Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#732054 Csusza Előzmény: #732052

Ki tudja, ki tudja, nem kizárt, hogy holnap tud erősödni, és vágás után marad 5500 fölött.

Viszont a fej-váll is tényleg sanszos, holnap nem szabadna esnie, mert akkor teljesül. Most nagyon kétesélyes a szitu.

Kellene valami jó hír ma estére.

Én egyelőre fél pakkal várom a fejleményeket...

#732052 picirigo Előzmény: #732051

Hááát nemtom fiúk, de ez nagyon fej-vállnak néz ki már hetek óta! Ha itt tököl, majd vágás után nyit egy 5400-on, akkor 5k az alja egyenlőre! Én most tuti nem veszek!

#732049 picirigo Előzmény: #732037

Nem negatív vagyok, csak realista :)! Ja, meg nincs otim :D:D

Oszti vágás után veszek, addig nem!

#732040 banyaiz Előzmény: #732034

Attól függ. Pl ma este bejelentik a görög egyezséget akkor holnap lehet 6 k-n lesz. :)

Ha húzzák a görög témát a végsőkig és leesik az osztalék akkor kiderül milyen erő van benne, mert ez jó alkalom lehet gyűjtögetni ha van rá szándék.

#732037 Csusza Előzmény: #732034

Negatív vagy, ez a baj veled. :-)

Amúgy persze, hogy vágás után meg is lesz 5500 alatt, de utána már indulhat is vissza 6k-nak.

Vagy nem így lesz...

#732027 banyaiz Előzmény: #732020

Görög testvéreink nyomasztják . Leesik most osztalék mit lép rá a papír. Görög megegyezésre mit fog lépni talán lehet majd belőle következtetni .

Daxra is kíváncsi vagyok egy görög megállapodásra tud e ATH-ra menni megint.

#732020 Sumér harcos Előzmény: #732019

ráadásnak nehogy az utána mindenki által várt, evidens short is szopóka legyen.:)

egyébként tényleg yo,

easy right,easy left,jump a head:)

#732011 Csusza Előzmény: #732009

Ujujj, te itt ólálkodsz! Csak nem venni akarsz??? Kérlek időben szólj, hogy kiszállhassunk! ;-)