Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Az is érdekes, hogy a St…

#732374 Lenthor

Az is érdekes, hogy a Stochastic naposon a 2. hullám végén jött le 20% alá. A 4. korrekciós hullámnál is ezt várnánk el, de csak most ért le 20% alá.

Ha, még egyszer írom, ha…

#732373 Lenthor

Ha, még egyszer írom, ha: az OTP-ben a 2. hullám végét 4127-re tesszük és a 3. hullámot 6116-ra, akkor a 4. hullám számított értéke és a 3. hullám emelkedésének a 38.2%-os fibo szintje 5353.

Ma 5354-ig mentünk le.

Ha az 5. hullámot csinálnánk (van egy célár:6369) az sok shortosnak fájna.

Re: nincs cím

#732370 Ibiza Előzmény: #732357

sztem kiléptetik őket de használhatják az eurt.. a soros féle hernyók szétshortolnák a drachmát.

Vagy a b verzióm..ez apropót adhatna az eu 3 sebességűvé alakítására..vannak a fejlettek a fejlődők és a friss husok.. az utóbbi az egyfajta előszoba lenne..egyfajta különleges státusszall..ráadásul ide lehetne visszarakni a rebelliseket.. mint pl mi...vagy az ukránoknak is jó hely lenne..eus is lenne meg nem is..nem hergelné az oroszokat.. vagy a Törököket nem akarják felvenni az euba de muszáj lenne..ezért a harmadik csoportban tarthatnák őket..és az összes új belépőt..

Ráadásul a 3 státusz eltérő szavazati arányt is adhatna.. az elsők dupla második egy a harmadosztály az nem szavaz..

Ezt usai majmok is támogatnák mert elő van készítve a kereskedelmi megállapodás..

#732368 Kissherceg Előzmény: #732361

azt beszélik oda kell menni asszonyt választani... egy jó magyar csődörre nagy a kereslet kint :) (azt hiszik ez nyugat...)

#732362 Csusza Előzmény: #732357

Ezt kellene, de nem fogják megtenni. Beláthatatlanok egy kilépés/kirúgás következményei.

Ha görögöket kib@sszák, akkor 2-3 éven belül az angolok már biztosan nem lesznek EU-ban. Aztán jönnek majd sorban az eddigi nettó befizetők, akik már unják, hogy a lustákat és korruptakat pénzelik.

Bent tartják a görögöket mindenképpen, tovább húzzák az időt. Szerintem.

#732357 joepappa Előzmény: #732344

csibefutam ki rántja el először a kormányt az imf vagy görögök. :) szerintem is hagyni kellen őket csődbe menni a ****. lehetne menni ócsó drachmáért nyaralni. :)