,élmény.
kis buddha :) aztán jön a háború és lebombázzák a phaszba a lakásod :)
az a durva, 95-ben egy ilyen astra újonan egy belvárosi lakásnak az árába került kb.
Ma meg a belvárosi lakás ér 12-15 milliót (30m2) egy ilyen autó meg 300-400k-t.
Közben a lakás folyamatosan hozta volna a mai értéken kb. 80-90e ft-ot, míg az autó fenntartása kb. havi 30 lehetett mai értéken.
Ráadásul csak 120e km a 20 év alatt.
Gyakorlatilag így lehet látni, hogy hogyan lehet egy Astra-n keresztül elbukni 20-30 millió forintot is. És ez még egy olcsó astra, nem is egy merci...
Persze , ha kell az autó, akkor kell. De mire kell egy autó? Csajozásra (arra nem az Astra a legjobb), utazásra, szálíltásra (bár évi 7-8000 km esetén lehet jobban megéri taxizni), vagy munkára...
egyetértek :)