Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#731551 Ibiza Előzmény: #731544

Fidesz.. nem lesz kétharmad de fidesz.. nagy megosztás lesz akkor 405-al is elkormányozhatnak..vagy lesz egy hirtelen új párt.. ami fidesz szakadárokból alakul..nem zárom ki orbán bejelenti nem vállal több miniszterelnökséget...már is erősödik a fidesz.. varga vagy Navracsics..

ha nagyot akarnak dobni..és egy országos összefogást akkor pl

Pelczné Dr. Gáll Ildikó lenne a női miniszterelnök.. lázár..kisgeczirogán..felcsuti paraszt.. és tállai kirúgva.. meg egy-két arcoskodó nagyképű ****..és feláll egy szakértői kormány.. szürke eminenciásokkal..ujjáépítési tervvel amit az ellenzékkel is alá akar iratni.. ha nem teszik vesztettek..ha teszik és konstruktívak..akkor beáll egy váltó politikai irányítás..

a baloldal fröcsög mocskol..hazudik..feljelentget..ez senkinek nem kell

jobbikot nem engedik a nemzetközi erők..meg amúgy is brahipárt..egy meglévő emberi igényre alapul..ha rend van biztonság és magasabb életszínvonal akkor elpárolognak.. most fidesz és lmp malmára hajtják a vizet..orbán mondhatja ha nem mi jönnek a fasiszták.. a cionista oldal tózse.. LMP meg gyenge.. az szdsz elintézte egy időre a liberalizmust.

a libsibal hiteltelen...szánalmas..vergődik.

#731544 banyaiz Előzmény: #731533

Na de ki fog kormányt alakítani? Jobbik olyan pozícióban van ami egy komolyabb hiba a fidesz részéről és máris nyerhetnek. A komolyabb hiba lehet akár külső körülmények miatt is ha nemzetközi helyzet fokozódik. Tehát kormánytól függetlenül.

Ki tudná most váltani a fideszt? Baloldal , vagy jobbik? Egyik szörnyűbb mint a másik, plusz még bónusznak a fidesz . :)

Szépen vagyunk.

Amondó vagyok bankárkormányra van szükség.

makinyúlnak beraktam egy…

#731542 Ibiza

makinyúlnak beraktam egy csomó képet a fegyverek topikba..

#731540 Ibiza Előzmény: #731537

:) mondogasd magadnak mesüge..

felhoztam mások is lássák mekkora vagy.. :)

#731537 tozsdenyul Előzmény: #731525

A témát te hoztad itt fel, én azt javasoltam, ne offoljunk.

Továbbra is ezt javaslom, ha továbbra is jó neked alázni magad.

A vietnámi idöket kitárgyaltuk, a kérdés az volt a legutolsó 20 alkalommal hogy afganisztánban/irakból adjál linket - a megfelelö topikba. De hát a kérdést sem akarod érteni. Egy maki vajon mennyi trenirozás után haladja meg a szinted?

#731533 Ibiza Előzmény: #731532

:) ilyet.. arra válaszolsz..be is rakom de megakarod magyarázni.. ez csúúcs.

te már már reggel voltál egyházadban? tudod Sávuot

Nem vagyok vallásos..saját világlátásom van..ismerem a természetet..és bizony furcsa rend van benne..itt ér össze a felismerés és a vallás.

Akkor itt a fogadás a gyengébbek/és a leggyengébb Walex kedvéért immáron 4.szer: Fogadjunk 50k jó magyar forintnyi italban a következő választáson a jobbik nem alakit kormányt.

#731532 walex Előzmény: #731530

Nem láttam a fogadást tartalmazó hozzászólásod sem akkor, sem most. Ezt írtam akkor is és most is.

Mit nem értesz ezen pártkatona? :)

Tudjuk, libsibolsi komcsilibsik makákók vagyunk mind, kivéve téged. :)

Köszönjük,hogy vagy nekünk, azért a szentmisét ne feleJtsd el, ott a helyed! :)

#731530 Ibiza Előzmény: #731527

"55265 2015.05.03 20:08 walex (VIP) nincs cím

Szánalmas?

Miért? Mert rávilágítok arra, hogy agyadra ment a narancsköd, elhatalmasodott rajtad a fóbia és már mindenben politikát látsz? (Lásd Nagy Futam).

:)

Nem láttam a fogadást, általában átugrom a szófosásaidat."

tehát hazudsz..és eszed mind egy tyúké..

#731527 walex Előzmény: #731522

Nehéz úgy emlékezni a fogadási ajánlatodra, ha nem olvastam. Tudod, írtam, nem olvasom minden hozzászólásodat, bármennyire is szeretnéd.

Egyébként leírtam az álláspontomat, ha a 2 nagy kommunista párton és a mögöttük álló hatalom múlik, akiket képviselnek, nem lesz ebben az országban soha olyan kormány, ami valóban a magyar érdekeket képviselné.

Nézd meg a szlovákokat, 2 évtizede léteznek önállóan, mégis nagyságrendekkel jobban képviselik a saját érdekeiket, mint nálunk bárki is tette azt az utóbbi 25 évben. Van pár nagynemzeti intézkedés, közben pedig nyalják fényesre a gazdáik valagát.

"Ezzel lezártam, remélem…

#731525 Ibiza

"Ezzel lezártam, remélem okosodtál, hogy milyen 'szar' az M-16 és mennyire megalapozott, hogy megbízhatatlansága miatt afganisztánban és irakban eldobálják, és ak-47-re cserélik."

csak beidézem butanyúl beirását a fegyver topikból..mindezt februar 16.án irta..!!! utána most idejön okoskodni

Csak megjegyzem a vita az volt az ak47 es megbizhatóbb mint az m16os.. számos harctéri jelentés szólt erről vietnámban.. és az amcsik a későbbi megszállásoknál is használtak ak-kat.

Természetesen nem dobálják el az amcsik a fegyvert hiszen el kell vele számolnia katonának..és az van rendszeresitve a csapatában.. de ettől még használták második fegyvernek vagy a támadófegyvernek.az ak-t de hát ehhez is buta ezt az egyszerú dolgot átlássa..

Beidéztem beirásokat..sok amcsi katonátakkor ért találat amikor az elakadó fegyverét próbálta javitgatni..miközben a hetek óta a sárban ázó ak kifogástalanul működött..

Csak megjegyzem usában most ak-47 őrület van mert obibaba be akarja tiltani azokat az usában.. vajon mitől népszerúek..nem azért mert a harctéren sereztek vele tapasztalatokat? és a veteránok veszik? ha nem ismernék és szar lenneakkor nem vennék..vagy a háziasszonyok veszik? csak megjegyzem a fegyverboltokban ki volt rakva obimaki képe "az év fegyverkereskedője" aláirással.

Vajon miért voltak Ak-s kiképzések amcsiknak ha nem akarták használni?

De hát butanyúlnak beszélhet az ember.

#731523 Ibiza Előzmény: #731509

ilyen a fajtád..nem irod be hol volt a vitánk és mikor..egy tök másik topikban állitasz valamit ami nem igaz.. tipicsnij..libsi megoldás..

ne kelljen már mindent a szádba rakni.. gúgli a barátod.. külföldiül is beirhatod a keresést és ezer képet leirást felad..a gúgli le is forditja neked..

beraktam katonai szakértők véleményét és leirását is.. egy egy link az idők folyamán változhat..vagy elérhetetlenné válik..

#731522 Ibiza Előzmény: #731506

nem emléxel..nem csodálkozom..

nem tudod miről van szó de állitod cáfoltak..

#731509 tozsdenyul Előzmény: #731505

hiába olvasom vissza, egy témába vágó idézetet vagy képet sem találok.

'Nagyeszű' :)

Tévedni emberi dolog. Ragaszkodni a hülyeséghez nagyképűségből is az, csak kevésbé reklámozott emberi vonás :)

#731507 Láma Előzmény: #731506

Hagyd békén a héten. Hadd készüljön a vidám vasárnapra. Be kell neki biflázni a könyörgést a vasárnapi programjáig:

"Az Úr legyen előtted, hogy a jó utat mutassa néked!

Az Úr legyen melletted, hogy téged karjába zárjonés megvédjen a veszedelmektől!

Az Úr legyen mögötted, hogy megvédjen a gonosz cselvetésétől!

Az Úr legyen alattad, hogy felfogjon, ha leesel!

Az Úr legyen tebenned, hogy megvigasztaljon, ha szomorú vagy!

Az Úr legyen körülötted,hogy megvédjen, ha mások rád rontanak!

Az Úr legyen fölötted, hogy megáldjon téged!

Így áldjon meg téged a jóságos Isten ma, holnap

és minden időben!"

http://www.sztarklikk.hu/kozelet/imadkozzunk-egyutt-orban-viktorert/184909/

#731506 walex Előzmény: #731504

Ha hiszed,ha nem, nem emlékszem fogadási ajánlatra, a szófosásaid, észosztásaid meg végképp nem érdekelnek.

Sumákolás, taknyolás?

Pont te írod, akinek miután valaki megcáfolja az állítását, lapítasz, mint nyúl a fűben, válasz helyett meg személyeskedni kezdesz jelzőosztással egybekötve?

Tudom, mindjárt beírod,hogy ez nyafi, pedig nem az, csak rövid leírás,hogy ki is vagy valójában.

Vigyázz a bölcsek kövére, mert ne feledd, rajtad kívül mindenki libsibolsi komcsilibsi makákó. :)

#731504 Ibiza Előzmény: #731498

hazudsz ahogy szoktál..

januárban is beírtam a fogadást..a következő válaszoló te voltál..május harmadikán is válaszoltál amiben fogadási ajánlatom volt.. sumákolás taknyolás az életetek..libsibalos tulajdonságok..

#731503 tozsdenyul Előzmény: #731492

várjál egy kicsit, beraktál képet, idézetet, hogy afganisztánban, irakban lecserélték ak-47-re az m-16-osukat?

egy makinak is több a gerince, ne hazudj már ilyen pofátlanul

egy sima tévedtem, benéztem, vagy valami nálad nem fér bele, mi?

nem, mert visz a véred :)

a topikot nem offolom tovább, te is inkább a másik topikban vigyed tovább a tündérmese fonalát.