lci sem jött le 50ig, ahol värtam, cgnx se 44ig :(
én nem nagyon lätok benne innen toväbbi nagy teret felfelé, szükiteném a profitvédöt helyedben
fákk... Most nézem hogy Barclays is az orderemmel ellentétes irányba indult, és van benne 4%. Hihetetlen ez a bénázásom...
Hat Gurukent nem itt tartanek :D nehany szerencses tipp mindig akad, a kerdes h abbol hanyat sikerul megjatszani. NZTvel kacerkodom.
Megint jó papírokat ajánlottál. Guru Greeny :)
Én se játszottam meg semmit ezek közül, ülök tovább mindenben március eleje óta: MSFT, MA, SCTY, BDE, MUX (régi).
Figyelőn, illetve már venni kéne: LCI, CGNX, NXPI
Hat most en is valahogy igy vagyok. Csak nezem ahogy nem kotottek be, es mar fordultak a kiszemeltek. Raadasul a mar portofolioban levok teljesites nem rozsas a beszallomhoz kepest meg plane.. (Tsla, ebay, ea, va, aeg, fru). Fru-t egy nemetben elo haver ajanlotta (neki koszonhetoen volt mar egy szep jatekom a nemet piacon), azt bizt tartom meg. VAt megutottek es meg nem tudom h mi a s..rert...
Abbol is kimaradtam. Ne is emlitsd. Eleg sok minden jott ossze az elmult hetekben.
Hooterst megjátszottad végül is? Nagyon gyorsan ment elég sokat.
A T-Mobile US -ről mi a véleményetek? Nekem 30,8-ról van, de most úgy látom eléggé kezd beindulni.
Tisztára kiestem a tőzsdézésből a jó idő miatt. :S :S
aegon pedig idö elött mini plusszban stopolt, pedig volt 6.9röl!!
detto....grrrr 15.1-en älltam limit vétellel!!!!
TomTom-bol is csunyän kimaradtam: 7,0-ig nem jött le, k. élet...
Jáááj, AEO buliból kimaradok, mert elfeledkeztem a jelentése előtt visszavételről :'(
Most lehet keresni más bulit...
nagy bankok, mint JPM is nagytulajok, nem parázok miatta
Plus500-ra még fagyipénzt se, jobban jársz ha tényleg veszel egy fagyit és elnyalod, mert a plus500-nál valószínűleg sz*pni fogsz:
mi van ma a biotech cégekkel?
IDRA.US +12.37% | EXAS.US +5.79% | ACHN.US +15.26% | ACAD.US +2.91%
most nézem a híreket, hogy msft egy új üzleti modellre áll át... azt nem tudom, hogy miként hat majd a bevételeire, de egy folyamat elején állnak...
Mai KBC ajánlás:
Jelentős, közel 30 százalékos felértékelődési potenciállal kecsegtet a Randstad részvénye a KBC Securities brüsszeli elemzője szerint. A többek között munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó holland cég az értékeltség mellett az eladósodottság terén is igen biztató képet fest, ráadásul az európai gazdaság fellendülése újabb érv lehet a társaság mellett. Ha nem akvirál a vállalat, a következő években még rendkívüli osztalékra is futhatja.
Stratégia: vétel 53,1 euróig; célszint 58,2 eurónál; stop-loss 50,5 eurónál; hozam/ kockázat legalább 2
53,12-ért vettem is pár darabot, mivel megfogadtam hogy lekövetem a KBC-s ajánlásokat idén.