Ami most józan paraszti ésszel logikusnak tünik:
Visszateszteli az 58-62 sávot és onnan megy lejjebb.
/Crude/
Stopp szint nálam a tegnapi/mai csúcs valahol 58.8 körül?
Ami most józan paraszti ésszel logikusnak tünik:
Visszateszteli az 58-62 sávot és onnan megy lejjebb.
/Crude/
Stopp szint nálam a tegnapi/mai csúcs valahol 58.8 körül?
Mindenhol ott a jogi nyilatkozat, hogy ez az o maganvelemenyuk, stb. No meg hulye aki annyit se tud, hogy a mult nem garancia a jovore.
ezeknek is elgurult a gyógyszere.
Kár, hogy nem lehet ezeket az elemzőket beperelni és a nyereséget visszaperelni akkor, ha az ajánlásaik hatására vásárolt az ember...
Hehe elemzes :) barmilyen chartot tudok elemezni shortra es longra is. Minden csak latasmod kerdese :) A becsulet viszont megkivanja a korrekt eljarast. Az Erste elemzoje sem fogja sajat magat beegetni direkt. Az viszont lehet, hogy rossz szemuveget vett fel
Igen.
Az a frissebb elemzésük, amely szerint esni fog.
Na de mi értelme egy vételi jelzés megerősítésének, ha nem megy feljebb és egyből ki kell adni egy elemzést, mely szerint esni fog?
én pont azt olvastam ki az elemzésükből, hogy esni fog.
Egyébként meg nemsokára OPEC gyülés lesz.
Szuper, nemrég elemezte az Erste, hogy az emelkedő trend megerősitést nyert.
Azóta csak oldalaz 58-62 között.
5 hóanpos grafikonon azt várom, hogy az emelkedő trend egyértelműen megtört, a CLF 52,7-ig fog korrigálni, onnan lehet fel vagy le.
3 hónaposon: még egyértelműbb, azt látom, hogy egy csökkenő csatornaszerűségben van, amiből inkább lefele fog kipottyanni, mint felfele kitörni.
évesen még van remény, lehet, hogy egy laposabb de tartós emelkedés lesz előbb utóbb...
Meglepődnék, ha nem esne mostanában...
Ez még hasznos lehet:
https://www.erstemarket.hu/pages/hirfolyam/19381/erste-fokusz-olaj-150522
Hogyan kereskedjünk olajjal?
1. pont: Soha ne akkor vásárolj, amikor a vételi jelet megkapod.
Még lesz egy visszateszt! Vásárolj 2 órával később!
Nem tudja valaki,hogy mi az oka a gáz árfolyamának hirtelen nagy emelkedésének(gáz adatok usa 16.30?)Az,hogy én a TL30 certimet tegnap reggel eladtam,az csak az egyik ok lehet!:)
ez igy van
én azért ennek az uj sävnak a tetején zärtam a longot, majd akär feljebb ujranyitom, ha tényleg beindulni lätszik
laza 3% minden napra elég lesz! :-) Még a végén kimosná az emelkedés a pénztárcámat is...:-)
Szerintem, ha ezt az 58-at meghágnák rendesen,akkor szaporább tempóba kapcsolna az emelkedés.Mondjuk nem idegeskedek túlzottan, mert ez a nyugodtabb tempó, szerintem minőségileg jobb, tartósabb emelkedést sejtet.Esőben is az a jó, ami lassan áztat, nem mossa ki a termést a földből.
Ha létezik a piacokon az a fogalom, hogy vezető, akkor az most a két oil tipus közül a brent.Mint ilyennek, az elmúlt hónapokban, ha nem is nagy, de azért jól látható a felülteljesítése és tisztán látható, hogy egyre magasabb csúcsokat üt.Szerintem a wti is követni fogja. A mélyben megbúvó infláció pedig, ami a pénznyomtatás következménye lesz előbb v. utóbb, szerintem szintén a nyersanyagok támaszául szolgál hosszabb távon.Részemről most nyugi van, ülök a vételeken.Szerintem az emelkedésre most az egyik legnagyobb veszélyt egy esetleges tőzsdei pánik jelenti..., bár nem tartom kizártnak ebben az esetben egy rêszvênyből ki nyersanyagba be irány kialakulását sem.