Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: TMUS

#731268 rbbj11 Előzmény: #731228

én nem nagyon lätok benne innen toväbbi nagy teret felfelé, szükiteném a profitvédöt helyedben

Re: nincs cím

#731261 Greeny Előzmény: #731259

fákk... Most nézem hogy Barclays is az orderemmel ellentétes irányba indult, és van benne 4%. Hihetetlen ez a bénázásom...

#731247 Greeny Előzmény: #731241

Hat Gurukent nem itt tartanek :D nehany szerencses tipp mindig akad, a kerdes h abbol hanyat sikerul megjatszani. NZTvel kacerkodom.

#731241 Bendeguz Előzmény: #731240

Megint jó papírokat ajánlottál. Guru Greeny :)

Én se játszottam meg semmit ezek közül, ülök tovább mindenben március eleje óta: MSFT, MA, SCTY, BDE, MUX (régi).

Figyelőn, illetve már venni kéne: LCI, CGNX, NXPI

#731240 Greeny Előzmény: #731200

Hat most en is valahogy igy vagyok. Csak nezem ahogy nem kotottek be, es mar fordultak a kiszemeltek. Raadasul a mar portofolioban levok teljesites nem rozsas a beszallomhoz kepest meg plane.. (Tsla, ebay, ea, va, aeg, fru). Fru-t egy nemetben elo haver ajanlotta (neki koszonhetoen volt mar egy szep jatekom a nemet piacon), azt bizt tartom meg. VAt megutottek es meg nem tudom h mi a s..rert...

#731239 Greeny Előzmény: #731235

Abbol is kimaradtam. Ne is emlitsd. Eleg sok minden jott ossze az elmult hetekben.

TMUS

#731228 Janicroft

A T-Mobile US -ről mi a véleményetek? Nekem 30,8-ról van, de most úgy látom eléggé kezd beindulni.

#731200 rbbj11 Előzmény: #731199

detto....grrrr 15.1-en älltam limit vétellel!!!!

TomTom-bol is csunyän kimaradtam: 7,0-ig nem jött le, k. élet...

Jáááj, AEO buliból kimar…

#731199 Greeny

Jáááj, AEO buliból kimaradok, mert elfeledkeztem a jelentése előtt visszavételről :'(

Most lehet keresni más bulit...

#731107 matgab Előzmény: #731074

mi van ma a biotech cégekkel?

IDRA.US +12.37% | EXAS.US +5.79% | ACHN.US +15.26% | ACAD.US +2.91%

most nézem a híreket, ho…

#731074 Koffein

most nézem a híreket, hogy msft egy új üzleti modellre áll át... azt nem tudom, hogy miként hat majd a bevételeire, de egy folyamat elején állnak...

Re: KBC ajánlások

#731063 Janicroft Előzmény: #730667

Mai KBC ajánlás:

Jelentős, közel 30 százalékos felértékelődési potenciállal kecsegtet a Randstad részvénye a KBC Securities brüsszeli elemzője szerint. A többek között munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó holland cég az értékeltség mellett az eladósodottság terén is igen biztató képet fest, ráadásul az európai gazdaság fellendülése újabb érv lehet a társaság mellett. Ha nem akvirál a vállalat, a következő években még rendkívüli osztalékra is futhatja.

Stratégia: vétel 53,1 euróig; célszint 58,2 eurónál; stop-loss 50,5 eurónál; hozam/ kockázat legalább 2

53,12-ért vettem is pár darabot, mivel megfogadtam hogy lekövetem a KBC-s ajánlásokat idén.