Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mai italajánlatunk

Re: nincs cím

#732742 kerikoma Előzmény: #732734

Nehéz összehozni, hogy a javának jó legyen! Tegnap rendesen kapott a szőlő a jégből. Ahogy néztem inkább a leveleket verte el, maga a termés nem sínylette meg. Majd meglátjuk!

Bazsy gratulálok:-)

#732673 kerikoma Előzmény: #732188

Sziasztok!

Ez a tanyabuli sem jött össze nálunk májusba sajna, fogalmam sincs mikor tudnánk összehozni:-(

#732186 Bendeguz Előzmény: #732182

Lehel csarnok közepén a VIET-Bt. Kici vietkongok áfamentesen árulják a szeszt. Vagy gyere Ausztriába, itt a 7 dekás Absolut Vodka is megvehető 9€-ért.

#732182 KawaBazsy Előzmény: #732178

Ajánljatok már 1-2 piarendelős oldalt. Akarnék nézni olyan grappát, amit anno Olaszban vettem, de nem emlékszem a nevére, hátha felismerem..

#731162 Fornit Előzmény: #731000

Na én is voltam a Lidl-ben, vettem egy üveg Samos bort 1700 pénzért Majd valamikor letesztelem.

#731000 joepappa Előzmény: #730986

fú kóstoltam már ilyent hát az öklendezés jött rám. pfájj de rossz volt. soha soha többet.

nadeviszont most jöttem a bevásárlásból, és a kedvenc lidlimben találtam a sorok között egy kis rácsos állványt, amiben utolsó darab borok voltak betéve. hátmondom már csakátnézem, hogy mit lehet venni 30fokkal olcsóbban. :) sok félnótás hatszázpénzes cucc között, megtaláltam az uccsó darab Château Bonnin Pichon 2008, Ac Lussac St émilion megnevezésű kiválló bordóit, három pénz helyett, kettőre leárazva. ezt már nem hagyom itt, ennyiért, amúgy a hazait preferálom, de azért kostolni kell a külföldit is. naszóval betettem a kosárba és elkezdetm aggódni valaki ki ne lopja belőle azt a jó bort. szerencsére a nyugdíjas kommadó nem volt érdeklődő a témában. :) hazértem azonnal megkostoltam, nagyon szépen hozza amit vártam, ez egy merlot alapú házasítás cebernet franc és sauvignon található még meg benne. kellemesen gyümölcsös, háttérben a tölgyfa hordó kellemes ízével pont a hogy szeretem. egy kicsit kevés benne a test de sebaj nyár van élvezzük a könnyed tavaszi szellőt:) az asszony ma iskolázik, tehát enyém a konyha csak még nem találtam ki mit főzők a borhoz. :) lehet semmit megiszom és rendelek valamit. :)

#730989 KawaBazsy Előzmény: #730987

Epret ittam eddig, az könnyű, kellemes cucc volt. De ez jobban ízlik, az aszúhoz hasonlítanám, nehéz, fajsúlyosabb anyag. Lehet h kéne egy üveggel vinnem Alsóörsre, már csak 4 hét, s iszuuuuuuuuuunk! :-)

#730987 Fornit Előzmény: #730986

Angliában ittam többféle gyümölcsbort, (eper, szeder stb..) Izlettek.

Magyarországon nem veszek, "csöppet" túlárazottak nálunk.

#730406 Bendeguz Előzmény: #730348

Anglia mondjuk érthető, hugyot adnak sör helyett. Ausztriába már nem érné meg exportálniuk, itt a Dreher a húgy kategória :D Alap sörök Murauer, Stiegl, Puntigamer, Gösser, Kaiser :)