szóval még álláspontod is van :D tetszik.. ok..legyen..
Az álláspontom leírtam, 55593, 55605.
Már a bújtatott zsidózásodra sem emlékszel tegnap estéről?
Tudod mit, ugrod át a hozzászólásaimat, én is átugrom a tiéd ezentúl egy az egyben. Nem pazarlom az időmet tovább rád.
azt a pofozkodós mindenit :D
http://index.hu/kulfold/eurologus/2015/05/26/itt_a_teljes_juncker-video/
éppen gondolkoztam,hogy mikor költöztél ide a környékre?
3-3.5órás autóút választ el csupán minket egymástól,ebben az országban nincsenek távolságok:)
itt már kiszórták egyébként.
:)
:)
Te már megkaptad? Azért kérdem, mert te földi vagy...Mert mi még nem. Fater mondta, lehet már "B" listázva vagyunk, mint fityesz ellenesek, ezért már nem is kapunk...nem azért keresem, mert ki akarnánk tölteni, hanem azért, hogy ha már befejeződött a kézbesítés, akkor valószínű kubatoválva lettünk...
ha mi tartanänk kilepesröl szavazäst, az is tetszene nekik, szerintem jobban, mint angol szavazäs
most ugye van ez a Nemzeti Konzultácio ismét,az eu gittegyletben már mult kedden felszolaltak, cirkuszoltak miatta-vihar a biliben kategoria.
más- Angolok népszavazást akarnak majd a kilépésről.....ez meg tetszik a gittegyletnek?
Persze, hogy nem rakott be...hiteles forrást sose. Nem egy tudományos alaposságú ember. De nem kell mindenki az legyen persze...
de mostmár elolvastad megértetted 8nem biztos) akkor fogaaadjuuunk!!
közben annyit kerestem daxon...:) ennyi idő alatt
nem olvastad de válaszoltál rá...egyre rosszabb
ez a makinyúl a tesód? vagy egy helyen vagytok objektumőrök?
elég egyformák vagytok :DD
Na,akkor szájbarágósan, mert a nagyeszűnek gondot okoz felfogni.
Makogtál valami fogadásról, erre hivatkoztál már a napokban másodszor mondván lapítottam, amikor beírtad.
Nem olvastam ezt az 50k-s ajánlatot sem máj. 3. előtt, sem azóta. Ezt írtam neked máj. 3-án és a napokban is.
Mit nem értesz ezen nagyeszű?
Ahhoz képest,hogy milyen okosnak gondolod magad, ebből is látszik,hogy max. a kisegítőben tanulhattál, ha ezt sem vagy képes felfogni, de azért keverj, kavarj, tégy úgy megint, mintha ígazad lenne. :)
A nagy Ibiza nem tévedhet soha. :)
Nyomjad erőből,ahogy a párttársaid! :)
Na, eddig voltam libsibolsi komcsilibsi csehszlovák szdsz-es makákó, most már bújtatottan le is zsidózol.
Gyökér.
igazából nem ő kellene..de ő is jó (Pelczné Dr. Gáll Ildikó) hanem láttam régebben nezetközi alkotmányjogász nőt..értelmes..3 nyelven beszél.. magyararcú.. elfelejtettem a nevét..5-6éve láttam..
de pl.
http://www.mfor.hu/cikkek/Noi_vezetoje_lett_a_Cisco_Magyarorszagnak.html