Mai nap 550-570-en el tudom képzelni a napi minimumot
Egyébként az is egy szempont lehet, hogy megnézed a mostani kamatokat mondjuk 2% környéke Ennyit osztalékban is hoz. Tehát nincs mire ugrálni. Lenne 10%-os kamat akkor egy Otp-ben tartott pénz 2-3% osztlékhozammal helyben jár nem túl nagy öröm. De ilyen nyomott kamatok mellett ez az osztalék se rossz, sőt.
De 300-as osztalékot kell megcélozni és minimum 7-8 k -s árfolyamot első körben, 2-3 éven belül máshogy kell ennek kinéznie reményeim szerint.
Ezeket a papírokat amiket tbsz-re áttelepítettem nem szándékozom eladni . Nem ugrálok velük sehová, felveszem az osztalékokat aztán várom a fényes jövőt. :)
Egyébként a legdrágább vétel az a környék amit említettél .
Nekem az tetszene finom és emelkedő osztalékok tbsz-en adó nélkül, mondjuk felmehetne az osztalék 300 környékére/év és az árfolyam ATH-ra.
Milyen jól nézne ki azért már érdemes lenne várni. Pár dolognak alakulnia kell hozzá.
De pl 300 körüli osztalék ami most meredeknek tűnhet az a mostani osztalék+ bankadóra kifizetett összeg.
utólag... lehettél volna kapzsibb is.
"kissé" túladottá válik 1-2 indikátor szempontból naposon lassan.
jól megkavartam magam körül a xart részvény szempontból ma,majd kiderül mi sül ki belőle.
Ha eladtad volna 6100-ért, akkor most biztos örülnél. Vagy fentebbről vagy beragadva? :-)
5 k alatt tengődött évekig nem volt elég? :) Nincs a tervekben az , hogy visszaesik a pöcegödörbe.
Max nagyon rövid időre, hogy szétvásárolják . Ezt az amcsi kamatemelés megkezdésére adott piaci reakciókat kell átvészelni. Aztán irány az ATH.
Ez a legizgalmasabb kérdés vsz mekkora esést hoz amcsi kamatemelés snp, dax, és buxban ezt hogyan fogják kereskedni. 10-20% nagy indexekben az könnyen benne lehet akár 2 hét alatt és aztán megveszik a következő 2 hétben. Ezen se lepődnék meg.
De egy jóval hosszabb folyamaton se.
Egyre inkább kezd pánikolósnak kinézni! 5K alatt...rendben :)))
egyébként majd 5k alatt lesznek a hercegi idők :)
mindennap
köszi, az a lényeg, hogy 4760on duplázz rá, 3760-on pedig lombard :D
vettem egy mikropakkot 5760 ért (gondoltam meggyorsítom az esést)
:-) lesz annyi biztos főleg ha a görög ukrán párosítás bekattan, sumák cikkcakk mozgásban gondolom megvalósulni. Kori ha nem ma akkor holnap:) De ez a dög az akaratomat figyelmen kívül hagyja többnyire:-)
Korizni kéne 900 környékére, elvégre nem kő ez hogy zuhanjon ok nélkül a semmibe. 800 körül van ott egy előző sávozás óráson
már csak 800 pont :)