Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #731104magadban beszélsz füles?
tudod attól még horogkeresztet rajzol valaki a falra attól még nem fasiszta.. esetleg csak azt akrja a kis komi..azt gondoljuk fasiszták vannak arrafelé...a tettek bizonyitanak..te nem raktad be azt az egyértelmű videót amit berakott Razamanaz..vajon miértnem?
Attól még, hogy egyszerű az eszed és nagyon ravasznak gondolod magad..attól még nem leszel az.
Amúgy beirtam hogy gondolom..de persze nem érted...
Baltás ügyet sem birod felfogni..nem csodálkozom..tudod jogszabáyok vannak.. vannak jogok és kötelezettségek.. a baltásnak joga volt kérni a kiadatását..mint abban az évben 30másik Magyarországon elitélt külföldinek..akiket szintén kiadtak a hazájának..aki kötelezettséget vállalt..mindezeket nemzetközi és államközi megállapodások szabályoznak.
Simor ügy még nincs lezárva tudtommal..ott is vannak törvények... tudom nektek tetszene csak rámutatsz valakire ŐŐŐ volt aaaz..és agyon lehet verni.. a jogállam olyan..néha a bűnös..vagy a bűnösnek vélt is szabadul.. cserébe a sok ártatlan nem lesz jogtalanul büntetve..
próbáltam egyszerűen de látom nem fog menni..
a gond a kettős mérce.pl usai majmok..állitólg nagy demokrácia..de a drónokkal ártatlanokat ölnek..embereket kinoznak és tartanak fogva mindenféle jogi vizsgálat..birósági itélet nélkül