A legdrágább. :)
A legdrágább. :)
a bordót bézs ülésekkel már el is vitték, nekem az tetszett. de milyen áron kínálja ezeket, mert az nincs odaírva...
:) innen vakon vehetsz,ez az ember, csak a legjobbat hozza haza... 1000 éve ezt csinálja...
mit värtál? Egyértelmü volt, hogy vw tulajdon ide vezet. Ahogy porsche sem lesz sose már a régi, a vw mindent hétköznapivá tesz, nem is érdekli igazán az autó, csak hogy leelözze a toyotät és sos-sok autot gyärtson és minden átlagembernek vw legyen, minden átlagos társadalmi rétegben
ettöl még nincs ellenörizve, nem lättam személyesen stb
Most mär ösz elött nem akarok dieselt venni, jobb azt hidegben venni
:)
M it csináljunk, ha a parasztnak ilyen kell? A Porsche is dagadtra kereste magát a Cayenne-en.. A célközönségnek nagy, felfújt autó kell, h hatalmasnak érezze magát, s a dagadtak ilyenekbe tudnak kényelmesen beszállni.. Reméljük a profitot meg sportkocsi fejlesztésbe ölik. :-)
van :) majd jön a ferrari suv is + tőzsdére vitele. az öreg enzo már egy pár éve forog a sírjában...
na csak eljött a pillanat,amit évek óta rebezsgettek.....ettől lejjebb van-e még?
egyszerűen továbbra is nem tetszik az ötlet....ha én Lamborghini lennék,úgy kivágnám ezeket a terveket az ablakon,hogy szerteszét repülne.
Zöld utat kapott a Lamborghini rég várt suvja
Hivatalos: 2018-ra jön a Lamborghini suv
http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/hivatalos_2018-ra_jon_a_lamborghini_suv-14748
Ugye, hogy van..;)
köszi, felveszem velük a kapcsolatot, a bordó nagyon tetszik, ezt a színt keresem! Sajnos nem látom többi képet, most faluról nyomom mobil nettel :)
igen korábban irtam jaguárban és régimerciben Roys-Roysban a helyén van. ne a műagyag fa..
http://autokalauz.hu/images/mercedes/beagyazva/brabus_merci_02.jpg ez nálam a határ..de ide sem kellene nem megy a fém pedálokhoz
Nekem tetszik a fabetét, ha valódi. Mercinél, Audinál, Jaguarnál tudnak nagyon szépeket.. Pont az ilyen alu meg színes dekor csík nem tecc.
merciben nincs mű fa.. :)
16 város, 11-13 autópálya....130-140 km/h val
a belső szerint nincs több benne....ezen látszana.
erre az árra még regadó, stb...
öltönyös autó..ennyit megér..fogyaszthat vagy 20l-t.. a fabetét amivel a világba ki lehetne kergetni.. főleg a műfával.. megkérdezném az első tulajt tényleg annyi van e benne..
Szép, de annyira kényes, hogy nemek nem kéne.... 1 x volt, egy G osztályban, nagyon koszolódik...
Arrafelé sok ilyen gépet használtak "üzemanyag szállításra" Ukrajnából. Nem volt ritka a 250-300 literes tank sem :) .
Szerintem a nagy részük szemét és nem érdemes lejönni értük.