Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#731215 Varju Előzmény: #731213

Az elmúlt 5-nap toporgásából az Otp-nek sikerült kimozdulnia. Ja Bux maradt. Szerintem megmozgatják az árakat a héten. Unják a brokik is meg így jutalék se nagyon csorog nekik:)

#731213 banyaiz Előzmény: #731205

bux -0,04% :)

Játszadoznak vele egyik nap Richtert , Molt leverik Otp-t -Matávot megrángatják stb stb, bux elmozdulás 0.

#731195 banyaiz Előzmény: #731182

Ki kellene törjünk felfelé Most is bux elmozdulás nagyjából 0, de otp-t kicsit adták valami mást meg vettek. Ez megy már hetek óta helyben járunk pár 100 ponton belül buxban.

Ha még amcsi kamatemelés móka előtt kitörünk az vsz arra lesz, hogy a csöves görögöket megint megmentik. Arra daxnak ATH-ra kellene mennie és nekünk is kitörni.

Sell in may az amcsiknál mondjuk ismét ATH eddig. :) De azért kamatemelésre várok egy zuttyanást náluk átmenetileg.

#731187 banyaiz Előzmény: #731168

Nem mondtam nagyon rosszat akkor azzal a fél évvel, ha még az egyeztetést se csinálták meg.

Ha minden sima akkor a kezdetektől kb fél év után hozzáférsz. Az legalább kiderült már, hogy piszkálták e a részvényeket is? Erről nem nagyon hallani.

ha 1-2 zárásig nincs meg…

#731182 Ibiza

ha 1-2 zárásig nincs meg a 950feletti szint akkor a 650 tartja csak meg..hogy látom..

#731168 BudFox Előzmény: #731137

ha eléri a 7000 -et valamikor fejlesztem a vállalkozást, és veszek egy frankó autót belőle :D csak meglegyen minden...

#731125 BudFox Előzmény: #731119

Sziasztok.

nem tűntem ám el..csak be vagyok ragadva a Queaestornál.

amúgy még a botrány előtt teletankoltam OTP -vel amennyit csak lehetett...

úgyhogy 90 % -os OTP longban vagyok 4318 -as átlaggal :-)

legalább ez emelkedik mióta várok...

felminősítésre szavazok én is..remélem lesz 7000 nyárra...