Látod, ennyit tudsz. :)
Nehogy válaszolj a kérdésekre, személyeskedj, terelj, ahogy szoktad. :)
Látod, ennyit tudsz. :)
Nehogy válaszolj a kérdésekre, személyeskedj, terelj, ahogy szoktad. :)
szedd össze magad..ez elég gagyi..nyomj valami szinvonalat amitől összetöpörödöm..
Én csehszlovák? :) Ez még nem voltam, valóban. :D
Ibizától idézek? Mit idézek fóbiás? :)
Ja, megvan. A Google a barátod kifejezést emlegeted állandóan, hogy az Ibiza mondata, amit akkor írtam, amikor nem tudtad használni sem a Google-t, sem a Stoclandyard keresőjét. :)
Magyarul 73 ezer, angolul 428 millió találat van erre a mondatra. Biztos mindenki Ibizát olvas és tőled nyúlta le a mondatot.
Azt a libsibolsi propagandista mindenit! :))
Sebaj, majd egyszer felébredsz. Addig nézd az álomcsatorna M1-et, az való neked, nem a való világ. :)
http://orulunkvincent.blog.hu/2015/04/25/az_orulunk_vincent_blog_nemzeti_konzultacioja
Nekem mindenhol az első válasz jött ki.. :-)
"tudod attól még horogkeresztet rajzol valaki a falra attól még nem fasiszta.. esetleg csak azt akrja a kis komi..azt gondoljuk fasiszták vannak arrafelé. "
Igazad lehet. Nekem mindig az indiai vallási fanatikusok jutnak elsőként eszembe, ha itthon horogkeresztet látok valahol. Csodálkoztam is, mennyi hindu lett hirtelen nálunk. Lám a :) rafinált komcsikra nem gondoltam. Érdemes téged olvasni. Új, s még újabb távlatokat nyitsz előttünk nap mint nap. Szélesíted a látókörünket. A zsidó emlékmű is értelmet nyert hirtelen. Azt a rafkós fasiszták építették, hogy figyelmeztessenek a cionista jelenlétre. Lassan minden a helyére kerűl. Hála neked. Köszönjük pici sziget. :)
:) ha láttad is , nem értetted a videót.....ne használj idegen szavakat..mert fingod sincs mit jelentenek.. szerintem a magyar szavakat sem ismered..csehszlovák vagy? valahogy semmit nem értesz...
:DD tetszik amikor olvasol Ibizától valamit utána beírod mintha te találtad volna ki.. ritka gyenge képeségeid vannak...igen jobb ha dolgozol..addig sem beszélsz zöldeket..
Néha van türelmem ilyen gyp-sekkel is foglalkozni de tedd meg légyszi nem olvasod a beírásom..téged csak összezavar..te meg visszahúzod az osztályt.. korod szerint már nyolcadikos lehetnél..de nem lehet mindig visszalépni a kiscsoportba..
Fóbiás! Arra nem gondoltál,hogy nem láttam addig ezt a videót? Jó neked,hogy kényszervállalkozóként naprakész vagy a legújabb videókból, én nem, mert tudod, valakinek dolgoznia is kell. :)
Nem Simor,hanem Simon.
Ki lesz mosva, nézd csak meg,hogy a 2 elszámoltatási biztosotok milyen remek munkát végzett.
5 év, 0 elszámoltatott szoclib politikus.
Csak a hülye fanatikusok nem látják,hogy ezek nagyon is jól elvannak a háttérben egymással, de ti csak rágódjatok a gumicsontokon. Finom az, imádjátok.
Mondjuk nagyon szívesen megnézném a számainkat ugyanezen időszak tömény IMF program mellett.
2/3 IMF- 1/3 unortodoxia kontra tömény IMF mit mutatna.
Számomra meglepetés az, hogy ennyi butaságot elbírtunk. Ehhez kellett az a spéci külső környezet ami van, illetve a nagyon alacsony bázis, illetve a kb 19 sz-i szinten lévő magyar gazdaság.
De még így is meglepetés nekem ezt így elbírtuk.
Persze ha külső környezet felpörög is mi nyomnánk tovább az unortodoxiát kijönnének a hátrányai , látványosan.
Ez tényleg pozitív. Vannak jó folyamatok.
tartjuk a hiánycélt , voltak strukturális reformok is úgy ahogy.
Ki fogunk jönni a bóvliból. Legfőbb kérdés a gazd pol unortodox részét mennyi idő alatt lehet kigyomlálni. Ha ebben ciklusban nagyjából sikerül akkor öröm boldogság.
magadban beszélsz füles?
tudod attól még horogkeresztet rajzol valaki a falra attól még nem fasiszta.. esetleg csak azt akrja a kis komi..azt gondoljuk fasiszták vannak arrafelé...a tettek bizonyitanak..te nem raktad be azt az egyértelmű videót amit berakott Razamanaz..vajon miértnem?
Attól még, hogy egyszerű az eszed és nagyon ravasznak gondolod magad..attól még nem leszel az.
Amúgy beirtam hogy gondolom..de persze nem érted...
Baltás ügyet sem birod felfogni..nem csodálkozom..tudod jogszabáyok vannak.. vannak jogok és kötelezettségek.. a baltásnak joga volt kérni a kiadatását..mint abban az évben 30másik Magyarországon elitélt külföldinek..akiket szintén kiadtak a hazájának..aki kötelezettséget vállalt..mindezeket nemzetközi és államközi megállapodások szabályoznak.
Simor ügy még nincs lezárva tudtommal..ott is vannak törvények... tudom nektek tetszene csak rámutatsz valakire ŐŐŐ volt aaaz..és agyon lehet verni.. a jogállam olyan..néha a bűnös..vagy a bűnösnek vélt is szabadul.. cserébe a sok ártatlan nem lesz jogtalanul büntetve..
próbáltam egyszerűen de látom nem fog menni..
a gond a kettős mérce.pl usai majmok..állitólg nagy demokrácia..de a drónokkal ártatlanokat ölnek..embereket kinoznak és tartanak fogva mindenféle jogi vizsgálat..birósági itélet nélkül
Fóbiás szerint most épp libsibalos propagandista vagyok. :)
Fóbiás! Szerinted, ha libsibalos lennék, akkor nem tolnám gőzerővel a szocikat, libsiket dicsőítő linkeket? :) Ennyi eszed van. :)
Ja, mi az álláspontod Simon Gábor kimosásáról?
Kerülöd a témát. Bár, az azeri baltás gyilkos kiadása óta tudjuk, hogy "magas" az erkölcsi szintetek.
a régirögződés is bennük van..a TV-ben mondják vagy a bankban akkor az úgy van.. "megmondták".."benne volt a TV-ben"
ezért mindenütt a médiát akarják uralni..mert ez benne van az emberekben..
tudod sok emberbe belenevelik a szervilis gondolkodást, úgy mennek be egy bankba mintha a templomba mennének.. szinte csak kezet nem csókolnak az ügyintézőnek..kérőpoziban vannak.
Azt a helyzetet kell kerülni amikor kiszolgáltatott vagy egy banknak, sok ember ezt nem teheti meg. Sok ügyintéző szarvát törtem már le..elnézték a helyzetet és egész nap csak kuncsorogtak nekik..nagy volt az arcuk..helyre kellett őket tenni.
nálam a versenyeztetés alap, habár sok ember lusta körülnézni, megversenyeztetni a bankok ajánlatait... :)
arra gondoltam kilátszott a legény merre tart..ami egy jobbikosnak fontos..az nekik nem...nemzeti dolog mellett soha nem állnak ki ezek.
Nem szólok.
55494-re ment volna,csak válasz gomb nélkül.
:) beleszólsz..ezt nem a füles rakta be..nem tájékozódott nem érvelt..nem állt ki a "pártja" az igazság mellett.
Ebből látszik nem jobbikos csak egy vacak kis propagandista a libsibal oldalán..idegen zászló elve..nem ő találta ki..ő csak egy paraszt a sakktáblán.
nekik az a jó ha a jobboldal összekap..és a jobboldalról negatív hírek jelennek meg.. generálni szeretne egy jobboldali válságot.. csak esze eszük nincs hozzá.