Arra is csak rámondjuk, hogy értjük mert különben nem. :)
Arra is csak rámondjuk, hogy értjük mert különben nem. :)
Hát mééé káromkodol te itten???? :D:D
A mi szintünkön elég ha a a-b-c hullámot értjük :)))
Ja és Ichimokuban OTP naposon hosszú idő óta (3668) először adta be a shortjelet.
Tenkan 5787-en áll, míg a Kijun már felette van 5817-en.
Van nekem is egy másik verzióm és sokáig ezt tartottam reálisnak: mégpedig, hogy még csak a 4. hullámban vagyunk és nekem az 5. hullám célára 6369 lett volna.
De már túl kijöttünk az Andrews villa-ból és a Donchianban is mélyebbre kerültünk, mint a 2. hullámnál tettük.
egy lehetséges forgatókönyv lehet ez is.
Szerintem 6116-tól a-b-c korrekcióban vagyunk.
Lehetséges:, hogy az "a" hullám alja volt az 5522.
"b" hullám teteje 5819 vagy 5889 lehet.
Utána indulhat a "c" lefelé.
biztató:) Belépési lehetőséget várok párnapos korrekcióra számítva.
ha befektetésre ajánlanak minket akkor 6k fölé felmegy..majd beáll sztem az 5650 középre +/- 400pontos rangékkal.. ha persze az öreg hozza a negyedévenkénti 30-40mrd nyereségeket.
A görög az ukán/orosz válság sztem megoldódik.. utána beállnak a piacok egy magasabb szintre..alacsonyak a banki hozamok..
Oroszok megállapodnak ukránokkal.. hozzájuk kerül a krím.. és kialakítanak egy ütközőzónát.. ukrajnában nem fognak nátó csapatok tartózkodni..(vagy valamilyen korlátokkal)
Görögök kilépnek euból..oroszok és kínaiak fogják finanszírozni..eladnak/kiadnak kikötőt és egy-két szigetet..
Lemegy az angol eu-s választás..persze bent maradnak euban.. de újra akarják tárgyalni a feltételeket..erre mi is rákapaszkodhatunk..
kialakítják a 3 szintű eus tagságot.. fejlettek-fejlődők-újak.
kína oroszok kialakítják az új befolyási övezetüket.. oroszok keleti irányba mennek..pl irán..
kialakulnak a regionális uniók..afrikai arab..perzsa térség..
Zsidók fognak békétlenkedni ahogy szoktak..de betagozódnak.. elöbb-utóbb elismerni kényszerülnek palesztínát..elismerik a határokat..persze nem a valódit..
A friss menekültek lendítenek eus gazdaságon..olcsón fognak dolgozni.. nagyobb a haszon.
ez sztem 2-5 év..utána fejlődik a világ.. ezt követően jöhet egy válság.. a malacokat időnként levágják..de ez csak egy rövid lehúzós válságocska.
jó ez a varázsgomba :))
idő van, hosszú még az év és a nyár is. Június általában elég esős
elsőre sztem nem lesz..de egy görög hír beindíthatja a stopokat..5k alatt ott a 4950 meg egy millió stop..igen az leviheti sztem 4800ig..esetleg 4650ig.. azért nem megy egy lendületben mert kattognak a vételi stopok is..
igen, egy 250 alá szúrás a minimum volna, de inkább 4800 körül illene...
csak jelzem gyengül a forint..316eurnál otpvip beszálló..
Daxon szépet kerestem 10perc alatt.. a görögök miatt nagy mozgás várható..full kp-ben várom..
szerintem az 500 az csak egy pszichés szint..nálam soha nem volt semmi.. 450 kicsit..350 erősebb 250 az komoly 185nél..iszonyat vételi erő...onnan szokott 650ig játszadozni..
Kíváncsi leszek, 500 alatt begyorsul-e!? Lassan ott lesz! Pár nap alatt szépen lejött.
jó lesz ez az ütem lefele
Sumák volt a tegnapi visszahúzás, ha már lejött az előző csúcshoz, de ma mégis a környékén zár.
érik a kori